Şimdi Ara

Quake 4 Türkçe yama ( ÇIKTI ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
9
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Altyazılar bitti mi?Ne zaman yayınlanacak abi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinematik çevirileri bitti mi?

• X-14 TR X kullanıcısına yanıt
    Herşey bitti sadece 3 videoya ya alt yazı eklemeye çalışıyorum tetiklenmiyor bir türlü yazılar, bir kaç gün daha deniyeceğim. Olmaz ise böyle paylaşacağım.

• Heyecanla bekliyoruz üstadım eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    Hocam yama ne alemde.3 sinematik altyazısını tetikleyebildin mi?

• Boş işlerle uğraşıyor. 2 kısa video kalmış onlar yüzünden 2 aydır bekletiyor.

Olmazsa olmaz değil ya insanları niye bekletiyorsun anlamıyorum
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Tamamlasın kurtulsun kardeşim.Bu kadar bekletmeye ne gerek var.Burda yamayı 4 gözle bekleyenler var.Onlardan biride ben.Bu kadar tembellikte olmaz 😴.

• Dostum yamayı bekliyoruz. İstersen biten halini koy tamamlanınca onu da v2 olarak cıkartırsın.
  • Arkadaşlar çeviri ve test bitti. Ömer abiye teslim edildi. Yakında çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

Arkadaşlar çeviri ve test bitti. Ömer abiye teslim edildi. Yakında çıkacaktır
    Eline sağlık kardeşim.
    Şunuda eklemeden geçemeyeceğim yanlız. Hani şuraya girip de -nerede kaldı yama yea. Yazan şahıslara söylüyorum özellikle. Türk teknik ile en son görüştüğümde yamayı nasıl hazırladığını bana anlatmıştı. Bakın arkadaşlar bu oyunun çevirisi altyazılar üzerinden yapılmadı. Çünki oyunda alt yazı yok. Ve bütün altyazılar film alt yazı ekler gibi eklendi. Hadda ondan daha karmaşık. Hem video izliceksin hem çeviri yapıcaksın hemde o çevirinin çıkacağı süreyi ayarlıyacaksın. Daha sonra oyuna girip test edeceksin. Tebrik ediyorum kardeşim seni. Anlının akı ile bir yamanın daha hakkından geldin.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Evet işin zor kısmı oyundaki sinematikler video formatında değil oyun içi olduğundan dolayı o dediklerin kod yazılarak yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 11 Mayıs 2020; 2:47:53 >
  • Emeğinize sağlık acaba bu sistem ile diğer altyazı olmayan oyunlara da Return to castle wolfenstein, Assassin's Creed 1, Singularity vs. altyazı eklenebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 11 Mayıs 2020; 14:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe-92

Emeğinize sağlık acaba bu sistem ile diğer altyazı olmayan oyunlara da Return to castle wolfenstein, Assassin's Creed 1, Singularity vs. altyazı eklenebilir mi?
    Yapılır neden yapılmasın, sonuçta yazılım ile yapılmayacak hiç bir şey yoktur. Ben Quake 4'ü çok sevdiğim için ömer abiyle giriştik, yoksa hali hazırda 10 15k satırlı bir oyunu çevirmek bile zor ve zaman isteyen bir şey iken araya yazılım serpiştirmek hiç kolay bir iş değil. Hatta elinde yeterli ekipman, bilgi, yetenek ve elemanın varsa inan dublaj yapmak bile daha kolaydır. Kısaca, kaba tabirle G.T ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 11 Mayıs 2020; 14:57:9 >
  • Bende bakıyorum Steam e altyazı yok bu adamlar ne yapıyor diyorum boşa dememişler Türk'e imkansız de sonra otur izle diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (alpaslan) -- 11 Mayıs 2020; 14:59:1 >
    Fear yaması hakkında da bir gelişme var mı.? En sevdiğim seriler arasında türkçe görmek güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan_93

Fear yaması hakkında da bir gelişme var mı.? En sevdiğim seriler arasında türkçe görmek güzel olurdu.
    fear eski oyun olduğu için, man of medan yaması için ara vermiştim, zaten maden çıktı, onimusha warlords HD çıktı, şimdi 1 2 güne quake 4 çıkacak.
    Fear'a yakında dlc'leri çevirip yayınlayacağım. Fear'dan sonra bitmiş ama ufak tefek işleri kalan shenmue ve obscure var sırada.
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Obscure da güzeldi ps2 döneminde oynamıştım yama çıktığında onuda tekrardan oynarım.
    Anladım inşallah ileride altyazısız oyunlara da bu sistemle yama yapan arkadaşlar çıkar. Bu arada fear hangisi 3. oyun yaması olsaydı harika olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe-92

Anladım inşallah ileride altyazısız oyunlara da bu sistemle yama yapan arkadaşlar çıkar. Bu arada fear hangisi 3. oyun yaması olsaydı harika olurdu.
    3. oyun bana göre serinin en zayıf halkası olduğuna için onu çevirmedim 1. oyunu çevirdim. kesin diyemem ama 2. oyunuda çevirebilirim, ama 3. çevirmem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.