Şimdi Ara

Qualcomm Snapdragon 665 işlemcili ilk telefon 30 Mayıs'ta geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'li yonga devi Qualcomm, geride bıraktığımız Nisan ayında Snapdragon 665, Snapdragon 730 ve Snapdragon 730G olmak üzere üç yeni üst-orta sınıf yonga seti tanıtmıştı. G varyantının özellikle oyun odaklı telefonlar için optimize edildiği belirtildi. Snapdragon 730 yonga seti ile güçlendirilmiş ilk telefonla tanıştık ancak Snapdragon 665 destekli bir telefon henüz çıkmadı.

Ayrıca Bkz.Döner kameralı Zenfone 6, DxOmark'a göre 'selfie için en iyi telefon'
    Mobil sektöre yönelik istihbaratları ile gündeme gelen Sudhanshu Ambhore adlı Twitter kullanıcısı, ilk Snapdragon 665'li telefonun 30 Mayıs'ta tanıtılacağını ileri sürdü. Ne yazık ki 11 nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli işlemci ile gelecek telefonun markasıyla ilgili herhangi bir detay vermedi.

Meizu 16Xs modelinde kullanılması bekleniyor

Şu an için 30 Mayıs'ta Çin'de Meizu 16Xs modelinin duyurulacağını biliyoruz. Bilgi doğruysa Snapdragon 665 yonga seti ile güçlendirilmiş ilk akıllı telefon Meizu 16Xs olacak. Hatırlatma açısından Meizu 16X'in Snapdragon 710 yonga seti ile piyasaya sürüldüğünü belirtelim.

TENA listesine göre Meizu 16Xs, Full HD+ çözünürlükte 6.2 inç AMOLED ekran taşıyacak. Arka tarafında ise üçlü kamera sistemi olacak. Cihazın 4.000 mAh kapasiteli bir pile sahip olacağı bildiriliyor. Akıllı telefonla ilgili diğer detayları 30 Mayıs tarihinde hep birlikte öğreneceğiz.

• Off bu işlemci isimleri fena karışmadı mı ya, 660'ı biliyoruz, 710'u da ama 675 mesela işlemci olarak 710'dan hızlı, ekran kartı olarak 660 seviyesinde yani 710'un yanına yaklaşamıyor, e şimdi bir de 665 çıkmış, 660'dan hızlı ama 675'den yavaş olacak belli ki ama gerek var mıydı 665'e? Yani 660, 675 ve 710 zaten bu aralık için yeterli değil miydi sanki?

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    730 al, gerisini boşver. Aralarında TL olarak 200 TL oynar en fazla.

• Bundan sonra 5G desteği olmayan tlf almak kerizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 28 Mayıs 2019; 6:14:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 600-700-800 arasında hangisi ne kadar önde geride inceleme yapılsa güzel olur.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Yok, kendim alacak olsam bu kadar uyguna SD 855 cihazlar bulunabiliyorken ve daha uygunları da çıkacakken daha alt seviye bir cihaza asla bakmam, ben sadece orta segmentte işlemcileri iyice karman çorman etmelerine laf ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Yok, kendim alacak olsam bu kadar uyguna SD 855 cihazlar bulunabiliyorken ve daha uygunları da çıkacakken daha alt seviye bir cihaza asla bakmam, ben sadece orta segmentte işlemcileri iyice karman çorman etmelerine laf ettim
    Abi aslında şaka maka ben de mi öyle yapsam... Fiyat performans kasıyorum boş yere, SD675, SD730 falan kovalıyorum. Ulan zaten SD855 bedava seviyelerine düşmüş, bir tane basayım kafam rahat olsun en azından... Bundan bir önceki telefonum Sony Xperia Z2 idi, zamanının amiral gemisi, SD801 vardı. 4 sene kullandım.

Aslında haklısın ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5G modemlidir umarım bu işlemciler.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazlar uyguna bulunabilen SD855'ler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Şu an ülkede bulunabilen tek SD 855 Mi 9, SD 855 seviyesinde olan diğer tek seri ise S10 serisi, bu kadar düşuk rekabete rağmen S10e 4300 civarın, Mi 9 4650 civarına bulunabiliyor. Bir de uygundan kasıt kime göre, neye göre uygun olduğu da önemli, ben her zaman derim; 1 aylık maaşınızdan daha pahalı telefon almayın. Eğer istediğiniz cihazlar 1 aylık maaşınızdan fazlaysa demek ki istekleriniz yaşamınızla uyuşmuyor, daha sıkı çalışıp daha iyi maaşlı işler elde edin...

Bir ikinci nokta az önce değindiğim noktanın devamı, daha SD 855 cihazlar doğru düzgün Türkiye'ye gelmedi ama yurtdışında cidden uygun rakamlara (500 doların altında) tanıtılan bir sürü telefon oldu, bunlar da zamanla giriş yapacaktır. Zenfone 6, Red Magic 3, Oneplus 7 gibi cihazlar resmi olmasa da ithalatçı yoluyla ya da malum imei yoluyla ülkeye giriş yapacaklardır mutlaka :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exynos 9610 orta/üst seviyede çok iyi şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.