Şimdi Ara

QTek 8500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

QTek 8500 WM5 işletim sistemine sahiptir. WiFi yok zaten tek eksiği bu. Fakat birçok satış sitesinde 'Wlan uyumlu' diye not düşülmüştür. Bu ne anlama geliyor bilen varmı ? Herhangi bir modül falanmı ekleniyor ?

• W-lan özelliği olan hafıza kartları var. Cihaz bu kartları destekliyordur belki de; o nedenle yazmış olabilirler.
  • Cihaz sadece Micro SD destekliyor hafıza kartı olarak.... ?!
  • Bahsettiğim kartlar SD uyumlu. Qtek 8500' de SD girişi olduğuna göre bu kartları destekler. Böyle bir kart kullanmadığım için kesinlikle destekler demiyorum, iyice araştırmak gerekir.

Aşağıdaki linkteki kartı inceleyebilirsin.
    http://www.pda-aksesuar.com/index.php?act=viewProd&productId=43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Ağustos 2007; 21:21:23 >
  • Abicim QTek 8500 de SD kart girişi yok. Yani senin dediğinden yok. Sadece SIM kartın altında Micro SD için yuva var okadar. :)
  • Qtek' te SDIO desteği var mı ona bir bakmak gerekir. İnternette bakıyorum; herhangi bir bilgi bulursam yazarım.
  • Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Micro SD wireless kartlarda varmış. Aşağıdaki linkte bir örneği var. Şöyle bir durum var; bu kartlar yuvaya takıldığında kartın bir kısmı dışarıda kalıyor. Yani normal micro sd kartlarla aynı genişlikte ama uzunlukları daha fazla. QTEK' in kart yuvası içeride olduğu için kartın yuvaya takılması mümkün olmayabilir.

http://www.spectec.com.tw/products_detal.asp?dptype=w1sdw823
  • Micra SD wireless Kartın boyutları 23.3 x 11 x 0.7 mm. Telefonda kullanılmakta olan micro sd kartın boyutları ölçülüp diğer kartın boyutları ile karşılaştırılırsa yuvaya oturup oturmayacağı konusunda bir fikir edinilebilir.
  • http://www.gsmarena.com/qtek_8500-1483.php

burda öyle bişi yazmıyor. siz hangi sitede gördünüz uyumlu olduğunu
  • izmirde bi yerde gördüm bu cihazı ama wireless var diye satıyolar....bi yanlışlık var sanırım
  • bu üründe wireless yok kesinlikle. diyorlarsa da yalan söylüyorlar. ürün sadece bluetooth bağlantılı bir wireless sisteme bağlanabilir. türkiye'de de bluetooth donanımlı bir wi-fi sistem görmedim açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadak

bu üründe wireless yok kesinlikle. diyorlarsa da yalan söylüyorlar. ürün sadece bluetooth bağlantılı bir wireless sisteme bağlanabilir. türkiye'de de bluetooth donanımlı bir wi-fi sistem görmedim açıkçası.

telefon şuan bende telefoncu arkadaşımdan 520 YTL'ye aldım wi-fi yok ama bluetooth lu wi-fi var bende türkiyede böyle bir telefon görmedim
  • senin arkadaş kazıklamış bende 320 ye aldım :D

şaka bi yana bu cihazda wirless kullanan varsa banada bi yazsın ya sizin tellerin sarjları nası gidiyoo benimki baya bi kötüde
  • Biraz kurcaladım. Çok güzel bir telefon. Karizmatik.
  • Cihazı 1.5 yıldır kullanıyorum. WiFi yok ama microSD WiFi kartları destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.