Şimdi Ara

Qtek S200 mü E-ten M600 mü Benq P50 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu 3 pda arasında kaldım 3 ü ile ilgili kafamda soru işaretleri var.Sırasıyla:

Qtek S200
    1_İşlemcisi yavaş video izlerken çok sorun çıkartıyor mu ?
    2_Skype gibi ram ve işlemci canavarı programlarda sorun çıkartıyor mu ?
    3_Çok mu hassas bana mı öyle geldi ?

Benq P50
    1_Tuş takımı ilerleyen günlerde hızlı bir şekilde bozulma ihtimali var mı ?
    2_Kullanımı rahat mı ?

E-ten M600 ( E-ten M600+ değil )
    1_Teknosa da bulunuyor halen fiyatı s200 ile aynı , s200 den iyi mi özellikle kamerası s200 kadar başarılı mı?

Kontenjan HP 6815.

Bunların fiyatları aşağı yukarı aynı ( Benq biraz daha ucuz ).

Bu sorulara teker teker yanıt vermeniz gerekmez.Ben bu 3 ün den birini alacam bu soruları da kaygılarımı anlamanız için yazdım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Hp 6815 yada Qtek S200 derim ben.

Skype diyorsan kesin 6815. S200 de de çalışıyor ama yavaş.
    Fotoğraf kalitesi diyorsan S200. ( Bu seçenek benim asla önemsemediğim bir seçenek zira Canon kullanıyorum)
    Multimedia diyorsan 6815.
    Pil süreleri aynı.
    Stabilite ikisinde de sorunsuz.

Tuş takımlı alcam diyorsa Asus P525. Benq yu düşünme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 30 Ocak 2007; 15:23:00 >
  • s200 ile 6815 arası görüntü kalite farkı "kamera için" çok mu fazla ?
  • bende hp6815 ve s200 arasında kaldım fakat ilk kez bir pda kullanıcısıysan arasındaki farklılıklar sana gözle görülür gibi olamyacak (yavaşlamalar ve kasmalar)...s200 de film izlerken donuyor kasıyor lafları sadece filmin fsp sini iyi ayarlayamaamadan kaynaklanıyor onu iyi ayarlarsan hiçbir sorun olmadan stabil bir şekilde izleyebilirsin...ikisinide elime aldım baktım ve hp sanki oyuncak gibi duruyor eğer genç biriysen ve duruş benim için daha önemli dersen s200 derim ben ve autofocus olmasıda ayrı bir pozitif fakat pda da bir k750 kadar kaliteli fotoğraf çekmesini bekelyemezsin.ayrıca s200 ü duruma ve kkullanım amacına göre overclock yapabilirsin ama fazla şarj gider.
    ayrıca hani pda yı alırsna al kasması hafızasını ne kadar dolduracağına bağlıdır.

Not:Ben bu bilgileri uzun zmandır yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum.yanlış bir bilgi verdiysem lütfen kusura bakmayın.Yardımcı olduysam ne mutlu bana

• M600+ da aynı paraya düştü onada bakabilirsin.
  • http://www.gsmarena.com/qtek_s200_htc_prophet-review-89.php

http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_rw6815-review-122.php

iki cihazla ilgili detaylı incelemeler var. cihazlarla çekilmiş örnek fotolarda mevcut. inceleyiver istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zoa

Herkese selamlar

Ben bu 3 pda arasında kaldım 3 ü ile ilgili kafamda soru işaretleri var.Sırasıyla:

Qtek S200
    1_İşlemcisi yavaş video izlerken çok sorun çıkartıyor mu ?
    2_Skype gibi ram ve işlemci canavarı programlarda sorun çıkartıyor mu ?
    3_Çok mu hassas bana mı öyle geldi ?

Benq P50
    1_Tuş takımı ilerleyen günlerde hızlı bir şekilde bozulma ihtimali var mı ?
    2_Kullanımı rahat mı ?

E-ten M600 ( E-ten M600+ değil )
    1_Teknosa da bulunuyor halen fiyatı s200 ile aynı , s200 den iyi mi özellikle kamerası s200 kadar başarılı mı?

Kontenjan HP 6815.

Bunların fiyatları aşağı yukarı aynı ( Benq biraz daha ucuz ).

Bu sorulara teker teker yanıt vermeniz gerekmez.Ben bu 3 ün den birini alacam bu soruları da kaygılarımı anlamanız için yazdım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

QTEK S200
    1-BENDE WAR...HİÇ PROBLEMSİZ HER TÜR FİLMİ SEYREDİYORUM,AYRICA MP3 SES KALİTESİ DE GAYET İİ
    2-SKYPE DAHA DENEMEDİM
    3-BENCE HASSASİYETİ GAYET İYİ...AMA ASIL ÖNEMLİSİ BENCE SENİN SUNDUĞUN CİHAZLAR ARASINDA İŞÇİLİĞİ KESİNLİKLE EN İİ OLAN CİHAZ S200...

BENQ P50
    *ETRAFIMDA KULLANAN BİRSÜRÜ KİŞİ VAR...NEREDEYSE HEPSİ PİL ÖMRÜNDEN ŞİKAYETÇİ...BOZULMASIYLA İLGİLİ OLMASA DA TUŞLARININ ÇOK KÜÇÜK VE KULLANIŞSIZ OLMASINDAN ŞİKAYET EDENLER WAR...

ETEN M600
    *KAMERASI 1.3 MP , S200 İSE 2 MP...AYRICA EDGE YOK, QTEK S200 DE İSE EDGE VAR...QTEK S200e GÖRE ROM AVANTAJI VAR, AMA BİLGİSAYARA BAĞLANTIYI SAĞLAYAN DATA KABLOSU SPESİFİK, QTEK S200 ÜNKİ İSE HERYERDE BULABİLECEĞİN KLASİK USB KABLOSU... AYRICA CİHAZI ŞARJ İÇİN DECK e YERLEŞTİRDİĞİNDE KALEMİNİ ÇIKARAMION ÇÜNKÜ KALEM YUVASI TÜM ETENlerde OLDUĞU GİBİ ALETİN ALTINDA...

HP 6815
    *PİYASAYA GİREN İLK MODELLERDE BAZI ŞİKAYETLER DUYUYORDUM AMA ŞİMDİ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KULLANANLAR GENEL OLARAK MEMNUN GİBİ...BU CİHAZI TAM OLARAK KULLANAMADIĞIM İÇİN YORUM YOK.

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__

bende hp6815 ve s200 arasında kaldım fakat ilk kez bir pda kullanıcısıysan arasındaki farklılıklar sana gözle görülür gibi olamyacak (yavaşlamalar ve kasmalar)...s200 de film izlerken donuyor kasıyor lafları sadece filmin fsp sini iyi ayarlayamaamadan kaynaklanıyor onu iyi ayarlarsan hiçbir sorun olmadan stabil bir şekilde izleyebilirsin...ikisinide elime aldım baktım ve hp sanki oyuncak gibi duruyor eğer genç biriysen ve duruş benim için daha önemli dersen s200 derim ben ve autofocus olmasıda ayrı bir pozitif fakat pda da bir k750 kadar kaliteli fotoğraf çekmesini bekelyemezsin.ayrıca s200 ü duruma ve kkullanım amacına göre overclock yapabilirsin ama fazla şarj gider.
    ayrıca hani pda yı alırsna al kasması hafızasını ne kadar dolduracağına bağlıdır.

Not:Ben bu bilgileri uzun zmandır yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum.yanlış bir bilgi verdiysem lütfen kusura bakmayın.Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Dostum AUTOFOCUS demiyelim de MAKRO ÇEKİM MODU (MANUEL) diyelim istersen...

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__

fakat pda da bir k750 kadar kaliteli fotoğraf çekmesini bekelyemezsin

s200'ün fotoğraf kalitesi, k750i'den çok daha güzel... Tek eksiği flaş, onu da makro mod
    unutturuyor zaten...
  • Evet bende onu diyecektim s200 de AF Auto Focus yok ama kamerası çok iyi.

Ancak arkadaş Skype sormuş. S200 le skype tabiri caizse ağlattırır. Skype önemli diyosan 6815 derim. Ayrıca ip kamera izleyeceğim filan diyosan kesin 6815. Hp de saatlerce skype de konuştuğum zaman oluyor. Bence olmasında fayda var.

Ama s200 de güzel cihazdır. Stabil sorunsuz. Her nekadar speaker larında şu sıralar birçok kişide sorun çıksada
    yinede alırdım.

Önceliklerini belirleyerek tercih yapmanda fayda var. "En iyisi şudur" kavramı biraz görecelidir. İhtiyaçlarınıza göre en iyisi değişebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 31 Ocak 2007; 11:35:10 >
  • selam daha qtek200 için yeni bazı konularda tecrübem oldu aktarayım.wifi olayı gayet mükemmel bağlantıyı buldumu hemen bağlanıyor ve sorun yok.gprs ile karışması söz konusu değil.turkcell den bağlantı ayarlarını yaptırdım mms ve gprs gayet iyi bir şekilde çalışıyor. şu an ki bağlantım gprs üzerin den ve qtek ile.internette sayfalar blg gibi iniyor. banka ve benzeri işleri yapabiliyorsun kart ödemesi yaptım sorun yok emailleri alabiliyosun. resim kalitesi gayet iyi. 5mp lik makinamvar aynı özünürlükte denedim 1024*768 sonuç çok yakın tabiki gündüz denemesi.cihaz gayet küçük ve kibar n70 kullanıyorum hemen hemen aynı.ayrıca bluetooth gps cihazı ile program atılınca cihaz aynı anda gps olarak kullanılıyor ve kasılma falan yapmıyor.telefon görüşmesi mükemmel. word dosyalarını okuyabilmen gayet iyi.bu denemeler sırasında pil ömrünü ölçmek mümkün değil. normal kullanımda ve bağlantı noktaları açılmadan iki gün gideceğe benziyor.hız olarak başka makinadaki hızı bilmiyorum ama benim işlerime gayet iyi cevap veriyor.adres defterinde outlook ta ad kısmına tüm isimleri tek girmem yani soyadı bölümünü kullanmadığımdan,daha önceki deneyimden dolayı skronizasyonda kişi isimleri düzgün geldi.böyle bir cihazda flim syretmeyi düşünmediğimden bu konuda bilgim yok.bence 6815 in kaba görüntüsüne göre s200 daha güzel ve kullanışlı.sana kolay gelsin

• ah birde (s200) dahili hoperlörü çabuk bozulmasaydı gerçekten super olacaktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.