Çevremde bir sürü insan "adam gelirse formamı alırım" diyor ben de dahil. Hem takıma hem ekonomiye yararlı bir transfer :) Eğer olursa...
valla gelsin hemen formasını bende alırım. c.ronaldo gibi olmasada onun 1-2 gömlek altı olan bir oyuncu
Borsaya bildirmeden inanmam
benim hiç ümidim yok Serdar başkanımız olsaydı alırdı ama yıldırım başkan yapamayacak bu işi.
Ayrıca özer hurmacı da hiç fena adam değildir. quaresma olmasada yerli olarak 7 numara denilebilecek bi oyuncu ama sakatlığı biraz can sıkar tam iyileşirse çekinilecek bi adam. İnşallah başımızı taşlara vurmayız
Y.D çok ağır ya alamıyacak gibi görünüyor ama umudumu koruyorum inş onu görcez inönüde
Bazıları bu haber yalan diyor ama İsmail Er beşiktaş camiasının içinden biridir.Ayrıca bir Beşiktaş yöneticisi zapo ve delgado işini bitirirsen orta sahaya transfer yapacağız dedi
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
quote:
Orijinalden alıntı: fanatik123
bu adam gelmeycek niyemi 7 numarayı vermişler :(
7numarayı kime vermişler?
geride alırlar yani zor birşey değil ...
quaresmaya vermişler . bu demek oluyo adam yeni sezon interde
Türkiye liglerinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu mu? :S Anelka? Hagi? Carlos? Alex?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
quote:
bu adam gelmeycek niyemi 7 numarayı vermişler :(
7numarayı kime vermişler?
geride alırlar yani zor birşey değil ...
quaresmaya vermişler . bu demek oluyo adam yeni sezon interde
Neyi vermişler
Yeni sezonda interde kalıp kendimi göstermek istiyorum dedi
zaten belliydi gelmiyceği.
11 tane yabancıyla çıkacak Bjk sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
11 tane yabancıyla çıkacak Bjk sanırım.
Quarezma gelsin biz tek yabancıylada çıkarız ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Mago-Sa
Yeni sezonda interde kalıp kendimi göstermek istiyorum dedi
zaten belliydi gelmiyceği.
kaynak nedir dostum??
İsmail Air,hava yollarıyla her oyuncu takımınıza çok yakın.
quote:
Orijinalden alıntı: AU1675
Bazıları bu haber yalan diyor ama İsmail Er beşiktaş camiasının içinden biridir.Ayrıca bir Beşiktaş yöneticisi zapo ve delgado işini bitirirsen orta sahaya transfer yapacağız dedi
Ben bir kartalım
Barcelona'nın golcüsü Kluivert, ‘‘Beşiktaş beni almak istiyorsa, menajerim Bayram Tutumlu tam yetkilidir. Anlaşsınlar, konuşsunlar, ertesi gün İstanbul'dayım. 'Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin' marşı hala kulaklarımda yankılanıyor'' dedi.
DÜNYA futbolunun önde gelen kulüplerinden Barcelona'da belki de 40 yıl düşünseniz aklına gelmeyecek bir olay yaşandı. Katalan takımının teknik patronu Antiç karşılaşma sonrası bir geleneği yıktı ve takımının kampına bir gazeteciyi aldı. Ancak Yugoslav çalıştırıcı, Türk olduğumuz için bu jesti yaptığını açıkladı. Bayram Tutumlu ile birlikte kampa girdik.
Barcelonalı futbolcular, İstanbul'dan geldiğimizi öğrenince inanılmaz bir şekilde olumlu tepkiler gösterdi. Kampın neşe kaynağı Hollandalı yıldız Patrick Kluivert oturduğu yerden fırladı ve yüksek sesle tempo tutarak, ‘‘Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin, 'Yer siyah gök beyaz en büyük Beşiktaş' diye bağırmaya başladı.
-Futbol yaşamında aklında kalan kulüp ve taraftar hangisi?
Kendimi Beşiktaşlı hissediyorum. Bu nedenle onların taraftarlarını ve sloganlarını öğrendikçe, Beşiktaş felsefesi yaşam biçimim oldu
-Türkiye'ye gelip transfer olmak ister misin?
Ben profesyonel futbolcuyum ama benim parayla pulla işim olmaz. Beşiktaş'a gelmek ve Beşiktaş'ta beni almak istiyorsa, menajerim Bayram Tutumlu tam yetkilidir. Anlaşsınlar, konuşsunlar ertesi gün İstanbul'dayım. 'Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin' marşı hala kulaklarımda yankılanıyor, tüylerim diken diken oluyor. Böyle bir futbol aşkıyla yanan taraftar topluluğu önünde oynamak dehşet verici bir olaydır.
İsmail Air,hava yollarıyla her oyuncu takımınıza çok yakın.
siz çakmaları alın güzel kardeşim , lincolnde ağaydı paşaydı şimdi yalayıp yutma zamanı tükürükleri
Valla biz bu adamıda heba ederiz gibime geliyor. Bobonun nesi var ben hala anlamıyorum ya. adam gidecek yıldız olacak sonra başımızı taşlara vuracağız yeniden...
yarın zapo ve delgadonun durumları netlik kazanacakmış cuma gün transfer açıklanacak son dakikada bir aksilik çıkmazsa gelecek sene 7 numaramız belli
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
yarın zapo ve delgadonun durumları netlik kazanacakmış cuma gün transfer açıklanacak son dakikada bir aksilik çıkmazsa gelecek sene 7 numaramız belli
Hocam valla dediklerin doğru çıkarsa büyük iş yapmış olacaksın
Allahım lütfen başarıyla sonuçlansın şu transfer. QUARESMA OLEEEEEEEEEEEY