Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.101
Cevap
56
Favori
52.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk ay deneme olarak bulunuyor ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

İlk ay deneme yaptım fakat reklam giriyor ayrıca hifi seçeneği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selami023 kullanıcısına yanıt
    Siz Tidal Hi Fİ plus aboneliği seçip başlatıyorsunuz be 30 gün boyunca deniyorsunuz…
    Nerden abone oldunuz konum nedir.USA free abonelikte reklam var …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Haziran 2022; 22:59:48 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle usa free yaptım vpn usa ya bağlıydı.

• VPN’den Arjantin seçiyorum, tarayıcının geçmişini siliyorum, tidal.com/ar diye yazip enter’ladigimda kendisi direkt tidal.com’u açıyor nedendir acaba?

• Tidal …
    La Roux …

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

La Roux / La Roux Albümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Haziran 2022; 17:53:8 >

• Tidal …
    Top 20 Blues Rock

Top 20 Blues Rock / Albüm

• Qobuz …
    Vanessa Paradis / M & J

Vanessa Paradis / M & J albüm

• Qobuz …
    Caitlyn Smith

Caitly Smith / High albüm

• Dezeer Premium ( HI FI ) …
    aha / Stay on These Roads …

aha / Stay on These Roads albüm

• Dezeer Premium ( HI FI )
    Annie / Dark Hearts

Annie / Dark Hearts albüm

• metalmilita kullanıcısına yanıt
    VPN açmadan önce web browser geçmişinizi silin.Tidal ana sitesine bağlanıyor.Bunda yanlış bir durum yok.İngilizce dil bulunuyor.Abonelik plan kısmına geldiğinizde ARS yazması gerekiyor…

• @Laker06 diye birisi dolaşıyor buralarda özelden mesaj atıp konuya vakıf ve organizasyon yaparmış gibi tanıtıyor kendisini arkadaşlar. Kendisine deezer için yıllık 60 TL , tidal için yıllık 72 TL ve Qobuz için yıllık 300 TL ödedim. Adama güvenerek hata ettim belli ki 2-3 gündür Tidal ve Deezer ödeme bilgisi alınamadı diye uyarı veriyor. Bu adamla iletişim kuran varsa açık açık yazabilirse foruma sevinirim.

Şimdi buradaki savcı arkadaşa ilettim galiba dolandırıldık dedim... 18 Temmuz haftası kişiye yaptığım ödeme dekontlariyla dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağım. Çok acı. Adama nasıl güvenip böyle iş yaptım bilemiyorum. Daha önceden de donanimhaber vasıtasıyla youtube üyeliğine girmiştim galiba orada dolandirilmadigimiz için direk güvendim.

Bu kişinin iban yatırma adresindeki adı Yusuf Yavaş burada da yeni uyeymiş. Dikkatli olalım arkadaşlar. IBAN numarasından çok rahat kişiye ulaşabilecekleri bilgisini paylaştılar benimle. Mağdur olan varsa çekinmeden işlem tesis etsin mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan5069 -- 7 Temmuz 2022; 13:6:10 >

• geçmiş olsun forumdan birisi ile iş tutacak isem mesaj sayısına bakıyorum forumun gediklisi olanlarda yamuk olmuyor örneğin kendim 12468 mesaj olmuş 18 yıl ömrümüzü yemişiz forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Temmuz 2022; 13:34:2 >
  • Bu arkadaş süper gizli telegram hattından mesaj atmış... 9-10'u gibi geri ödeme yapacağım diye. Sözüne ne kadar itibar edilir bilemiyorum ama ben gene de hazırlık yapıyorum. Çözüm olmazsa 18 Temmuz haftası konuyu adli mercilere taşıyacağım. Herkese iyi bayramlar dilerim.

• İyi bayramlar tüm müzik dostlarına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qobuz , Tidal ,Dezerer aileye katılırken referanslı ve eski üyelerle irtibata geçin …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Temmuz 2022; 15:54:58 >
  • İyi bayramlar tüm dostlara …

• İyi bayramlar arkadaşlar. 32 bit/192 kHz keyfi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan5069 kullanıcısına yanıt
    Bu şahıs aynı numarayı bana da yaptı. Ufak para vs demeden gidip savcılığa vereceğim kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orophim -- 15 Temmuz 2022; 15:28:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.