< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (10. sayfa)
-
-
Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Sayenizde Tidal keyfine sürmeye devam edeceğiz. Bunun yanında eğer Qobuz aile üyeliği açılırsa seve seve katılırım. Onu deneyimlemeyi de çok istiyorum.
-
Burası toplanma yeriniz olabilir ama 6 kişi bir araya gelince amerikada birini bulmalısınız sadece ilk yıl için misal bu sene benim kredi kartından otomatik yenilendi vpn ya da amerikada ikamet eden birisi gerekmeden gerekmeden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Qobuz aile kurmak isterseniz 6 kişi olmalısın..
Sayıyı doldurursanız Qobuz keyfini sürersiniz …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harika bilgiler için teşekkürler. Sanırım yıllık olarak tek başıma amerikadan qobuz üyeliğine girerim. Keşke dün baksaymışım konuya Amerika'dan bir arkadaşım buraya ziyaretime gelmişti :) detaylara bakardım onunla birlikte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımcı olabildiysem ben mutlu olurum..Teşekkürler …
Merhaba 5 kişiyim nasıl qobuz aile üyeligi kurabilirim?
6ncı kişi amerikada olmak zorunda en azından ilk abonelikte vpn bile kullansan kredi kartını kullanamazsın
Arjantin için sadece üyelik açmak üzere ücretsiz VPN tavsiyesi olan var mı?
-
Ücretsiz vpnlerde arjantin hiç duymadım
Chrome üzerinde UrbanVPN kurdum, ücretsiz olarak hallettim.
-
amerikada olmadan açanlar var hocam peki yabancı kartla ödemeyi yapsam sıkıntı olur mu ki?
-
Hiç bilmiyorum ilk seferinde amerikada yaşayan arkadaş girmişti bizim aile kredi kartını yani kartın ait olduğu ülkeden ziyade amerikadan girilmesi gerekiyor gibi
öğrendiğim iyi oldu
tek başıma üyelik almak zor olacak
tidal aile üyesi boş olan var mıdır?
Arkadaşlar mevcutta kullandıgım email adresinden tidal sboneliğim iptal edildi. Kendi halihazırdaki mail adresimle arjantinden üyeliği tekrar aktif edebilirmiyim ?
amacım playlisti kaybetmemek. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
Hayır yeni e-posta ile açmanız gerekiyor. Playlistleri herkese açık yapıp linkini alıp yeni hesabınızdan erişip yeni hesabınıza kopyalayabilirsiniz.
-
Türkiye’deki hesabınızı kesinlikle kullanamazsınız .Tidal için kullanmadığınız bir hesap olmalıdır …
Merhaba hocam ben dedikleriniz yaptım vpn arjantin konusu ama 145$mes diyor pekala arjantin pesosu diyelim kartımızdan kur a otomatik mi cevirip 13tl cekicek anlamadım
-
Arjantin parabirimini çekildiği anda direk dolara çeviriyor.Sizden TL alıyor.Tahmini olarak 1 TL üstüne gelir .14 ile 14.30 arasında bir fiyat çıkar..
Arjantin peso ( Doları ) US Doları karşısında sürekli düşüyor .Türkiye gibi ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Ekim 2021; 23:33:24 >
Bu işlemi yapmak için ücretsiz bir vpn tavsiyesi olan var mı arjantini secebilecegim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X