Merhaba Bu işlerde yeniyim bayaği bir araştirma yaptim fakat ne yazikki bazi konulari anlamadim ilk olarak şu video ve şu kaynaktan yararlanarak en uygun şekilde alacağim parçalari not aldim şu an alacağim parçalari hesaplama aşamasindayim daha parçalari alip quadcopteri yapmaya 1 sene var fakat parçalari alip vodozlama dalip birleştirip uçurmadan önce herşeyi en ince detayina kadar öğrenmek istiyorum. Yararlandiğim kaynaklara gelirsek: Youtube Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=1TeNwwcPXxI videodaki kullandiği parçalar bire bir ayni değil motorlari, ESC,Transmatter leri farkli tercih ettim neyse soruma gelirsek aşağidaki parçalari kullanarak toplayacağim Quadcopter de kullanacağim batarya ne olmali bide bu bataryayi seçerken hangi hususlara dikkat ediyorsunuz ? ccw ve cw olarak ikiye ayriliyor bu motorlar youtube daki video da anladağim kadariyla 4 tane cw motorun 2 sini c2 2 sini ccw olarak ayarliyor peki bu yuzden dolayi cw olarak dönen motora cw somon, ccw olarak dönen motora ccw somon gerekiyor değilmi ? sizce aşağidaki hangi parçalarda seri numarasi vardir? Ne Tür pervane tercih etmeliyim ve uzunluklari nasil olmali ?
şimdilik sorularim bu cevaplarsaniz sevinirim ha bu arada kullanacağim parçalar bu: