Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.069
Cevap
52
Favori
50.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam bu sabah doldu. Burayı da güncellemiş olayım. Şu anda benim grubumda yer kalmadı maalesef.

• tidal master aile grubu olur ise ve var olan boşluğa müzik sever arıyorsanız kesinlikle bana özel mesaj atın [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] 

• Arjantine VPN ile bağlantım. Yeni hesap ile oturum açtım. Fakat kredi kartı bilgilerimi girerken hata veriyor. Hangi kartımı girersem gireyim hata verdi bilgisayar web tarayıcısı üzerinden vpn açıkken. Yapan arkadaşlar bu kredi kartı bilgi giriş işini nasıl aştı acaba? kredi kartı ekranında vpn i mi kapadılar? Yapamadım bir türlü

• Ben ödeme için garanti bankasının sanal kartını kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    Hata aldığınız e mali kullanmadan yeni bir ( Tidal ‘da kullanılmamış bir e mail olmalı ) hesap oluşturup deneyin .Sanal kart kullanmanız sizin için avantajdır.Her hangi bir hatada anında yeniden açıp kredi kartı açıp tekrar deneyebilirsiniz …

Blocklanan hesaba isterseniz orjinal Arjantin kartı bile olsa kabul etmez ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Nisan 2022; 10:59:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Qobuz My Weekly playlist keşif özelliğine yeni eklenen sonsuz mix özelligi başladı …

Şunu unutmamak gerekiyor haftalık yayınlanan kişisel öneri listeniz olan My Weekly üzerinden beğeniler yaparak en doğru öneriler almanıza yardımcı olacaktır.Tabiki bir kaç hafta zaman vermeniz gerekiyor …

Bu özellik bu hafta içinde tanıtım yapılmadan eklendi …

Detaylı bilgi Qobuz ana başlığından öğrenebilirsiniz …

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Nisan 2022; 23:5:35 >

• https://forum.donanimhaber.com/raspberry-pi-4-icin-picoreplayer-ayarlari--152460431

Arkadaşlar forumda konu açtım ilginize basitçe ve kaliteli bir şekilde qobuz tidal deezer nasıl dinlenir açıkladım

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgilendirici bir konu başlığı olmuş…
    Emeğine sağlık …

• Rica ederim daha tam bitirmedim epey kapsamlı oldu 3-5 günümü aldı ama tam bitmedi devam edeceğim yazmaya arkadaşlara fikir vermesi açısından bir baksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Nisan 2022; 21:26:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar doğru yere mi soruyorum bu soruyu bilmiyorum ama bilgisayarım üzerinden tidalde master kalitede bir parçayı özel modda çalmak istediğimde özel modda çalmıyor. Hifi olarak çalmak istediğimde özel modda çalıyor fakat masterda olmuyor. Ek bir dac veya mqa çözücü kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla yazılımsal olarak belli bir kısmını çözebiliyor bilgisayar mqa dosyasını yani masterda neden özel mod kullanamıyorum anlamadım. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

• BlackPiano B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Tidal Hi Fi üyesiymisiniz yoksa Hi Fi plus üyeliğimi kullanıyorsunuz ..

Sadece Tidal Hi Fi plus Master kalitede ( 24/ 192 MQA ) sesi alırsınız .Yanlız bazı 16/ 44 kaliteye sahip MQA dosyaları bulunuyor …

PC de MQA kalitesini almanız için dac /amp ihtiyacınız bulunuyor.PC de gerçek kalitede 24/192 almanız çok zor.Ses kartınız MQA görmüyorda olabilir …

Tidal uygulaması MQA kalitesinin ilk açılımını yazılımsal yapabilir.Fakat 16/44 üstünde ses kalitesi algılamanız çok zor.Geçek kalitede MQA duyabilmemiz için MQA destekli dac / amp kullanmanız gerekiyor …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Mayıs 2022; 17:14:13 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Anladım. Zaten tam anlamıyla faydalanamayacağımı biliyorum lakin en azından hifi dan daha iyi bir ses alırım diye düşünmüştüm fakat desteklemiyor ses kartım sanırım dediğiniz gibi. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackPiano B kullanıcısına yanıt
    H i Fi daha iyi bir kaliteye ulaşırsınız 24/96 yakalarsınız .24/192 ( He-Res ) seviyesine ulaşamayagınızı rahatlıkla söyleye bilirim .Güzel bir ses kalitesi için 24/96 iyi bir değerdir.Hi Fi 16/44 aşmış olursunuz …

Aklınızda bulunsun 24/192 kaliteyi çok iyi bir kulak yapısı yakalar.Farkı anlamayacağınızıda rahatça söyleyebilirim …

Keyifli dinletiler diliyorum …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Mayıs 2022; 22:49:40 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Hi res için ekipmanım yok malesef kayıpsız cd kalitesini ancak alabiliyorum. Onu da belki tam anlamıyla alamıyor bile olabilirim ama spotify vb. kayıplı streamlerden çok daha iyi geldiği için kulağa hi fi kullanıyorum. Size de keyifli dinlemeler.

• Google play storeda Tidal uygulaması yok. Arjantinden hesap açsak bile uygulamayı nasıl edineceğiz?

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    ApkPure Tidal apk indirin kurulum yapın ….

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.