Şimdi Ara

QS KÜRESEL TIP SIRALAMASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Doğru hocam da daha fazla üstüne gitmeyelim bence gören engellesin geçsin gerçekten sağlıklı bi ruh halinde olduğunu sanmıyorum yazık

• cc21 C kullanıcısına yanıt

haklısın, an itibariyle forumda ilk bloklamamı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 20 Ağustos 2023; 19:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mesajlarımı silmiyorum birbirimize karşılıklı olarak laf etmişiz ama sadece benim mesajlarım şikayet edilip silinmiş , yani anlıycagınız mesajları ben silmiyorum . Ortada karşılıklı bir tartışma var ama benim mesajlarımı sildiriyorlar ben de bu elemanı şikayet edicem şimdi

• Bu Hacettepeli sabahtan beri bana iftira atıyor mesajlarını siliyorsun diye , aslında benim mesajlarımı ben silmiyordum . Gittim ben de onu şikayet ettim mesajlarını sildirdim sabahtan beri algı yapıyor sıkıldım yani

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

Bir de afiliye derken ne demek istedin anlamadım , şu anda tüm hastanaler sbüye ait ve 28 hastanesi var zaten ?

QS KÜRESEL TIP SIRALAMASI

QS KÜRESEL TIP SIRALAMASI

Sbünün sanki 28 hastanesi var ne alaka la ? Sbünün 28 hastanesi olmadını mı iddia ediyorsun . Sbü kurulunca hastanelerin ismi değişti hepsi sbünün oldu

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.