Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.068
Cevap
52
Favori
50.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç bir sorun teşkil etmez .VPN siz dinlersiniz .Arjantin Tidal üzerinden yeni hesap açtığınız için …
    Tidal lokasyon kontrolü yapmıyor.Bir tek hesap açtığınızda o ülkenin lokasyonu olmalıki ücret ödüyebilesiniz …

Keyifli müzik dinletileri diliyorum..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Sayenizde Tidal keyfine sürmeye devam edeceğiz. Bunun yanında eğer Qobuz aile üyeliği açılırsa seve seve katılırım. Onu deneyimlemeyi de çok istiyorum.

• Burası toplanma yeriniz olabilir ama 6 kişi bir araya gelince amerikada birini bulmalısınız sadece ilk yıl için misal bu sene benim kredi kartından otomatik yenilendi vpn ya da amerikada ikamet eden birisi gerekmeden gerekmeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qobuz aile kurmak isterseniz 6 kişi olmalısın..

Sayıyı doldurursanız Qobuz keyfini sürersiniz …

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Harika bilgiler için teşekkürler. Sanırım yıllık olarak tek başıma amerikadan qobuz üyeliğine girerim. Keşke dün baksaymışım konuya Amerika'dan bir arkadaşım buraya ziyaretime gelmişti :) detaylara bakardım onunla birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laerrof L kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ben mutlu olurum..Teşekkürler …

Merhaba 5 kişiyim nasıl qobuz aile üyeligi kurabilirim?

• 6ncı kişi amerikada olmak zorunda en azından ilk abonelikte vpn bile kullansan kredi kartını kullanamazsın

• Arjantin için sadece üyelik açmak üzere ücretsiz VPN tavsiyesi olan var mı?

• Ücretsiz vpnlerde arjantin hiç duymadım

• Chrome üzerinde UrbanVPN kurdum, ücretsiz olarak hallettim.

• sadays S kullanıcısına yanıt

amerikada olmadan açanlar var hocam peki yabancı kartla ödemeyi yapsam sıkıntı olur mu ki?

• Hiç bilmiyorum ilk seferinde amerikada yaşayan arkadaş girmişti bizim aile kredi kartını yani kartın ait olduğu ülkeden ziyade amerikadan girilmesi gerekiyor gibi

öğrendiğim iyi oldu

tek başıma üyelik almak zor olacak

tidal aile üyesi boş olan var mıdır?

• Arkadaşlar mevcutta kullandıgım email adresinden tidal sboneliğim iptal edildi. Kendi halihazırdaki mail adresimle arjantinden üyeliği tekrar aktif edebilirmiyim ?

amacım playlisti kaybetmemek. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• ROONEY324 kullanıcısına yanıt

Hayır yeni e-posta ile açmanız gerekiyor. Playlistleri herkese açık yapıp linkini alıp yeni hesabınızdan erişip yeni hesabınıza kopyalayabilirsiniz.

• ROONEY324 kullanıcısına yanıt
    Türkiye’deki hesabınızı kesinlikle kullanamazsınız .Tidal için kullanmadığınız bir hesap olmalıdır …

Merhaba hocam ben dedikleriniz yaptım vpn arjantin konusu ama 145$mes diyor pekala arjantin pesosu diyelim kartımızdan kur a otomatik mi cevirip 13tl cekicek anlamadım

• Deanfrost123 D kullanıcısına yanıt
    Arjantin parabirimini çekildiği anda direk dolara çeviriyor.Sizden TL alıyor.Tahmini olarak 1 TL üstüne gelir .14 ile 14.30 arasında bir fiyat çıkar..

Arjantin peso ( Doları ) US Doları karşısında sürekli düşüyor .Türkiye gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Ekim 2021; 23:33:24 >
  • Bu işlemi yapmak için ücretsiz bir vpn tavsiyesi olan var mı arjantini secebilecegim ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.