Şimdi Ara

QQ yada 3008 Sizce???Lütfen düşüncelerinizi paylaşın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki birbirlerinden çok farklı araçar diyebilirsiniz fakat ufak birde çocuğum olduğundan dolayı bagaj sorunu yaşamayacağım , Dizel olmasını istediğim , güvenliği olarak tatmin edici ve 60.000 sınırını geçmeyecek sıfır bir araç almayı düşünüyorum.

Dün neredeyse tüm bayileri gezdim , araçları tek tek inceledim , öncesindede internetten ayrıntılı araştırıp gittim.

Son noktada 2 araç arasında kaldım , kullananlar yada fikri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ,

1 - Nissan QQ - 1.5DCI TEKNA 4X2 M/T 17'' = 61.349 'luk aracada 1.349 TL indirim yaparak 60.000 TL ye bıraktılar.(Avcılar GÖRKEM)
    2 - Peugeot 3008 - Active + Pack + Sedefli Beyaz + Dizel +Manuel için 57500 (Otomatik için 59.500) TL ye bıraktılar.(Artı 850 TL'lik yakıt kuponu veriyorlar) (Haramidere MEPA)

Sizce tercih hangisi olmalı?Neden?

Benim kafamdaki düşünceler şu yönde ;

Nissan --> İçi çok kaliteli değil , kasa 1 - 1,5 yıl içerisinde değişecek , 2. eli daha kuvvetli diye düşünüyorum.Dış görünüşü beni en çok etkileyen unsur oldu.

Peugeot --> Daha yeni bir araç , iç mekan kalitesi QQ ya göre çok daha yüksek , 2. elde nasıldır çok bilemiyorum ama en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.Dış görünüş olarak kafamda hala soru işaretleri var.

Teşekkürler.

• Valla nissan ile pejo yu karşılaştırmam bile biri az problemli japon aracı diğeri ise devamlı elektronik problemler çıkarabilen fransız...Gerisini sizdüşünün..Burada bir tanıdığım lanet etti 3008 i aldığı tarihe.12 ayda 9 kez servis gördü bu elektronik problemler yüzünden.
  • 3008 ya bu güne kadar gördüğüm en rezil tasarımlardan biri tipsiz bir araç QQ ile karşılaştırmak bence yanlış.

ShadowOfSpirit @ teknoloji üreten japon
    birde japon teknolojilerini taklit eden veya teknolojisini kullanan markalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 26 Haziran 2011; 10:47:30 >
  • 3008'i gerçekten beğendiniz mi???Nasıl yamuk yumuk gelmedi size hayret ettim...QQ diyorum ben de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 26 Haziran 2011; 10:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

3008'i gerçekten beğendiniz mi???Nasıl yamuk yumuk gelmedi size hayret ettim...QQ diyorum ben de..

yandan görünüşü tam bir fiyasko
  • QQ sizi fazlasıyla tatmin edecektir.
  • kesinlikle QQ, marka farki yeter.kasa degismesi sorun degilse pejoyu dusunmeyin bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.