Şimdi Ara

Quaresma Galatasaray'la anlaştı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal aysal ölmüş q7'ye 5m euro hayatta vermez.
  • - Disiplin yok
    - Bireysel oynar
    - Karışıklık çıkarma potansiyeli vardır
    - 5 aydır futbola uzak olması nedeniyle bünyeyi toparlaması tahmini 4-5 ayını alır ki bu da devre arası alsan da fayda sağlamayacağı anlamına gelir (( Engin örneği ))
    - Yabancı kontenjanı
    - Yaş 29 sanırım
    - Sözleşme gereği Beşiktaş'a verilecek 5 mil euro
    - Yıllık 2.5 mil euro civarı ücret
    - Hepsi bir yana saçma sapan giyim tarzı, yeşil pantolonu vs.

Kıssadan hisse ; bu adamı takımda görmek isteyen ya balık hafızalıdır zira hemen önünde duran Engin örneğini unutmuştur ya Amrabat, atıyorum Diego, Quaresma ' yı aynı anda sahaya sürecek kadar futbola yakındır ya da Terim'dir, sorunlu isimleri adam edeceğinden emindir, fakat kendisinin forumda takılmayacağı da bir gerçektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

5m fazla. 1-2m desek bile kabul eder Beşiktaş ya da sene sonunda bedavaya alırız. Krizi fırsata çevirmeliyiz.

Soyle cok bilmis yazanlara da ayar oluyorum.He canim 500k €atin yeter...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında önce başka bir kulüple sözleşme imzalatırsın sonrada biz transfer ederiz. Mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

5m fazla. 1-2m desek bile kabul eder Beşiktaş ya da sene sonunda bedavaya alırız. Krizi fırsata çevirmeliyiz.

BJK adamın maaşını vermeyi kabul edip, aylarca kadroya almamış. Bunu göze alabilmiş, şimdi GS'nin 1-2ml eurosunu mu kabul edecek Q7 için? Mantıklı olalım
  • Galatasaraya gitmesini isterim, farklı bir heyecan gelir bizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

quote:

BJK adamın maaşını vermeyi kabul edip, aylarca kadroya almamış. Bunu göze alabilmiş, şimdi GS'nin 1-2ml eurosunu mu kabul edecek Q7 için? Mantıklı olalım

Asil ben sizi mantiga davet ediyorum Q7 artik bizim sozlesmeli oyuncummuz degil ve bonservis soz konusu degil.Sadwce Turkiyeue ozel bir madde o bu yari oynatmal isteyeb elazig da olsa 5milyon tazminati verecek o kadar.

Bunda kizacak veya darilacak bir sey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

verir küyedi kendi parasını çıldırtır o beşiktaş taraftarını..

tek istediğim gs de oynaması ,hemen formasını alıcam zaten
  • oglum gel lan ya bize gel yada galatasaraya !!her halin defansa takla attırır senin ronaldo yokken seni izlerdik biz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Asil ben sizi mantiga davet ediyorum Q7 artik bizim sozlesmeli oyuncummuz degil ve bonservis soz konusu degil.Sadwce Turkiyeue ozel bir madde o bu yari oynatmal isteyeb elazig da olsa 5milyon tazminati verecek o kadar.

Diyelim Romanya'nın ikinci lig takımıyla sözleşme imzaladı, ve aradan 1 hafta geçtii sonradan biz aldık, bu Romanya takımıyla anlaştık diyelim. Olabilir demi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

quote:

quote:

quote:

Diyelim Romanya'nın ikinci lig takımıyla sözleşme imzaladı, ve aradan 1 hafta geçtii sonradan biz aldık, bu Romanya takımıyla anlaştık diyelim. Olabilir demi

Hahaha olabilir bak o

• Gelmesini kesinlikle istemiyorum...

Gelirsede umarim alacagi ucretin karsiligini verir

• Şu an 5 milyon € verip alsak dahi sezon sonuna kadar anca form tutar. Bu arada CL ve lig maçlarının sonuna gelinir.
    Kısacası bi halta yaramaz.

Alacaksak sezon sonu beleşe alalım
  • Q7'yi her taraftar takımında görmek ister. ben de Beşiktaş'ta 2. yarılarda süre alsa bile oynaması taraftarıydım ama maddi açıdan takımı sıkıntıya sokuyordu. bu Feda döneminde bu kadar çok para verilecek futbolcu bence Fernandes gibi faydalı olmalı. Büyük bir soru işareti olacak biri için bu kadar para verilemezdi.

Ama bu adamı izlemek heyecan verir bana da nerede olursa olsun.

Ayrıca iyi oynaması Türk futbolu için faydalı olur. Ş. Ligi vs için..
  • hadi bu sene için iyi transfer diyelim ama uzun vadede bizim de başımızı ağırtacağından korkuyorum.
  • gelsin 5 milyona cok guzel transfer

• quote:

Orijinalden alıntı: expulse

Q7'yi her taraftar takımında görmek ister. ben de Beşiktaş'ta 2. yarılarda süre alsa bile oynaması taraftarıydım ama maddi açıdan takımı sıkıntıya sokuyordu. bu Feda döneminde bu kadar çok para verilecek futbolcu bence Fernandes gibi faydalı olmalı. Büyük bir soru işareti olacak biri için bu kadar para verilemezdi.

Ama bu adamı izlemek heyecan verir bana da nerede olursa olsun.

Ayrıca iyi oynaması Türk futbolu için faydalı olur. Ş. Ligi vs için..

Şahsen ben görmek istemem. Sürekli problem çıkaran mental olarak çok gerilerde sorunlu bir futbolcu. Takım kimyasını bozma potansiyeli çok yüksek. Ayrıca 1 maç oynar 10 maç bekletir acaba yine öyle oynarmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

verir küyedi kendi parasını çıldırtır o beşiktaş taraftarını..

tek istediğim gs de oynaması ,hemen formasını alıcam zaten

alıntı yaptın ya mutlu oldum hee
  • bu adam feda olsun 5 milyon avro

gs alamazsa fb alsın, en azından gözümüzün pası silinsin , o dış sol ayağı nefis şutlarını özledik

umurumda değil hangi takımın alıcağı sadacede türkiyede bir takım ilk 11 de oynasın göz zevki yapalım
    ,

büyüksün Q7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

http://www.ensonhaber.com/quaresma-galatasarayla-anlasti-2012-12-27.html
    Bu adam beşiktaşa inat coşar gibi

gidecekse gitsin artık bildiğin kanayan yaramız oldu hergele..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.