O 28 hastane aktif kullanılıyor ve okulun eğitimi şu an çok iyi , öğrenciler tarafından değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
QS KÜRESEL TIP SIRALAMASI (2. sayfa)
-
-
Olm çam sakura zaten sbüye bağlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam harbiden mi ? o zaman itf ctf'den daha iyi. geçen ctf 1.si konuşmasında malzeme eksikliği ve yetersizliklerden şikayetçiydi
-
Çapada benzer durumda bu arkadaşın hocalarla iletişimi iyi sanırım , fakültedeki her kişinin eğitimi böyle değil okulun imkanları öğrenci sayısına göre yetersiz . Sbüde her öğrencinin böyle ameliyatlara girebileceği kadar hastane ve hoca mevcut
11 ildeki üniversitelerin toplanarak ancak hacettepeyi geçebildiği gerçeği üzgünüm ama “univ hlth sci” içinde somali magodishu rte medicine bile var. yerinde olsam üzülürdüm bu kadar üniversite ancak 2k nufüslu okulu geçebiliyoruz diye
O değil de 60 ın 25 i yüzde 45 mi ediyor sence bi hesap makinesi falan kullan bari
-
Kanka okul önceden 1. Değildi çünkü yeni açıldı umarım buna kafan basar , artık sbü 1 numara ağlayabilirsin
3 tane de şehir hastanesi var low iq c 28/63 yapıcaksın
-
He kanka he daha güvenilir hayal dünyasında yaşamaya devam et
matematiği falan yok ki. düşük başarılı, kendisini yükseltemeyeceğini bildiğinden okulunun sıralamasını yükselteyim, başarılı insan sayısı artarsa arada kaynarım derdinde muhtemelen. bu aşağılık kompleksinin en mantıklı açıklaması olur. forumun dalga malzemesi olmaktan ileri gidebilir mi, sanmam
Hocam açıkçası bana o kadar kişi saldırıyor ki isimlerini bile hatırlamam zor oluyor ve genel anlamda da bunlar aynı kişiler . Sizi çıkaramadım ve birinin yan hesabısınızdır diye düşündüm . Çam ve sakuraya ilk seneden itibaren gidebilirsiniz . 4. Sınıfların hastaneleri bunlar , 5de daha farklı hastaneler var . 3 de tüm hastanelerden hocalar giriyor . 3 de teorik klinik eğitim , 4ve 5 de tekrar teorik ve üzerine klinik eğitim . İlk seneden itibaren gözleme gidebilirsiniz . 4.sınıftaki hastaneler arasında gördüğünüz gibi çam sakura var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğlenceli oluyor ama ben çok gülüyorum yazdıklarına
-
Allah allah az önce 20 30 olan hastane sayısı bi anda 10 a düştü çok ilginç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X