Tidal linkini alttaki siteden generate download link yapıp apk indirebilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aspiro.tidal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (20. sayfa)
-
-
DH forumdan kimler Tidal kullanıyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben kullanıyorum ama bireysel aile filan değil arjantin üzerinden
-
Tidal family / Hi-Fi Plus grubu açmayı düşünen varsa katılabilirim Arj.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır dahil olduğum Netflix ve Spotify grupları var forum üzerinden. Tidal aile için boş yeri olan varsa mesaj bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forum üzerinden netflix kardeşiliğim devam ediyor, güvenilir Tidal Hi-Fi family açmak isteyen olursa buna da katılabilirim.
-
Hocam merhaba, bu yöntem hâlâ çalışıyor mu ve VPN olarak ne kullanıyorsunuz?
-
Evet, sorunsuz abonelik alabilirsiniz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Mayıs 2022; 18:16:19 >
Teşekkürler. Ücretsiz VPN tavsiyeniz olur mu acaba? Bir türlü bulamadım.
-
ücretsiz vpnlerde arjantin olacağını sanmam ama bir aratın googledan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz VPN ler sağlıklı olmaz.Zaten Arjantin lokasyonu bir çok servis ücretsiz sunmaz …
Anladım teşekkürler. O zaman Tidal Aile üyeliği almayı düşünen varsa ben de dahil olabilirim.
-
Dezeer Pre yada Apple Lossless'da kablosuzda Hifi yada ona yakın ses almak mümkün değil. İkisi de Hifi için kabloyu şart koşuyor.
Kablolu gibi kayıpsız olmasa da tidal'de kablosuz olarak kayıpsıza yakın bir ses almak mümkün mü?.
-
kablosuzdan kastınız ne?
Bluetooth mu?
yoksa wifi üzerinden airplay ya da android google chromecast ile bir aygıta göndermek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon belirtmeyi unutmuşum Bluetooth. LDAC'lı telefon ve kulaklığı eşleştireceğim (Poco x3 pro+Sony WF-1000XM4)
-
Kayıpsız ses için kablolu kulaklık gerçek sesi veri .24/192 He-Res seviyede ses taşır ..
Apple Lossless ,Bluetooth olarak dinlerke AAC ses verir ( 320 kb) gecemez.Kablolu kulaklıkta 92/44 ses kalitesi alırsınız …
Apple donanımlarında Bluetooth formatı AAC olduğu için Apple Music ,Dezeer ve Tidal düşük ses kalitesi alırsınız …
Fakat Android kullanıyorsanız durum değişir…
LDAC:
Sony tarafından geliştirilen ve Bluetooth bağlantıları üzerinden 32 bit / 96 kHz'de 990 kbps'ye kadar yüksek çözünürlüklü ses akışına izin veren tescilli bir ses kodlama teknolojisi…
APTX HD :
24 bit / 48 kHz'e kadar formatları destekler, sıkıştırma oranı aynı kalır (4: 1) ve veri hızı 576 kbps'ye yükselir ..
APTX :
352kpbs'de 4: 1 sıkıştırma oranında 16 bit / 44.1kHz ses iletebilen bir Bluetooth ses kodeğidir ..
LDAC kayıpsız en yakın Bluetooth protokolüdür …
Bu codec sahip LDAC > APTX HD > APTX destekli kulaklıklar Dezeer HI FI ve Tidal Hi Fİ ( 16 bit / 44.1kHz CD kalitesi ) Tidal HI FI plus ( MQA & 24/192 ) ses kalitesi verir …
32 bit / 96 kHz'de 990 kbps kaliteye kadar ulaşmak için LDAC codec sahibi Bluetooth kulaklık gerekir.Sony markası LDAC destekler .Fakat halen kablolu kulaklığın minimum vereceği 1400 kbps ulaşamaz…
Üste belirtiğim Bluetooth codec’lerin değerleri teoriktir .Maximum değerlerdir.Normal koşullarda bu değerlere ulaşması çok zordur…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 31 Mayıs 2022; 13:10:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
qrockfire cevabı vermiş hifi kalitesine en yakın ldac muhtemelen farkı hissetmeyeceksiniz
-
Cevap için teşekkürler, WF-1000XM4 siparişini bugün verdim.
Günlük kullandığım (poco x3 pro+fiio q3+sony mrd-1am2) 3'lüsünün tabi ki yanına yaklaşamayacak olsa da. Evde tak dinle yaptığım AAC'li Sony mdr-1rbt den daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.
Geriye tidal kardeşliği işini çözmek kaldı, arkadaşlar mesaj bekliyorum.
-
Tidal yerine Apple Music kullanın. Apple Music şu an en kaliteli yayın yapan çevrimiçi platform. Tidal zannedildiği gibi değil. Master kalite adı altında baya baya kayıplı MQA yayını yapıyor. Apple Music'te ise kayıp sıfırdır. Android telefonum olmasına rağmen Apple Music kullanıyorum. Çünkü en iyisi.
https://goldensound.audio/2021/11/29/tidal-hifi-is-not-lossless/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 3 Haziran 2022; 12:58:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X