< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
İlk ay deneme yaptım fakat reklam giriyor ayrıca hifi seçeneği yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Haziran 2022; 22:59:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Büyük ihtimalle usa free yaptım vpn usa ya bağlıydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Haziran 2022; 17:53:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan5069 -- 7 Temmuz 2022; 13:6:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geçmiş olsun forumdan birisi ile iş tutacak isem mesaj sayısına bakıyorum forumun gediklisi olanlarda yamuk olmuyor örneğin kendim 12468 mesaj olmuş 18 yıl ömrümüzü yemişiz forumda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Temmuz 2022; 13:34:2 > |
Bu arkadaş süper gizli telegram hattından mesaj atmış... 9-10'u gibi geri ödeme yapacağım diye. Sözüne ne kadar itibar edilir bilemiyorum ama ben gene de hazırlık yapıyorum. Çözüm olmazsa 18 Temmuz haftası konuyu adli mercilere taşıyacağım. Herkese iyi bayramlar dilerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Temmuz 2022; 15:54:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orophim -- 15 Temmuz 2022; 15:28:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |