[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (15. sayfa)
-
-
Tidal
https://tidal.com/browse/playlist/65143f33-2382-4262-a865-611b4c19bf54
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Mart 2022; 19:34:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Qobuz
qobuzⓆ Rock 'n Roll, Blues & Country from 50s 60s 70s... by QRocKfireUSA is on Qobuz.comhttps://open.qobuz.com/playlist/6044755
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Mart 2022; 15:49:1 >
-
Dezeer HI FIdeezerⓆ Я o c K f i r e Gods of The Guitar …https://www.deezer.com/tr/playlist/10084968862?utm_campaign=screenshot-generic&utm_source=user_sharing&utm_medium=mobile&utm_content=playlist-10084968862&deferredFl=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Mart 2022; 15:51:15 >
-
Merhaba tidal ios uygulamasini nasil indirebiliyoruz? Vpn ile denedim ama basaramadim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ios için daha önceden kullanmışsanız satın alınanlar bölümünden tekrar indirebilirsiniz.
-
-
Bulunduğunuz ülkenin AppStore indirebilirsiniz …
Türkiye’de Tidal app kaldırıldımı bir bilgim yok.Fakat önceden indirdiğiniz tüm uygulamalar satınalma bölümünde mevcuttur …
Bulunmuyorsa Tidal servisinin aktif olduğu ülkenin Apple ID oluşturup indirilebilir …
Yada Tidal kullanıp indirmiş bir arkadaşınızın AppStore hesabından alma şansınızda bulunuyor …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sorun iosun sisteminde bir ülkede resmi destek yoksa appstoreda o program bulunmuyor
ülkeyi amerika yapıp tidali indirip sonra ülkeyi türkiye yapamktan başka çaresi yok bence arkadaşın vpn ile girememe nedeni de o vpn kullanıp amerikadan bağlansanız bile işletim sisteminiz türkiye diye görmüyor
-
açıkçası mqa destekli bir dacım hiç olmadı yani mqa ları 2nci katmanı çözecek şekilde hiç duymadım streamerim sadece ilk katmanı çözebiliyor
hifi dünyasının mqa'a tepkisi formatın kayıplı olması
flac gibi açık kaynak kodlu bir codec varken sektörü lisanslamaya zorlaması
peki ben bedava ve kayıpsız bir format varken neden kayıplı bir formata lisans ödeyeyim ki
tidalin F/P oranı olmasa şansı yok nitekim ülke fiyatlamaları abd ve avrupada ucuz da olmadığından ilgi duymuyor hifi camiası
-
Zaten konu içinde MQA ses yapısını sevdiğimi dile getiriyorum.Tabiki her müzik sever sevecek diye bir durum yokki …
MQA sesini sevdiğimden uygun donanıma sahibiyim ama kişilere göre göreceli bir anlayış …
Örneğin müzik konusunda her insanın zevkleri ayrıdır.Blues,indie ,rock tarzlarını seviyorum.Başkası için jazz veya klasik müzik değerlidir …
Konu içinde yazdığım şey şu anlama gelmez MQA başkası kaliteli değildir.Her formatı severim ( Apple losess hariç ) …
Amaç her müzik severde aynıdır .Önemli olan dinlerken keyif almaktır.Tüm formatlar gibi MQA ses olarak seviyorum .Merakedenler için MQA nedir basit bir dille anlatmış oldu …
Tüm sayfalarda yazdığınız her satırına katılıp bilginize saygı duyarak keyifle okuyorum.Deneyim ve kulak zevki her kişiye göre farklı olduğu bilincindeyim.Sadece bu tür terimlere basit seviyede açıklayarak meraklı arkadaşlarımıza yol gösteriyoruz sayfada yazan her arkadaşımız gibi ..
Qobuz yanında Tidal sevdiğimi tüm sayfayı okuyan arkadaşlarda anlıyor.Abonelik maliyetine bakmadan yorumluyorum…
Müzik keyif işidir .Ben ,siz veya başkaları için .Bilgi paylaşımı okurken keyif verirken bilmediğimiz (benim ) bir şeyin açıklaması okuyup yeni şeyler öğrenmek hepimize bakış açısı değiştiriyor.Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Mart 2022; 13:40:34 >
-
saygı duyarım
açıkçası head-fi'da filan bırakın dinleyicileri hastası olduğum chord dacların tasarımcısı rob watts bile yerden yere vuruyor mqa'yı
benim sistemimde kesinlikle iyi değil ama mqa destekli bir dacı olan ve seven vardır
biraz da codecin kayıplı olması insanlara itici geliyor sen sahaya böyle girince 1-0 yenik başlıyorsun işte internet hızlarının geldiği nokta ortada iken daha az yer kaplıyor daha az bant genişliği filan dedin mi o zaman format piyasa işi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Mart 2022; 13:56:19 > -
Tidal ve veya qobuz aile de eksik varsa ben de bir aileye katılmak istiyorum
Jazz’ın tüm renklerini sunan Jazzed music streaming servisi !.
( jazzed preminum + 16/44 CD saund ) …
Günümüzde bir çok müzik servisi kullanıcılara ulaşmakta.Peki 10 milyonluk arşivi ile Jazz müzik tutkunları için kurulan Jazzed
streaming servisini hiç duydunuzmu ? …
Tamamen caz müziğine adanmış dünyanın ilk müzik ve video hizmeti olarak faturalandırılan jazzed, hayranlarına popüler müzik formatını dinlemeleri, izlemeleri ve okumaları için entegre bir deneyim sunmaya başladı …
Hizmet, etkileyici bir elle seçilmiş ses kanalları, özel video içeriği, podcast'ler, belgeseller ve röportajlar sunuyor …
Eski Jazz Fm patronu Jonathan Arendt tarafından başlatılan jazzed, New Orleans ve Polonya cazının sesinden, canlı konserler ve etkinlik toplantılarına kadar her şeye odaklanan 40'tan fazla bireysel kanala sahiptir …
Bu arada, platformun video içeriği çeşitli müzik videoları, sanatçı röportajları, canlı konserler ve oturumlar sunarken, editoryal materyali ABD caz yayını JAZZIZ ile özel bir ilişki tarafından yönetilen çeşitli kaynaklardan alınıyor …
iOS, android,web oynatıcı ve Sonos aracılığıyla kullanıma sunuldu,şu anda 3 abonelik katmanı var.Ücretsiz katman, elle seçilmiş 10 ses kanalı ve konserleri, oturumları, müzik videolarını izleme ve çeşitli makaleler, incelemeler ve röportajları okuma olanağı sunar. Tabii ki, reklamlarla doldurulacak.
5,99 dolar (veya yılda 59,99 dolar) jazzed+ katmanına çıkmak, reklamsız, küratörlüğün tüm içeriğine ve özel videolara erişim sunar ve kullanıcının parçaları atlamasına izin verir. Her iki katman, gelişmiş bir AAC+ sıkıştırma formatında değişken bir bit hızında yayınlanıyor …
jazzedpremium + katmanı ayda 14,99 dolar (veya yılda 149,99dolar) maliyeti, küratörlü ses kanalları ve özel içerik, gelişmiş bir arama özelliği ve çevrimdışı dinleme işlevi açısından daha fazla seçenek sunar. En önemlisi, ses kalitesinin "HD kayıpsız ses (FLAC 16-bit)" olarak tanımlanan seviyeye yükseldiğini görüyor …
Bir yıllık basın için ücretsiz dağıtılan jazzedpremium + sahibiyim.Üç aydır kullanıyorum.Gerçekten arşivi doyurucu nitelikte.Ses kalitesi olarak CD ( 16/44 ) yeterince detaylı bir deneyim sunuyor.2022 yılı sonunda 24/192 He-Res kaliteyi vermeye başlayacak …
Caz tutkunlarına tavsiye edebileceğim bir servis.Ücretinin karşılığını sonuna kadar hakettiğini rahatlıkla söyleyebilir …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Mart 2022; 0:4:57 >
-
Jazzed ( Cazz music streaming ) [ Ana Konu ] ( jazzed preminum + 16/44 CD saund ) …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Mart 2022; 0:26:43 >
-
Size önümüzdeki günlerde en yüksek ses kalitesini barındıran HIGHRES AUDIO ( 24/192 ve DSD ) detaylı bir inceleme sunacağım.DSD offline indirip dinlenebiliyor …
Daha sonraki incelemelerim sırasındaki NUGS ( 16/44 CD , 24/192 ,MQA , DD+ canlı konser videoları ) ve PRİMEPHONİC ( 16/44 CD klasik müzik servisi ) bulunmakta …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Mart 2022; 19:51:4 >
-
Maalaesef çok pahalı bir servis Türkiye şartlarında deneme şansımız yok highres audioyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Mart 2022; 20:1:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye için pahalı servisler olabilir ama yüksek çözünürlüklü müzik tutkunları için seçenekleri yakından tanıma şansına sahip olmalarını hedefliyorum ...
elbette tanıtacaksınız ben sadece çok merak ettiğim halde deneyimleyemedim onu belirtmek istedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X