< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Kasım 2021; 22:14:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (11. sayfa)
-
-
Selam herkese
Konunun başlarını okuyabildim Qobuz Aile üyeliğ bakıyorum, eksik olan üyeliğe dahil olabilirim , özelden yazabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
USA PayPal veya kredi kartınız varsa kurabilirsiniz .Aile kurucusu dahil 6 kişiliktir.Bir kişi daha ekleyebilirsiniz ..Kişi başına fiyat 6 bölünürse az bir ücret düşer..Yıllık peşin ücreti almadan kesinlikle başlatmayın …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim yok hocam o yüzden mevcut bir gruba dahil olabilirim diye yazdım. Boşalırsa ben buradayım. +1
@ufo.361 dostumuzun aile gurubu 5 kişi ,özelden yazıp sorun 6.cı kişi olarak katılın .Tabiki dolmadıysa …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Kasım 2021; 20:6:19 >
Üyeliği açtım bakalım, 1 ay bedavadan sonra ödeme yapacam, şuan 14 tlye denk geliyor arjantin parası,bizde bile 20 tl idi
sudan ucuz
-
Qobuz Discovery My Weekly …
Qobuz kullanıcılarına Discovery bölümünde güzel bir süpriz bekliyor …
Qobuz kullanırken bir çok sevdiğimiz albüm şarkısına beğeni yapıyoruz .Zaman içinde beğenilerimizin artıp bizim neleri sevdiğimiz ortaya çıkıyor …
Bunun ışığında keşif için bir liste önerisi oluşturulma yoluna gidilmiş .Sizin için sunulan keşif listesine My Weekly adını verildi …
Yanlız şunu hiç bir zaman unutmamak gerekli Qobuz kişisel arşiviniz ilkesi ile yola çıktığını belirtiyor …
Qobuz bu girişimi ,Spotify,tidal vs . uyguladığı keşif mix ‘lerinin amacını gütmüyor.Böyle bir beklentiniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz …
Dinlediğiniz müziklere alternatif sunmayı hedeflemiş.Denemekte yarar var …
Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …
iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]
Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]
[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]
Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]
Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]
Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]
Spotify Stations vs. Pandora radio [Ana Konu]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 6 Kasım 2021; 14:40:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Herkese selamlar Qobuz aile üyeliği eksik olan ya da yeni açan varsa talibim.
-
Arkadaşlar merhaba, bir şey sormak istiyorum iphone 7 kullanıyorum ios 15.1 yüklü Tidal uygulaması dinlerken birden bire kapanıyor. Telefona reset yapmak dahil bir sürü şey denedim ama hala bu sıkıntıdan kurtulamadım. Başına böyle bir durum gelen varsa ve çözüm önerisini paylaşırsa çok sevinirim.
-
iOS 15.1 bazı uygulamalarda bu durum yaşanıyor…
Tidal soruna denk gelmedim …
Fakat sorununuz çözülene kadar alternatif player uygulamaları üzerinden dinleye bilirsiniz …
Plexamp ,Amarra Play v.s.
Amarra play ve Plexamp Orjinal Tidal uygulamasından daha iyi bir deneyim yaşatır ..
Amarra play ücretlidir ama MQA bile kendi yazılımı içinden çözümler.MQA destekli dac gerek duymadan rahatça ses kalitesini kayıpsız dinletir …
Plex sever kullanan bir çok kişi plex hesabına tidal entegre ederek kullanıyor.Plexamp uygulaması gerçekten iyi işlevsel ve ücretsiz bir çözümdür ..
Üstat teşekkürler yine hızır gibi yetiştiniz imdadıma hemen dediğiniz iki uygulamayıda deneyeceğim. Kalın sağlıcakla…
Hocam iki uygulamayı da indirdim ama ikisinde de sorunlar var gibi;
Plexamp:
Plex uygulamasında üyelik açtım sonra Plexamp uygulamasına geçtim ancak ücretsiz kullanım sağlamıyor aylık yıllık gibi ücretler isityor Tidal üyeliğini aktifleştirme için ücretsiz olmuyor yani
Amarra Play ise indirdim bir kerelik satın alma istiyor ödedim aldım ancak uygulama çok eski anladığım kadarıyla çünkü bir playera göre çok yavaş ve menüsünde listeler ya da albümler, şarkı listeleri arasında geçiş yaparken kendi kendine kasılıp kapanıyor. Bir de karışık çalma özelliği yok. Çok umutlanmıştım ama yine Tidal in playerına kaldım.
-
Plexamp player olarak tidallin kat ve kat üstüdür.Ses seviyesi iyidir.Plex pass bahsediyorsunuz .Tidal ve plex pass aylık ve yıllık fiyatlarına bakıyorsunuz .Plex bir sistemidir .Flim,dizi ,Tv ve streaming yelpazesine bir araya getirir..
Örneğin Nas yüksek çözünürlüklü albümlerinizin eksik kalan yönlerini tidal ile destekler.Ev dışında tüm arşivinizi spotify benzer kişisel servise dönüştürür.Uzaktan mobile uygulama ile eve bağlanırsınız.Tüm arşiviniz telefonunuzda ve tidal enteğredir .Plex amp dinledikçe size takip eder öneriler oluşturur.Bağmısızdır ..
Bir plex hesabı açın free sonra tidal enteğre edin.Ücretsiz dinlersiniz.Plex pass farklı bir şeydir…
Amarra play deneyim.Size kendi üzerinden MQA encode eder.Dac MQA desteğine gerek bile duymaz.Telefonunuz dahili dac iyi olan android telefonda MQA dinletir...
Yanlış bilinen en önemli şey Tidal Master albüm şarkı göstermesi size MQA sunduğu ve yeteri geldiği yanılgısı vardır.Aslında hiç bir MQA Orjinal formatta dinlemediniz .Kullandıkça siz alışırsınız ..
DSD ve bir çok formatı sorunsuz oynatır.Nas üzerinden arşivinizi en üst formatta kayıpsız dinletir ..
Bir kere satın alın ömür boyu kullanın.Bildiğim kadarı ile 13 euro civar.TL bazında 130 TL karşılığı gelecektir..
Bu arada neyle kullanıyorsunuz ? Android mi IOS mu?.İOS kasma yapmıyor sorun yok.Android hiç bilmiyorum ..
Amarra Play iOS için öneriyorum alternatifi yok.Hen tidal hemde Qobuz tek uygulamasan size sunar …
Son bir hatırlatma yapayım android kullanıyorsanız USB audio player Pro seçerseniz direk dac aktarır.Mobil olan dac güzel uyumu vardır.MQA encode paketi alırsanız bu extradır .Tidal müthiş bir sese sahip olursunuz.Bir kere ödersiniz …
Qobuz ve Tidal desteği bulunuyor.
PM yazın tam olarak ne bekliyorsunuz ? ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Kasım 2021; 16:33:37 >
-
TIDAL, TIDAL HiFi'yi yeniden sunar ve TIDAL HiFi Plus'ı piyasaya sürer.
TIDAL Premium artık TIDAL HiFi:
* TIDAL Premium aboneleri, hiçbir ek ücret ödemeden TIDAL HiFi'ye yükseltilir.
* TIDAL HiFi, yüksek kaliteli ses kalitesinde müzik akışı içerir.
TIDAL HiFi artık TIDAL HiFi Plus olarak adlandırılıyor:
* TIDAL HiFi aboneleri, hiçbir ek ücret ödemeden TIDAL HiFi Plus'a yükseltilir.
* TIDAL HiFi Plus, Master Quality ses, Sony 360 Reality Audio, Dolby Atmos ve HiFi gibi tüm premium, etkileyici ses biçimlerini içeren tek katmandır.
* Ayrıca, abonelik ücretinizin %10'u en çok dinlenen sanatçınıza yönlendirilen Doğrudan Sanatçı Ödemelerini de içerir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 17 Kasım 2021; 20:7:51 > -
Katman değişimi bulunuyor .
Abonelik planları 3 ana katmanda …
Tidal Premium : 320 Kbps katman halen bulunuyor ve fiyatı düştü .
Tidal Hi Fi : Lossless ( 16 bits / 44.1 khz ) yani CD kalitesi barındırana katman , ( MQA ,24 /192 he-Res, Dolby Atmos Sony 360 yok) Sadece CD ve barındırıyor …
Tidal Hi Fi plus : Artık MQA yanında 24 bits /192 khz he -Res eklendi .Önceden sadece MQA bulunuyordu .Dolby Atmos ,Sony 360 barındırıyor…
Fakat katmanların fiyatı yükselmiş…
Tidal Premium 10 dolar iken 11,99 yükseltilmiş …
Tidal Hi Fi 17.99 dolar …
Hi Fi plus 19.99 dolardan 23,99 güncellenmiş …
Tidal güzel bir yapılandırmaya gitmiş.Spotify Hi Fi , Dezeer Hi Fi CD kalitesindeki katmana rakip çıkarmış oldu.Strateji güzel ..
Aile katmanı Family Premium ( 320 Kbps ) bulunuyor …
Ortada garip bir durum var .Tidal Hi Fi family katmanı görünmüyor …
Kötü bir durum görünüyor gibi .Tidal Hi Fi ve Tidal Hi Fi plus bireysel aboneye açık görünüyor …
Umuyorum Tidal Hi Fi plus famliy veya Tidal Hi Fi family tekrar geri gelir..
Tidal resmî duyurusu bu yönde .Katman değişimi 2022 tam olarak ülkelere göre yürürlüğe girecek ve He -Res ses kalitesindeki famliy planı umuyorum kalcaktır …
Yeni güncelleme :
Hi Fi famliy 16/44.1 ve diğer He-Res plan Hi Fi plus Famliy 24/192 ve MQA bulunuyor.Tabiki Hi Fi plus Famliy fiyatı en pahalısı ..
Üç ayrı famliy hesabı oluştu .Tidal preminum famliy ( 320 ) bulunuyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Kasım 2021; 22:24:36 >
-
selamlar ,, ben vpn kurdum yenı abonelık aldım arjanjın sayfasından odeme kısmına geldım , ama kredı kartlarımın hıcbırısını kabul etmedı hep kartlarda bankanızdan oln bır soun var dıyerek gerı cevırdı . halbukı hepsı uluslararası alısverıse acık. acaba vpn programı mı yetersın. hotspot a bıle aylık uye oldum ama nafıle ordan da olmadı..
acaba bunu gerceklestıren bırılerı vada aıle grupları varmı ? bende ucretımı odıyerek aıle grubuna dahıl olmak ısterım
yardımcı olursanız cok makbule gecer
selamlar - orhan
-
visa mı kredi kartın ben ziraat visa sanal kartla abone oldum 145 arjantin pesosu 1 ay da bedava tidalsiz olmuyor ya her albüm qobuzda yok mecbur abone oldum ben de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X