Şimdi Ara

QP, Sinerji?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hazir sistem olarak kendime gore ozellestirdigim birkac sistem var bu iki sitede. QP'deki sistem 8 bin, Sinerji'deki 9 bin. Iki site de normalde bilindik, guvenilir siteler. Fakat son sikayetlere baktigimizda inanilmaz sikayet var. Urun gonderilmiyor, bozuk urun satiyorlar vs. Bugun ikisine de ulasamadim. Karsimda muhattap bulamadim yani. 10 Mart'a kadar kesinlikle bir bilgisayar edinmem lazim. Normalde butun parcalari kendim toplarim ama ekran karti eksik kaliyor malunumuz. Dolayisiyla ben de ekran kartli oldugu icin hazir sistemlere yoneldim ve kendime gore ozellestirdim dedigim gibi.

Size sorum 8-9 bini riske mi atmis olurum bu iki firmadan birinden siparis verirsem? Laptoplar cok daha risksiz bu sorunlara karsi cunku 7-8 parcadan bahsediyoruz.

Kafam gercekten cok karisik fakat bir an once karar verip harekete gecmem lazim. Zaman akiyor... Yorum yapacaklara simdiden tesekkurler.

• Qp ile tecrübem yok ama sinerjiden birkaç sorunsuz alışverişim oldu. İstanbulda sipariş hazırlandıktan sonra gidip elden alma imkanı da vardı 9-10 ay önce.

• Mxsr kullanıcısına yanıt

Malesef Istanbul'da degilim ve orada tanidigim da yok. Pazartesi gunu tekrar aramayi planliyorum.

Sikayetlerde beni korkutan ozellikle ekran karti muhabbeti. 2 hafta sonra bozuldu, 2 ay sonra bozuldu diyen az kisi degil. Bozuk urun satma ihtimalleri yok degil mi? Sonucta kapali kutu, bandrollu vs. urunler diye tahmin ediyorum ki hazir sistemi de kapali kutu gondermelerini secicem. Kendim kurulumu yapicam yani. Urunlerin hepsinin seri numarasindan vs. garantilerini de sorgulamak lazim gelince...

• alikara123 A kullanıcısına yanıt

Anakart ve boş kasaydı benim aldıklarım ikisi de sıfır kutularında jelatinlerine dokunulmamış gelmişti o konuda zaten güven vermeyen dediğiniz gibi firmalar olsalar böyle uzun süre ayakta duramazlar

• Mxsr kullanıcısına yanıt

Haklisiniz. Piyasada ekran kartinin bulunmadigi-veya cok az bulundugu- donemde en azindan arayip onay almak daha bir guven verecektir diye dusunuyorum. Ornegin benim baktigim sistemdeki ekran karti icin Kritik Stok yaziyor. Arayip sorayim, acarlarsa durumun aciliyetini ve ciddiyetini soyleyeyim ve verdigi guvene gore siparis gecerim o halde.

Tesekkur ederim yorumunuz icin.

• QP den defalarca alısverıs yaptım herhangi bir sorun yaşamadım. Ekran kartı, işlemci soğutucu, bilgisayar kasası, fan, termal macun aldığım ürünler arasında.

• 2 firmadan da defalarca alısveriş yaptım.

Qp den hiç sorunla karşılaşmadım. Sinerjide 2 üründe sorun yaşadım fakat çok hızlı çözüm ürettiler.
    1 kasa fanım sıkıntılıydı fanı söküp gönderdim yenisini gönderdiler.
    2 soğutucu parçası eksık cıkrı kutudan komple yeni set gönderdiler.
  • Qp den bugüne kadar herhangi bir alışverişim olmadı ama sinerji den yapmış olduğum sayısız alıveriş sorunsuz elime ulaştı iki firmadan da gerçekleştireceğiniz ürünler karşısında sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum hangisinde alınacak parça uygun ise o tarafa yönelin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.