Balon olan bir şey varsa o da şişirmeye çalıştığın sağlık bilgisi hamidiyedir |
QS KÜRESEL TIP SIRALAMASI (3. sayfa)
-
-
Adama şansa sınavda iyi yapmışsın diyorsun sonra da Özdebir töder bakalım diyorsun puahahhahaha
-
Balon en iyi hastaneler hangisiyse staj için okul onlara kontenjan açıyor kafan basmıyor mu . 28 hastaneden zaten 3. Sınufta giriyor ,4ve5 de de bu 28 hastanede staj yapıyorsun seçtiğin yerlere göre . Tüm dönem boyunca istediğin hastaneye gözlemci gidebilirsin iq 3 mü ?
5 de de bunlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Balon bak bunlarda seçmeliler
Bi en baştan topla bakiym kaç yapıyor , sonra da çapanın dökülmüş binalarını düşüb , çapa yazmıştın sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çapayı falan bilmiyorum da Trakya Namık Kemal tıpla karşılaştırabilirsin istersen sbüyü daha denk olur
-
Knk sbü hamidiye şu anda Hacettepe den iyi ağlama
Kes balon staj yerleri çapadan iyi git araştır gel
Hacettepenin sbü Hamidiye bir okulun varlığından haberi olduğunu sanmıyorum
-
Bu okul istanbulda olmasa kontenjanı normal tıplar gibi 200 olsa 20 binle alır çok abartmayalım böyle bir yeri
-
Banane senle diğer eleman ağlasın yeter , bilen ağlıyor zaten bilmemesi daha iyi psikolojileri için
Balon staj hastanesi diyodun ne oldu toplasana bi
-
14 etti istersen kendin topla aynı hastaneyi 10 kere yazınca tekrar saymıyorum
-
Aynen saldım aynı şeyi özelden atıyor bir de bıktırdı
-
Seçmelileri de say , kenarda gözükmeyeni de say . Ben saymadım bu arada zaten yeterince var , olmayan hastanelere de git yaz stajı yap tembel değilsen
kartal koşuyolu, istanbul fizik tedavi ve etfali saydın mı ? Etfal kapandı diyodun bir de balon prc yi orda alıyoruz ne oldu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X