Şimdi Ara

QUADRO EKRAN KARTLI NOTEBOOK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satın alabilinecek yerler ve fiyat hakkında bilgisi olanlaaarrr!!!

• Hatta ürün hakkında bilgisi olanlar varmı?
    ben 3dsmax tarzı çizimlerde kullancam bu notebooku ancak hangi modeli iyidir,hangi markanınki daha sağlamdır bilen varsa açıklasın biraz....
    yada yerine ne tavsiye edersiniz????
  • Sn. vesre;

Bu konudaki çalışmalarımıza şu an hız vermiş durumdayız. Bu konudaki talebi analiz edip istediğimiz seviyelerde olursa ortalama 30 gün içinde ürün getirmeyi planlıyoruz.

Getirmeyi planladığımız ürünler CLEVO firması tarafından üretilen 17" modellerdir.www.clevo.com adresinde yer alan ürünleri inceleyerek bana görüşlerinizi mail atarsanız ayrıca memnun olurum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: vesre

Hatta ürün hakkında bilgisi olanlar varmı?
    ben 3dsmax tarzı çizimlerde kullancam bu notebooku ancak hangi modeli iyidir,hangi markanınki daha sağlamdır bilen varsa açıklasın biraz....
    yada yerine ne tavsiye edersiniz????

• İlhan bey buradaki Clevolar ŞAHANE
    m570 ve 575 serileri çok iyi
    ve m900t modeli mükemmel ancak sanırım bunun fiyatı biraz yüksek olur ve birazda ağır.
    m570 ve 75 ler ideal...umarım bunları biran önce getirebilirsiniz... 1, 1.5 ay içinde bir laptop a ihtiyacım var ki bunların müsterisinin de çok olacağınada eminim!
  • fiyat aralığını söyle ben yardımcı oliyim
  • maksimum 2000 dolar
  • Dell Precesion M90 1800 küsür civarı EBAY'de bulabilirsin.

Ya da Dell'le görüşüp (Dell Amerika tabii.Dell Türkiye kendi karınıda ekleyip satmaya çalışır) DELL OUTLET'ten seçtiğin bi notebooku türkiyeye göndermelerini iste.Anlat işte Türkiyede çizim falan yapmak için yok notebook de.

yardımcı olurlar mutlaka...
  • dell firmasıyla görüştüm zaten... amerikadan alınca taksit olanağı yok ne yazıkki,m90 için 2400 dolar fiyat verdiler...
    ancak Latitude D820 modeline 1500 dolar verdiler,tabi türkiye dell aynı ürüne 1900+kdv dedi... peşin çıkabilsem alcam ancak zor işte taksitsiz...

Latitude D820 Intel® Core™ 2 Duo T7200 (2.00GHz) 4M L2 Cache, 667Mhz Dual Core edit

Operating Systems Genuine Windows® XP Home Edition, SP2, with media edit

LCDs 15.4 inch Wide Screen WSXGA+ LCD Panel edit

Memory 1.0GB DDR2-667MHZ,2 DIMM,LAT,FACT edit

Hard Drives 40GB Hard Drive, 9.5MM, 5400RPM edit

Optical Drive - Modular 8X DVD with Cyberlink Power DVD™ edit

Graphics 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ edit

Wireless LAN (802.11) Dell Wireless™ 1390 802.11g Mini Card edit

Batteries 9 Cell Primary Battery edit

AC Adapter 90W A/C Adapter

• Bak sıfır''0'' için iyi fiyat vemişler ama OUTLET notebooklarını sor. $2000'a rahatça bulursun bi tane.

Bence denemeye değer bu arada garantiyide unutma derim.
    quote:

dell firmasıyla görüştüm zaten... amerikadan alınca taksit olanağı yok ne yazıkki,m90 için 2400 dolar fiyat verdiler...
    ancak Latitude D820 modeline 1500 dolar verdiler,tabi türkiye dell aynı ürüne 1900+kdv dedi... peşin çıkabilsem alcam ancak zor işte taksitsiz...

Latitude D820 Intel® Core™ 2 Duo T7200 (2.00GHz) 4M L2 Cache, 667Mhz Dual Core edit

Operating Systems Genuine Windows® XP Home Edition, SP2, with media edit

LCDs 15.4 inch Wide Screen WSXGA+ LCD Panel edit

Memory 1.0GB DDR2-667MHZ,2 DIMM,LAT,FACT edit

Hard Drives 40GB Hard Drive, 9.5MM, 5400RPM edit

Optical Drive - Modular 8X DVD with Cyberlink Power DVD™ edit

Graphics 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ edit

Wireless LAN (802.11) Dell Wireless™ 1390 802.11g Mini Card edit

Batteries 9 Cell Primary Battery edit

AC Adapter 90W A/C Adapter

• outlete baktım ama çokta bi fiyat farkı yok,ayrıca hep eski işlemciler var...core2 duo lar yok hiç hatta nerdeyse core duolar bile yok....
  • quote:

outlete baktım ama çokta bi fiyat farkı yok,ayrıca hep eski işlemciler var...core2 duo lar yok hiç hatta nerdeyse core duolar bile yok....

Bilader hangi outlet'a baktın sen doğru baktığına eminmisin daha yarım saat önce 2.0 CoreDuo ve 512 ramli ekran kartı olan bi m90 gördüm 1300 küsür dolara.m65lerde ucuz ama 15.4'' onlar.

Dikkatli ve sık sık bak mutlaka çıkıyo ucuz bi tane
  • DELL USA SADECE USA İÇİNE TESLİMAT YAPAR.. KESİNLİKLE YURTDIŞINA ÜRÜN GÖNDERİMİ YAPMAZLAR...
  • BEN BAKTIĞIMDA DENK GELMEDİ HERALDE BAYA Bİ ÜRÜN VARDI AMA GENELDE DÜŞÜK CUSTUMIZELARI VARDI M90 MODELİNİN...
  • Toshiba Tecra serisine bak. Rahatlıkla da bulabilirsin Türkiyede. 2000 dolar (Core Duo 2.0 için söylüyorum) civarında bir fiyatla satılıyordu.

• İşlemci Intel Core Duo T2500 Processor 2 x 2.0GHz 2 MB (2 x 1 MB) 667 MHz FSB
    Chipset Intel 945PM Express
    Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM-Maks. 4 GB
    Ekran Kartı NVIDIA Quadro NVS 110M, 128 MB DDR2 Video RAM, 16x PCI Express
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, 24-bit stereo, MIDI support, Entegre stereo hoparlörler
    Modem / faks Uluslararası V.90 modem (V.92 ready)
    Network Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    Pcmcia 1 x PC Card Type II, Express Card Slot
    Sabit Disk kapasitesi 100 GB (5.400 rpm) S-ATA
    Optik sürücü DVD SUPER Multi Drive (Slim SelectBay)
    Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 4.35 saat
    Ekran 14.1” SXGA+ TFT ekran (1.400 x 1.050)
    İşletim sistemi Windows XP PRO
    Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 316 x 261 x 31,2 / 34,2 mm. , 2.53 kg
    Geliştirilmiş Port'lar DC-in, harici monitor, mik.,kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, Docking port, TV-out (s-video), seri, i.LINK® (IEEE1394),SD Card Slot, 3 x USB 2.0
    Kablosuz haberleşme Wireless LAN (802.11 a/b/g), Bluetooth 2.0
    Aksesuarları Taşıma çantası, 3 aylık e-kolay internet paketi, Sınırsız Anti-virüs paketi (Computer Associates E-trust)

--------------------------------------------------------------------------------

bu model için 2700$+kdv demişler napmış bunlar yahu!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.