Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Quantum plus Erkek protez saç Satın Al 14 Ağustos 2020 18:27 1 1 Quantum plus Erkek protez saç %100 insan saçı (hint)Fransız tülü üzerine yan ve arkası poly materyal.7x9 inch ebatAçık siyah renkYoğunluk mediumÖn alın çizgisi ince tek düğüm ve ağartıcılı doğal görüntü. Geri kalan yerler çift düğümÖzenli kullanım ile minimum 1 buçuk sene kadar sorunsuz kullanılabilir. Ön tarafta yapıştırıcı olarak su bazlı yapıştırıcı kullanılırsa, çok doğal alın çizgisi elde edilir. Alt yapı ve el işçiliği üst düzey bir üründür. kendim 20 yıllık kullanıcıyım ve kendi stoğumdan 1 adet satmayı düşünüyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Quantum plus Erkek protez saç Voit LC 610 koşu bandı Motorsuz mekik, masaj ve twist özellikli Altis Parana koşu ve yürüme bandı
pleasure1903 kullanıcısına yanıt Kardeşim işgileniyorum iletişime geçelim < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >