< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 tanıtıldı: Ray tracing, WiFi 7 desteğiyle daha hızlı ve daha verimli (2. sayfa)
-
-
23 ultra çıksın bakalım göreriz. eğer iphone 14ün altında ezilirse iphone kazandığı bu savaşı kalıcı hale getirir. hele bir de uzun vadede telefon kullanıcıyı iPhone 14 kullanıcılarına rezil ederse samsung ve diğer android üreticileri bu tekonoloji savaşını kaybetmeyi bunca eleştiriden sonra kesinlikle hak etmiş olur bir de ben derim beter olsunlar diye. bir tarafta tek marka apple bir tarafta onlarca dev markalar bi apple ile başa çıkamıyor resmen rezillik. ya da komplo teorisine girersek danışıklı dövüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhangover01 -- 16 Kasım 2022; 16:36:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel anlattın fakat ben 2014'te de telefonumda aynı işleri yapıyordum, şimdi de aynı. Nedir bunlar?
insatram,
vapsap,
tivitır,
kamera,
telefon
vs
Bu tarz basit işler yani. Oyun da oynamıyorum. İnsanlar telefonlarında her saniye antutu, geekbench çalıştırıp alınan skorlar ile hayatlarını geçiştirmiyorlar ki.
Yani demek istediğim şu:
Antutu, vs saçma sapan sentetik testlerde alınan skorlar aslında cambaza bak oyunu. İnsanların çok büyük çoğunluğunun telefonda yaptığı işler aynı. Eyvallah programlar gelişiyor, arka planda daha fazla servis/mikroservis falan çalışıyordur ama verimlilik hesabının bence kullanım alışkanlıklarına göre oluşturulan bir norm üzerinden (nasıl ki elektrikli arabalarda menzil WLTP vs gibi normlar üzerinden hesaplanıyorsa, insanlar arabaları dyno'ya sokmuyorlarsa) hesaplanmalıdır.
-
Xperia 5 Mark4 de 6.1 inch ekrana sahip fakat 5000 mAh bataryası var. İsteyince küçük telefona da büyük batarya konabiliyor. Üstelik telefonda MicroSD ve 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut buna rağmen sığdırmışlar 5000 mAh bataryayı. Samsung un bunu insanları büyük telefonlara yönlendirmek ve daha çok kazanmak için bilerek yaptığını düşünüyorum. 3700 mAh batarya adeta şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia 5 küçük değil ki aynı ekran boyutuna rağmen S22'den 1cm daha uzun, 6.6 inçlik S22+ ile neredeyse aynı boyutta. Ayrıca daha kalın. Kompakt sınıfta bir telefon değil bence.
-
tamam. orta seviye telefonlara ne zaman gelir bu? 2,5 yıl?
-
Hocam sadece sentetik test olarak bakma, bu islem gucleri sayesinde 2k 120hz telefonlar kullanabiliyoruz, kat kat fazla kare ciziyo, islem yapiyo telefonlar her saniye. Ayni sekilde bu islem gucu sayesinde kamera performanslari gelisiyor, deklansore bastigin anda birden fazla kare yakalayip verileri birlestirip sana en guzel fotografi sunuyo telefon.
Instagram ayni diyosun ama keske 2014 yilindaki instagram tecrubesiyle simdiki instagram tecrubesini kiyaslama sansin olsa, eskiyi cok cabuk unutuyoruz
-
hmm işler garipleşmeye başladı evet
120 hz ve parlak ekranı devreye sokabiliriz o zaman bu case için
-
katılıyorum. fark ondan kaynaklı
-
Qualcomm çipler root'lamaya uygun mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Debloat yapın hocam, kesin çözüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung üretecek ise yine çöpe dönecektir :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X