Quadriceps (üst bacak) kasımda yaklaşık 4 aydır bir ağrı var, doktora gittiğimde liflerimin koptuğunu belirtmişti bundan 2 ay önce ve biraz güçlendirmem gerektiğini söyledi. Zaten aktif olarak spor'a gidiyordum orada liflerimin güçlendirmesini yaptım hatta quadriceps kası için ekstradan çalıştım yaklaşık 50-55kg kaldırabiliyordum hiç bir ağrısı olmadan, düz koşu ve hızlanmalarda da bir problem yoktu fakat bugün aylar sonra futbol oynayayım dedim belki geçmiştir diye kendimi çok iyi hissettim maçtan 15 dakika önce ısındım maç başladığında topa normal bir vuruşumda ağrılar yine başladı bu konu ile ilgili başka ne yapabilirim ? Yaklaşık 10 senedir futbol oynuyorum yurtdışında da profesyonel olarak oynadım, hayatımda ilk defa bu kadar çok uzun süreli bir sakatlığım oldu ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. 4 ay boyunca yattım ayağımı iyileşmesi için herşeyi yaptım ama hiç bir etkisi olmamış. Böyle bir rahatsızlık ile karşılaşan olduysa biraz yardım edebilir mi ? Doktorları gezmekten bıktım artık en başında gittiğimde hepsi buz koy diyorlardı ondan sonra biraz ilgilenmeye başladılar ama verdikleri ilaçlar vs vs hiç biri bir işe yaramadı...