Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
52
Favori
50.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arada altı aylık alıyorum.Aldığım zaman PM yazarım denersin kullanırsın 😊

Qobuz,Tidal ,Dezeer derken vakit kalmıyor.Fakat Qobuz tek farkı DSD .24/192 Qobuz gibi temiz ve sahnesi geniş …

Pek bir şey kaybetmiyorsun ..
    Qobuz yeterli …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Mart 2022; 21:48:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim ess sabre 9018 dsd dosyalarda coşuyor çok şey kaybediyorum aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mysticobu M kullanıcısına yanıt
    ben de katılmak isterim böyle bir aileye..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolar ve Euro’nun kur durumuna dikkat etmekte yarar var.Qobuz fiyatı TL karşılığı artıyor…

Tidal aboneliği dolar ve Euro olarak Qobuz daha pahalı durumda.Ama Arjantin üzerinden açılan bir hesap ile Hİ FI plus katmanı bireysel olarak 145 ARS = 20 TL gelmiş oluyor …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Mart 2022; 13:36:22 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    arjantinden aile hesabı açan varsa dahil olmak isterim, uğraşamadım valla vpn vs

• Gözlemlediğim tek şey Tidal family hesabını kurmak isteyen yok.Sadece aile kuran varsa katılmak istiyor …

Aslinda bir aile oluşturacak kadar kişi var.Kimse kendi kurmayı planlamıyor….

Hal böyle olunca Tidal bireysel hesabı açmaya yönelmelisiniz…

Şuanki şartlarda Tidal en pahalı servis.Hi Fi plus bireysel 19,99 Euro / dolar ve aile hesabı 29.99 Euro / dolar …

Arjantin üzerinden kurulacak bir aile hesabı 30 TL ve bireysel 20 TL aylık maliyeti ile çok uygun …

Tidal Türkiye faliyetini durdurdugu için abonelerini madur etmemek amaçlanıyor , başka ülkeden abone olurken ( Arjantin) Türk viza kartını bilerek kabul ediyor.Ama bununda bir sonu gelecektir.Hesabını taşıyanlar etkilenmeyecek.Fakat yeni aboneliklere bu fırsatı vermeyecek …

Vakit varken bu avantajı kullanmak bence çok mantıklı …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Mart 2022; 19:35:35 >
    e siz öncü olsanız da bir aile kursak olmaz mı? valla pahalı mqa içeren bir dac ve güzel bir kulaklık aldım tek eksiğim tidal, bugün vpn denedim yapamadım, bize öncü olun aile babası olarak :))

• uykusuzfil kullanıcısına yanıt
    Tidal aile üyelerinin tümü aynı ülkede olmalı.Ben sizinle aynı lokasyonda bulunmadığım için Aile babası olamıyorum …

• öyle bir kontrol var mıdır sizce, farklı ülke kontrolü?

Aile hesabı doğal olarak tüm kullanıcılar aynı ülkede olmalıdır.Aynı anda birden çok ülkede kullanırsanız aile hesabını bozar.Bireysel devam edersiniz..

Onun dışında ip adresi kontrolü yok…

Aile mutlaka aynı lokasyonda yaşayan kişiler kurabilir.Tüm kullanıcılar aynı ülkede yaşaması zorunludur…

Tidal bireysel Hi Fi plus ( Arjantin ) olarak 5 aydır kullanıyorum.Bir senenin üstünde ( Arjantin Tidal ) kullanan arkadaşlarım var ..

Qobuz için bu geçerli değil.Kayıt sırasında ödemede o ülke ödeme yöntemi olmalı ve yıllık abonelik katmanında bulunmalı.Sonrasında kullanıcılar her ülkede kullanabilir …

Yıllardır Almanya Qobuz kullanıcısıydım , şimdi USA ( bir yıldır ) üzerinden family hesap kullanıcısıyım …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Mart 2022; 0:15:50 >
  • Vpn olayini bende beceremedim.. :(
    Shure Aonic 50 aldim Tidal ile nasil olacak cok merak ediyorum.. aile uyeligi alacak olan varsa katilmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tidal ‘da kullanılmamış bir mail olmalı.Kullandığınız tarayıcıda geçmişi tamamen silin.VPN de Argentina ( Arjantin ) lokasyonuna geçin.Sonra Tidal sayfasına girin .Abonelik planlarına bakın 145 ARS dolar işareti varsa kayıt olun abonelik açın.Windscribe VPN kullanabilirsiniz .Ücretsiz katmanında Arjantin varmı kontrol edin …

Sanal kredi kartı viza kullanın.Bir hata olursa anlık yeni sanal kart kullanabilirsiniz …

Blocklanan e mail asla kullanmayın …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Mart 2022; 13:16:41 >
    ben yükledim fakat arjantin ücretsizde yok, vpn olayını çözen varsa özel mesaj atsın aile olalım 🙏

• Bir kişi aile açamak isterse adım adım nasıl yapılır özelden anlık yardımcı olacağım .
    Gönüllü olan yazsın …

Gerekli üç unsur var.Bir tidal ‘de kullanılmamış bir e mail …

Arjantin VPN ( bunu ben sağlayacağım )

Viza kredi kartı ( sanal kart sizin için en güvenli ve uygunu )

Aile için katılım sağlayacak arkadaşlar.minimum 3 kişi olsun.Sonrasında tamamlanır .Çünkü gördüğüm kadarıyla isteyenler var …

Önemli not :

Kesinlikle bireysel hesap için yazmayım !…
    Her arkadaşa tek tek yardımcı olamam …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Mart 2022; 14:29:56 >
    vpn indirdim sıkıntı yok ama sanırım google pay ülke bilgisinin de değişmesi gerekiyor, onun değişmesine de izin vermiyor,

size şöyle bir öneri sunsam, bir aile whatsapp grubu kurun tidal diye orada aile olmak isteyenler birleşsin, çözüm bulalım hep birlikte..

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Google play veya AppStore üzerinden kesinlikle Tidal aboneliği alınmaz …

Web sayfası üzerinden kayıt yapılmalı …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Mart 2022; 16:1:43 >
  • ne kadar teşekkür etsem az ❤️evvet aile üyelerini alalım ayın 5ine kadar 😃 bu tidal dehşet dostum 💃

adım adım sabırla yardım ettiniz hocam, tekrar teşekkür ederim ❤️

• Nisan 5 kadar @uykusuzfil Tidal HI FI plus test sürümünü kullanacak.Ödeme sorunu çıkmasın diye süreci beklecek..

Aile oluşacak sayı tutturulursa HI FI plus family oluşacak …

Katılmak isteyen tüm arkadaşlar sayfaya yazıp arkadaşımıza PM üzerinden ulaşabilir …

Son gün 5 Nisan …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Mart 2022; 18:43:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.