Şimdi Ara

Quaresma Galatasaray'la anlaştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

gelir de burak gibi coşarsa millet tövbe eder bize oyuncu satmamaya

Q7 serbest hatırlatırm beşiktaşın oyuncusu değil artık alsanızda herhangi bir klupten transfer etmiş olmuyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsun

Sezon sonuna kadar herhangi bir Türk takımıyla sözleşme imzaladığında Beşiktaş 5 milyon € alacak.

O sadece bir madde ve türkiyede geçerli futbolcumuz değil artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer gerçekten quaresma alinirsa Yaziklar olsun bu yönetime.. Bizimkilerin böyle bir hata yapacagini sanmiyorum, Yapmamalilar.. Tam herşey 4&4'luk giderken mahfedelerler tüm sistemi tüm herşeyi...
  • Ünal Aysal'ın başkan olduğu klüpte beleş almak varken sizce 5 verirmi yönetim bence indirime giderler Yada oluyorsa Baros'la felan takas ederik
  • quote:

quote:

quote:

Q7 serbest hatırlatırm beşiktaşın oyuncusu değil artık alsanızda herhangi bir klupten transfer etmiş olmuyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsun

orada mesele o adam coşarsa adamların kafalarını duvara vuracak olması, asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun?

Kafasını vuracak adam sezon sonuna kadar göndermezdi bir bildiği vardır yönetimin gönderdi de bence pişman olacaklarını da biz çoğu taraftarda dahil olacağımızı aklımızdan bile geçirmiyoruz bu benim şahsi yorumum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağımız 5 Milyon €'ya rağmen yıkılırım heralde..

• quote:

quote:

quote:

quote:

orada mesele o adam coşarsa adamların kafalarını duvara vuracak olması, asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun?

Kafasını vuracak adam sezon sonuna kadar göndermezdi bir bildiği vardır yönetimin gönderdi de bence pişman olacaklarını da biz çoğu taraftarda dahil olacağımızı aklımızdan bile geçirmiyoruz bu benim şahsi yorumum

burak yılmaz örneği bu nedenle çok güzel bir örnek zaten. trabzonun şimdiki aklı olsa o paraya bırakırmıydı burakı sence ?

• Çok isterim Galatasarayda oynadığını görmek,ama adil de gelmiyor bana nebiliyim.. Beşiktaştan sorunlu ayrılıp,Galatasaraya gelmesi. Beşiktaş transfer ettiğinde çok kıskanmıştım. Birde şeyi anlamıyorum herkez ilk geldiğinde OoO Quaresma geldi!! Quaresmaa oleeey falan filan.. Şimdi bakıyorum bazı Beşiktaşlı arkadaşlar ''İyi oldu gittiği,ohh kurtulduk,zaten bişey yapmıyodu'' vs vs falan diyor.. Hiç hoş gelmiyor bana..
  • olmazzzzzzz........zaten yabancı kontenjanımız sıkıntılı...
  • Beyler şaka maka biz de feda diyoruz ha
  • Valla sanki isterim he
  • Yalan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam alırım.
    Çok iyi oyuncu quaresma.
    Adamı biraz oynatsan 3-5 milyon euroya satarsın. Çok iyi performans gösterirse; 7-15 milyon euro arasına bile satılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Alacağımız 5 Milyon €'ya rağmen yıkılırım heralde..

Mail kampanyası başlatalım o halde DH-Galatasaray bölümü olarak.Ünal Başgan getirsin Q7yi vuralım kırbacı,vuralım kırbacı.
  • hayırlı olsun
  • Alper potuk'u da alsak tamamdır.
  • Bence alalım 5 milyon euro verelim yardım olur
  • bu adam oynamaz alınırsa 6 ay sonra da bu foruma girilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ben olsam alırım.
    Çok iyi oyuncu quaresma.
    Adamı biraz oynatsan 3-5 milyon euroya satarsın. Çok iyi performans gösterirse; 7-15 milyon euro arasına bile satılabilir.

• Bu adamı FT yola getirebilir diye düşünüyorum ama 5M euro da az buz bir para değil oldu da form tutarsa rahat 9-10M euro yu vurur.Tek sorunu disiplin ve bencil oyun anlayışı yoksa quaresma oynadığı zaman çoğu süper lig takımın defansına takla atıırır
  • 5 Milyon euro Beşiktaş'a FEDA olsun beee...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.