Şimdi Ara

Quaresma Gelmezse Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence quaresma gelmezse beşiktaş taraftarı büyük hayal kırıklığına uğrar.Çünkü herkes transfere bitmiş gözüyle bakıyor.Eğer bu transfer gerçekleşmezse yapılmış olan transferleri gölgelemiş olur.

• +1907 ben bile çok büyük beklenti içindeyim kesin alınacak gözüyle bakıyorum alınmazsa yazıklar olsun beşiktaş a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

+1907 ben bile çok büyük beklenti içindeyim kesin alınacak gözüyle bakıyorum alınmazsa yazıklar olsun beşiktaş a
    Quaresma alınırsa sezonun en flash transferi olur bu bi gerçek ama hiçbir klüp sırf diğer takımların Transferleri gölgede kalsın diye Transfer yapmaz,yapmamalı.
    Ama başınızda Y.D olunca bu tezim de anlamını yitirebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Quaresma alınırsa sezonun en flash transferi olur bu bi gerçek ama hiçbir klüp sırf diğer takımların Transferleri gölgede kalsın diye Transfer yapmaz,yapmamalı.

Alıntıları Göster
    bence sorun olmaz çünkü umut yok bende. zaten 9 yabancı var nereye alıyorsun. kimi keseceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bence sorun olmaz çünkü umut yok bende. zaten 9 yabancı var nereye alıyorsun. kimi keseceksin.

Bobo ' nun Olympiakos a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor çünkü adamların forveti sakatlanmış 2 ay mı ne yokmuş adamlar artık beşiktaşın fiyat talebini rakamı rakamına ödemek zorunda çünkü başka alternatifleri yok ayrıca Zapoda gidiyormuş galiba eskişehir ya da bursaya olmassa yurtdışına ayrıyetten yabancı sayısı bu durumda 7 e düşüyor ve Y.D bobodan gelicek 6-7 m nun üstüne biraz daha ekleyerek Quaresma ' yı bitiricek ki forma , kombine ,bilet vb. satışlarla Quaresma'nın fiyatının üstüne koyduğu parayı fazlasıyla çıkaracak

• quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

tabi quaresmayı gs ya da fb alınca türk futbluna büyük hizmet BJK alınca diğer takımları gölgede bırakmak için alınmamalı oluyor dğeil mi ?

hdi oradan sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

quote:

tabi quaresmayı gs ya da fb alınca türk futbluna büyük hizmet BJK alınca diğer takımları gölgede bırakmak için alınmamalı oluyor dğeil mi ?
    hdi oradan sende

Ben konuyu açan arkadaşa ithafen yazdım sen ne salça oluyorsun hemen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

quote:

hdi oradan sende

Ben konuyu açan arkadaşa ithafen yazdım sen ne salça oluyorsun hemen ?

Alıntıları Göster
    bu kadar endişelenme arkadaşım burası bir fikir platformu. Bu konu tüm Beşiktaşlıların konusu çünkü Beşiktaş bölümündesin şu an

• quote:

bu kadar endişelenme arkadaşım burası bir fikir platformu. Bu konu tüm Beşiktaşlıların konusu çünkü Beşiktaş bölümündesin şu an

Diğer Taraftarlarda Girebilir amaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyRock!

quote:

Alıntıları Göster
    ne kadar meraklısının Beşiktaşa yahu köftehorlar

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yarında gerçekleşmezse bu transfer demek ki alamayacağız

• quote:

quote:

Diğer Taraftarlarda Girebilir ama.
  • quote:

quote:

quote:

Diğer Taraftarlarda Girebilir ama.

Alıntıları Göster
    Quaresma Alınmazsa Eğer;

Gelecek Senelerde Yine Gordonlar Diattalar Higuainler Adem Dursunlar Süleyman Youlalar Veysel Cihanlar Alınmaya devam eder

Yaptıkları Formalar Her sene En düşük satış grafiğine sahip olur.

Elalem Her sezon 20 30 bin kombine satarken senin kombinen 2 binde kalır.

Sadece Quaresma olayı değil bu,Vizyon olayıdır.

bu sene Quaresmayı alan yönetim gelecek sene gordon alamaz.bu böyledir..Bir Kırılma noktasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Quaresma Alınmazsa Eğer;

Gelecek Senelerde Yine Gordonlar Diattalar Higuainler Adem Dursunlar Süleyman Youlalar Veysel Cihanlar Alınmaya devam eder

Yaptıkları Formalar Her sene En düşük satış grafiğine sahip olur.

Elalem Her sezon 20 30 bin kombine satarken senin kombinen 2 binde kalır.

Sadece Quaresma olayı değil bu,Vizyon olayıdır.

bu sene Quaresmayı alan yönetim gelecek sene gordon alamaz.bu böyledir..Bir Kırılma noktasıdır.

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend86

+1907 ben bile çok büyük beklenti içindeyim kesin alınacak gözüyle bakıyorum alınmazsa yazıklar olsun beşiktaş a

sen hiiiç merak etme. Quaresma gelse de gelmese de size Türkiye Kupası haram. En son ki rezaletten bahsetmiyorum hani şu 5. gole giderken hakemin aceleyle bititrdiği maçta. Sen hiç merak etme. O maç gelince in sahile çek bir of karşı ki denize..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legend86

sen hiiiç merak etme. Quaresma gelse de gelmese de size Türkiye Kupası haram. En son ki rezaletten bahsetmiyorum hani şu 5. gole giderken hakemin aceleyle bititrdiği maçta. Sen hiç merak etme. O maç gelince in sahile çek bir of karşı ki denize..

Alıntıları Göster
    Ben tam aksine gelirse bir mucizenin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Zor yani fazla umut bağlamamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

Ben tam aksine gelirse bir mucizenin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Zor yani fazla umut bağlamamak lazım.

Alıntıları Göster
    alınırsa bütün bu forumdan bana ulaşan ilk 1000 fbliyi yedirip içiricem dışarıda bi restaurantta lan sözüm söz !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

alınırsa bütün bu forumdan bana ulaşan ilk 1000 fbliyi yedirip içiricem dışarıda bi restaurantta lan sözüm söz !!!

1000 de çok olmuş ya 10 fbliyi yediricem içiricem aralarından muhabetini en çok sevdiğim 3 ünü de alıcam arabaya aksaray a götürücem telebarlara girip içicez eğlenicez :D
  • quote:

quote:

1000 de çok olmuş ya 10 fbliyi yediricem içiricem aralarından muhabetini en çok sevdiğim 3 ünü de alıcam arabaya aksaray a götürücem telebarlara girip içicez eğlenicez :D

Alıntıları Göster
    umarım ki gelmez

• quote:

Beşiktaşlıların konusu mu ?
    Forumda yeni uygulama mı başladı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.