Şimdi Ara

Quaresma Galatasaray'la anlaştı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 5m€ değilde 2.5 3 m€ verilmiştir. Çünkü bjk sezon sonu serbest kalacak adama ve talibi olmayan adama o kadar para isteyemez,bedavaya gideceğine hiç olmazsa yarı yarıya satabilir. Gelirse fatih terimle çoşar bu adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • holosko beşiktaşta q7 dende simao danda ilk yarı performasnlarına göre daha fazla gol attı beşiktaş elinden çıkarmakla iyi yapmış
  • Gelmesinden yanayım zaten BJK'da 5 milyon avrodan düşecektir 1,5-2 arasına okeylenir.. Eğer isteği varsa bizim yönetimin yılsonunu beklerim kozunu kullanacaklardır gerçi hoş BJK yönetimide bilerek bu saçma görünen maddeyi koymuştur ki olası bir Galatasaray transferinde kasaya azda olsa bir para girişi sağlanabilsin...
  • Sezon sonuna kadar beklemek daha yararlı gibi.Takımla birlikte çalışmalara çıkıp biraz form tutabilir.Umarım ali turan gibi olmaz
  • Bilemedimki şimdi olabilirde olmayabilirde. Ama yabancı sınırı sıkıntı.
  • Galatasaray özellikle Ünal Aysal gibi bir adam sene sonu bedavaya alacagı adama 6ay için 5m euro vermez.5m euro odenerek galatasaraya alınırsa bu adam kendimi 1ay banlarım.
  • yabancı sınırı olan yerde gereksiz

arka 5linin 4ü yabancı zaten ki 4üde vazgeçilmez isim şuan bana göre geriye 2 hak kalıyor (seneye düşerse 1) onuda amrabattanmı kullanırsın melodanmı kullanırsın elmanderdenmı kullanırsın bilinmez
  • valla 2007 sezonu formam var onda isim yazmıyo hemen quaresma yazdırırım
  • Barosla takaslamak lazım yarım sezonluğuna. Sezon sonu oyuncusundan memnun olan klüp sözleşmeyi uzatır. Memnun olmayan yollar gider. İki klüp içinde en hayırlısı bu olur. Nasılsa iki klüpte oynatmıyor oyuncusunu. Bari oynatabileceği oyuncuları almış olurlar.
  • hayırlısı be gülüm
  • Gelmesini istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gelmesini istemem. Zihnimizde "BJK'li Q7" olarak kalsın isterim.

Zaten bizim sistemde faydalı olamaz zannımca. Beklere yardım etmeyecek, FT'de "koşsana lan" dediğinde, Q7 onun nazını çekmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

quote:

Orijinalden alıntı: Lions in the Arena

Bir kanatta Amrabat, diğerinde Quaresma

Dikkat edecek olursak, oynadığımız rakipler genelde %90 kendi ligimizde Amrabat'a karşı dikkatli oynuyorlar o kanatta verkaç yapmaya dahi izin vermiyorlar çoğu zaman. Şimdi ters kanatta da ayaklarına hakim yetenekli, sıfıra inip adrese teslim orta kesmeyi beceren, birebirlerde muazzam olan Q7'nin olması rakibin konsantrasyonunu yarı yarıya indirecek. Rakip 2 kanadıda etkili bir şekilde savunmak durumunda kalacak. Bu durum orta sahanında rahatlamasına, Selçuk'un öldürücü paslarını daha rahat servis edebilmesine olanak sağlayacaktır diye düşünüyorum. Forvet hattıda Necati'nin yaptığı ileri-geri koşuları yaparsa tabi çapraz koşularla birlikte inanılmaz bir hücum hattı olur diye düşünüyorum.

Yalnız her yerde 10 numara transferi ile ilgili duyumlar , haberler görüyorum. Ben kafamda kanatlar haricinde orta sahanın göbeğini şekillendiremiyorum, Selçuk ve yanında Melo'mu? Yoksa Selçuk ve yanında transfer edilecek olan 10 numara diye tabir ettikleri yıldız mı? Diego ismi geçiyor alınırsa Melo gönderilecek mi bilmiyoruz tabi bunları. Diego konusunda Diego'nun hücuma olan katkısını, ofansif futboldaki yeteneğini iyi biliyorum, ama defansif olarak Melo'nun savunmaya olan yardımında , Melo'yu aratır mı aratmaz mı açıkçası fikrim yok , tabi takip edenler bilirler mutlaka , yazıp aydınlatırlarsa sevinirim.

Aslında Q7 ve 10 numara alınırsa 4-3-3 bizim için daha mantıklı olacakdır yada 4-5-1 amrabat ve Q7 açıklar burak ın arkasında 10 numara ve selçuk ve melo daha defansif ozellikli oynar bence

Kesinlikle mantıklı

• 5 milyon Euro bu adama bağlanmaz. paraya yazık. resmen kumar. ya tutarsa
  • 5 milyonda biz feda diyelim cl deki 2 maça saysınlar
  • ah Beşiktaş ah şu adamın değerini bilmedi ya q7yi gs formasıyla görmek zor gelicek arkadaş
  • Nerde beleşe bitmiş adam var topluyorlar helal olsun diyorum Alanada aldıranada adam 100kg olmuş anca onu 4-5 ayda forma sokmaya çalış uzun iş bunlar gerçi daha bir şey yok ama gelirse eğer kadro dışı kaldığı zamanlar formunu koruduysa bence Amrabat'ı ancak keser ve Amrabattan daha çok verimli olur
  • Şu adamın değerini biz bilemedik. Eğer gs alırsa orda kendini bulur. Bizim yönetimede iyi kapak olur artık.
  • keşke gelse. ama gelmez.
    fıss haber
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.