Şimdi Ara

Quaresma Galatasaray'la anlaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende istiyorum tabiki ama 5m euro olmazsa veya sezon sonu gelirse.Fatih Terim ile tekrar eski günlerine döneceğine inanıyorum.
  • Hayırlısı Olsun..
  • İStemezük.
  • Günümüzde modern kenar oyuncusu,

a-Bekini koruyan, hucumdan savunmaya gecislerde cabuk olan,savunmaya yardim eden.

b-Bekin arkasinda biraktiği bosluklari değerlendirmeyi amaclayan, bloklar ve kanallar arasi calisan, kenar forvet özelliklerine sahip olan, takim oyuncusu, taktiksel acidan da güclü, oyunun icinde de fazla olan, yaratici, pasör ve bitirici oyuncular.

a ve b özelliklerini tasiyan oyuncular 30-35 milyon euro değerinderdirler. Üst seviyede de kendilerini gösterirler. Bkz Willian. Bana göre, mükemmel kenar oyuncusunun sözlük anlami Williandir.

Takim ici sorunlara neden olan, takim arkadaslarinin dahi istemediği, taktiksel acidan zayif, disiplinsiz, savunmaya yardimi olmayan, bekini korumayan, kenar forvet özelliklerine sahip olmayan, bitirici olmayan, takim oyununa uymayan bir oyuncu neden istenir ki? İyi calim attiği icin mi? Ayni seyler Keita icinde gecerli. Bunu anlamak icin sadece Turkiyeden sonra, hangi ülkeye gittiğine bakmak yeterli.

Galatasarayin Avrupada ilk 10a girmek gibi bir projesi var. Avrupada basarili olmak istiyoruz. Bir vizyonumuz var. A.Madrid seviyesinde ve daha güclü rakiplerle mücadele edeceğiz. Tel Aviv gibi Quaresmanin show yaptiği degil, A.Madrid gibi eli belinde gezdiği takimlarla mücadele edeceğiz.

Quaresma İnterden ayrildiğinda İnter taraftarlari bayram etti. İnterde fazla da süre almadi. Adamlarin söyledikleri sey, kendi kendine calimlarini artik Türk taraftarlar seyredecekler, Yasasin seklindeydi.

• Sene sonu beles almak varken bizim yonetim para verirmi akilvar mantik var. Bence sene sonu belese gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5m fazla. 1-2m desek bile kabul eder Beşiktaş ya da sene sonunda bedavaya alırız. Krizi fırsata çevirmeliyiz.
  • Bir kanatta Amrabat, diğerinde Quaresma

Dikkat edecek olursak, oynadığımız rakipler genelde %90 kendi ligimizde Amrabat'a karşı dikkatli oynuyorlar o kanatta verkaç yapmaya dahi izin vermiyorlar çoğu zaman. Şimdi ters kanatta da ayaklarına hakim yetenekli, sıfıra inip adrese teslim orta kesmeyi beceren, birebirlerde muazzam olan Q7'nin olması rakibin konsantrasyonunu yarı yarıya indirecek. Rakip 2 kanadıda etkili bir şekilde savunmak durumunda kalacak. Bu durum orta sahanında rahatlamasına, Selçuk'un öldürücü paslarını daha rahat servis edebilmesine olanak sağlayacaktır diye düşünüyorum. Forvet hattıda Necati'nin yaptığı ileri-geri koşuları yaparsa tabi çapraz koşularla birlikte inanılmaz bir hücum hattı olur diye düşünüyorum.

Yalnız her yerde 10 numara transferi ile ilgili duyumlar , haberler görüyorum. Ben kafamda kanatlar haricinde orta sahanın göbeğini şekillendiremiyorum, Selçuk ve yanında Melo'mu? Yoksa Selçuk ve yanında transfer edilecek olan 10 numara diye tabir ettikleri yıldız mı? Diego ismi geçiyor alınırsa Melo gönderilecek mi bilmiyoruz tabi bunları. Diego konusunda Diego'nun hücuma olan katkısını, ofansif futboldaki yeteneğini iyi biliyorum, ama defansif olarak Melo'nun savunmaya olan yardımında , Melo'yu aratır mı aratmaz mı açıkçası fikrim yok , tabi takip edenler bilirler mutlaka , yazıp aydınlatırlarsa sevinirim.

• Gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lions in the Arena

Bir kanatta Amrabat, diğerinde Quaresma

Dikkat edecek olursak, oynadığımız rakipler genelde %90 kendi ligimizde Amrabat'a karşı dikkatli oynuyorlar o kanatta verkaç yapmaya dahi izin vermiyorlar çoğu zaman. Şimdi ters kanatta da ayaklarına hakim yetenekli, sıfıra inip adrese teslim orta kesmeyi beceren, birebirlerde muazzam olan Q7'nin olması rakibin konsantrasyonunu yarı yarıya indirecek. Rakip 2 kanadıda etkili bir şekilde savunmak durumunda kalacak. Bu durum orta sahanında rahatlamasına, Selçuk'un öldürücü paslarını daha rahat servis edebilmesine olanak sağlayacaktır diye düşünüyorum. Forvet hattıda Necati'nin yaptığı ileri-geri koşuları yaparsa tabi çapraz koşularla birlikte inanılmaz bir hücum hattı olur diye düşünüyorum.

Yalnız her yerde 10 numara transferi ile ilgili duyumlar , haberler görüyorum. Ben kafamda kanatlar haricinde orta sahanın göbeğini şekillendiremiyorum, Selçuk ve yanında Melo'mu? Yoksa Selçuk ve yanında transfer edilecek olan 10 numara diye tabir ettikleri yıldız mı? Diego ismi geçiyor alınırsa Melo gönderilecek mi bilmiyoruz tabi bunları. Diego konusunda Diego'nun hücuma olan katkısını, ofansif futboldaki yeteneğini iyi biliyorum, ama defansif olarak Melo'nun savunmaya olan yardımında , Melo'yu aratır mı aratmaz mı açıkçası fikrim yok , tabi takip edenler bilirler mutlaka , yazıp aydınlatırlarsa sevinirim.

Aslında Q7 ve 10 numara alınırsa 4-3-3 bizim için daha mantıklı olacakdır yada 4-5-1 amrabat ve Q7 açıklar burak ın arkasında 10 numara ve selçuk ve melo daha defansif ozellikli oynar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

O zaman 5 milyon avro bizim kasamızda diyebilirmiyiz

Hesap numarasını gönderin havale geçiyorum hemen. Aldık gitti

• Kesinlikle alınmasın.
  • Sıktı artık bu haber haaa
  • gelirse iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

gelir de burak gibi coşarsa millet tövbe eder bize oyuncu satmamaya

Q7 serbest hatırlatırm beşiktaşın oyuncusu değil artık alsanızda herhangi bir klupten transfer etmiş olmuyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Q7 serbest hatırlatırm beşiktaşın oyuncusu değil artık alsanızda herhangi bir klupten transfer etmiş olmuyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsun

orada mesele o adam coşarsa adamların kafalarını duvara vuracak olması, asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Sezon sonuna kadar herhangi bir Türk takımıyla sözleşme imzaladığında Beşiktaş 5 milyon € alacak.
  • verir küyedi kendi parasını çıldırtır o beşiktaş taraftarını..
  • Gelirse iş yapar bence Eboue Yokluğunda Hamit Sağ bek Q7 Sağ açık olur sonrası nolur bilemem seneyede kontenjan düşecek 5e.
  • Sezonluk 500 bin alsın, ortada olan maddeyi biz öderiz. Biz de feda diyelim.
  • Umarım gider 5 milyon gelir.

Sene sonu alamama riski var gs'nin şimdi alsa daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.