bu haberi bana söyleyen arkadaşım 2 yıldır tüm yaptımız transferleri bana basından önce söyledi sadece aldık dedigi alamadımız 2 oyuncu oldu 2 sezonda onlarda son dakikada pürüz çıkmış oyuncular bundan dolayı kesin konuşamıyorum her zamn pürüz çıkma ihtimali var ama alacaz quarezmayı ayrıca italyadan da bana interle anlaşıldıgını söyleyen biri oldu gazetelere falan bakmayın bisürü şey sallıyolar bide maliyetle ilgili bişeyler söyleyim biçok firma sponsor olmak için sırada reklamlarında quarezmayı oynatmak için ciddi paralar ödemeye hazırlar yani maliyetide düşünüldügü kadar fazla olmayacak gerçi olsada şampiyonlar liginde çeyrek final oynarsak en az 25 milyon euro gelir elde edecez forma satışı kombineleri falan saymıyorum bile
quote:
Orijinalden alıntı: 34asiruh34
Valla biz bu adamıda heba ederiz gibime geliyor. Bobonun nesi var ben hala anlamıyorum ya. adam gidecek yıldız olacak sonra başımızı taşlara vuracağız yeniden...
Boboyu satıyolarmı yoksa
Bobo artık türkiyede oynamak istemiyor geçen sene de istemiyerek durdu. 2 sene önceki bobo değil artık teşekkür edilmeli ve gönderilmeli
quote:
Orijinalden alıntı: excerius
ula şu quaresma gelsin forma almassam TOP olayım
Formalar o kadar berbat ki, değil Quaresma, Ronaldinho gelse bile almam.
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Bobo artık türkiyede oynamak istemiyor geçen sene de istemiyerek durdu. 2 sene önceki bobo değil artık teşekkür edilmeli ve gönderilmeli
ya nereden biliyosun?? şamp liginde direkt oynuyacaz oynamak ister tabikide !! ülkemizde vergi vs de rahat maaşınada elbet zam yapılır ve oynar !!
bir ara denizli oynatmadı diye sıkıntılıydı ama bobo kaç kere açıklama yaptı beşiktaşta mutluyum diye !!
ama bu basın her gün haber çıkarıyor bobo gidecek diye !!ya adam röpörtaj yapıyor çok mutluyum burda emekli olmak istiyorum gibilerinden 2 gün geçiyor gene bir haber bobo gitmek istiyor ...
boboyla konuşmadıysan inanmam arkadaş!hiç kendi ağzından gitmek istediğini söyledi mi bu adam hayır !daha ne??
O demeçler hep verilir zaten onlar hikaye adamın 2 senedir aklı dışarıda geçen sezon ne kadar isteksiz olduğunu gördük şimdi ise takımda birçok oyuncu hak etmediği paraları alır iken bobo doğru düzgün para almıyor. Olympiakos da güzel para önermiş kendisine bu durumda beşiktaşa faydalı olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif
Umarım Beşiktaş bu oyuncuyu alır.Hayatımda gördüğüm en balon oyunculardan biridir kendileri.
sizin dos santos daha iyi evet
ya fenerbahce yada galatasaray alacak olsa acaba?? diyecem de
quote:
Orijinalden alıntı: mertayd
quote:
Orijinalden alıntı: ZamansizKar
İsmail Air,hava yollarıyla her oyuncu takımınıza çok yakın.
siz çakmaları alın güzel kardeşim , lincolnde ağaydı paşaydı şimdi yalayıp yutma zamanı tükürükleri
hadi hep beraber lincoln lincoln bağırsanıza huleyyyn
Satıyolar malesef yabancı kontenjanı açmak için gönderiyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: 17jamal82
quote:
Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif
Umarım Beşiktaş bu oyuncuyu alır.Hayatımda gördüğüm en balon oyunculardan biridir kendileri.
sizin dos santos daha iyi evet
Sağ çaprazdan ayağının dışıyla topu 90 a çakınca görürüm o balonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme