Ban yiyen oldumu arjantin hesabıyla ? |
Bildirim
Ban yiyen oldumu arjantin hesabıyla ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 6 Aralık 2021; 13:41:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ben deneme ayındayım gelecek ay çekemezse karttan ban yeriz herhal kullanıyorum sorunsuz sadece ilk girerken vpn kullandım şimdi vpnsiz çalıyor hem tidal hem qobuz |
Tidal tekrar açıldı mı Türkiyede anlamadım ?? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Aralık 2021; 18:17:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
evde kaç tane bankanın kartı var bir tanesi mi visa olmaz? |
Yazmışsınız Arjantin vpn ile visa kart ile abonelik başlatabilirsiniz diye, eldekiler hep mastercard 2-3 farklı kartla deneyeyim dedim kart hatası veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 20 Aralık 2021; 18:47:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Aralık 2021; 15:42:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tidal aile grubu için yeri olan varsa pm atabilir. |
qobuz aile üyeliği için yeri olan varsa dahil olabilirim |
qobuz aile üyeliğine bende dahil olabilirim yeri olan var ise.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tidal aile uyelıgınde yeri olan arkadas varsa uye olmak ısterım.saygılar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Şubat 2022; 10:15:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |