Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.069
Cevap
52
Favori
50.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Qobuz aile için 4 arkadaşa sıra ile yer bulduk …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Qobuz aileye katılmak isteyen arkadaşlar bu sayfaya veya bana PM atarsa daha hızlı şekilde sıra ile guruplara ekliyeceğim…

• Benim tidal aile hesabım var hazırda katılmak isteyen pm atabilir.

• Qobuz Family guruplarına nasıl dahil olurum ve şartları nedir ?

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Qobuz gurubu oluşturulurken üç çeşit bölgeden ödeme şekli ile abone olunabiliyor.( Dolar ,Euro ve sterlin )

En uygun ve düşük üyelik USA üzerinden yapılabiliyor …

Aile nasıl kurulup işliyor ?

Bir aile kurucusu ve 5 kişiden oluşmaktadır.Yıllık peşin olarak abonelik oluştuyor.Her üye kurucuya IBAN üzerinden peşin ödeme yapıldıktan sonra belirlenen tarihte faliyete geçiyor …

Türkiye dolar kuru bilindiği gibi sürekli değişiyor.Bu yüzden yıllık ödeme satın alırken ( 34 ile 35 dolar arası değişiyor.Bazı eyaletlerde extra vergi olabiliyor ) kura göre TL karşılğı değişiyor…

Ve sonunda yüksek bit ve 24/192 almümleri keyifle dinlemeye başlamış oluyorsunuz …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Mart 2022; 23:5:54 >

• Tidal Aile gurubu gördüğüm kadarıyla iki tane oluşturuluyor.Aile sayısını tamalanamazsa bence birleşin…
    Daha hızlı gurup tamamlanır ..

İki arkadaş birbirinize PM ‘ ile ulaşım …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Mart 2022; 9:39:35 >

• simsar2 S kullanıcısına yanıt
    ben de açmış oldum eğer talep az olursa sende birleşiriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uykusuzfil kullanıcısına yanıt

Ben grubu tamamladım, bir arkadaş benim gruba yetişemedi size yönlendireyim onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tidal Hi FI plus aileye katılmak için tüm @uykusuzfil arkadaşlarımız iletişime geçebilir …

Aile oluşacak sayı tutturulursa HI FI plus family oluşacak …

Katılmak isteyen tüm arkadaşlar sayfaya yazıp arkadaşımıza PM üzerinden ulaşabilir …

Son gün 5 Nisan …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Mart 2022; 18:44:2 >
  • simsar2 S kullanıcısına yanıt
    anlaştık 👍

• arkadaşlar hangi yolu denediysem daha doğrusu kartı denediysem olmuyor.

aile üyeliğinde açık varsa beni de dahil edebilir misiniz. hifi plus da olabilir.

deezer var ama çöp hiç keyif vermiyor. kullandığım cihaz onkyo ns6130

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angryworm -- 17 Mart 2022; 22:12:52 >
  • angryworm A kullanıcısına yanıt
    ailemizin 3. üyesi, var mı başka katılacak 🤗

• uykusuzfil kullanıcısına yanıt
    İki kişi daha aile tamamlanır …

• [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Tidal …

Chariots of Fire / Vangelis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Mart 2022; 23:55:6 >

• [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Tidal …

Smalltown boy / Bronski Beat

Tidal playlist !..

Q R o c K e p i c i n d i e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Mart 2022; 0:6:41 >

Qobuz playlist …

Q R o c K Classic R O C K

Qobuz …

Nova / Sylvaine

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.