Şimdi Ara

QUARESMA VE NANKÖRLÜK,HAİNLİK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • taraftarın yere göğe koyamadığı adam bir maç kötü oynayınca yerden yere vuruluyor.sanki takım süperde bir Q7 kötü.
    Q7 topu ayağına alıyor 1-2 saniye çevreye bakıyor kimse yardıma gelmiyor adam mecbur çalıma gidiyor.
    ibrahim toraman Q7'ye kaç kere yardıma gitti.fenerde görüyoruz gökhan gönülü adam forvet gibi.

bu nankörlüğü bırakalım.perşembe israillilerle çok çok önemli maçımız var.hemde siyasi boyutu var.

bu maçta herkes yine mecburen hakaret ettiği Q7 nin ayağına bakacak.buna mecburuz.
    sinan en gin çok doğru söyledi.Q7 iyi oynarsa beşiktaş iyi oynar.

geçen sene süper oynadığı maçları çabuk unuttunuz.

Q7 yine takım zor durumdayken pas istiyor sorumluluk alıyor.simao efendi necip efendi almeida efendi ancak saklanıyor

FERNANDEZ-NECİP-TORAMAN-VELİ HÜCÜMA HİÇ DESTEK VEREMİYOR.bu durumda Q7 ne yapacak*
    biraz kendinize gelin.bu takımın yine varı yoğu Q7'dirnankörlük yapmayın

PERŞEMBE GÜNÜ YİNE O KÜFÜR ETTİĞİNİZ ADAMIN AYAĞINA BAKACAKSINIZ BİR UMUTLA.O İYİYSE BEŞİKTAŞ MAÇ KAZANIR.BUNU UNUTMAYIN

QUARESMA VE NANKÖRLÜK,HAİNLİK.

• teknik direktörün çok etkisi var q7 şuan gs yada fb de olsaydı bjk da gösterdiğinden çok daha iyi bir performans gösterirdi
  • Kim küfür etmiş ? Çocukça , saçma sapan konular açmaya bayılıyorsunuz.
  • Bu ne saçma bir konu ya, rakip takım taraftarlarının işi kalmadı hiç.
  • inşallah yenersiniz şu israillileride böyle fark atarak 5-6 gol iyi cevap olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

inşallah yenersiniz şu israillileride böyle fark atarak 5-6 gol iyi cevap olur

Bu takım 1 gol atsa iyi yemeden tabi... Dökülüyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

inşallah yenersiniz şu israillileride böyle fark atarak 5-6 gol iyi cevap olur

Bu takım 1 gol atsa iyi yemeden tabi... Dökülüyorlar resmen.

bilmyiroum dualarım sizinle ilk defa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim sanane bjk'lı qouresmadan sana mı kaldı ona söylenenler kendi takımına bak sen
  • Milletin ne dediği sizi düşündürmesin. Adamlar sırf kıskandığı için iyi oyunculara neler diyor. Alex'e kötü diyen varlıklar var.
  • İyi de adam Beşiktaşlı. Hepiniz adam gibi okumadan yorum yaptınız. Fake üyelikse falan bilemem, ama bir kere dikkatlice okuyun şunu.

Sonra komik duruma düşüyorsunuz.
  • Quaresmayi birak bjk destek konusu acin arkadaslar, ben daha yeniyim nasil konu acilir bilmiyorum ama bu maca özel bjk destek konusu acin yazalim düsüncelerimizi sadece bu mac degil her mac bjkliyiz hepimiz destekcileriyiz sonucta türkiye takimi
  • Quaresma nın güzel oynarsa ancak seyir zevki yükseliyor skor çoğu zaman aleyhine bile değişebiliyor.Bunun sebebi disiplinsizlik.
  • bu tarz oyuncular bizim ülkemizde başarılı olamazlar
    NEDEN
    1.Bizim ülkemizde büyük takımlara karşı oynayan anadolu takımları hep oyuncuyla poynuyorlar yani topla oynamak gibi bir düşünceleri yok onun için bu tarz teknik oyuncular faydalı olamıyor maalesef
    2. Bizim ülkemizdeki defans oyuncularının % 95'i kasap (buna bilicada dahil) topu almak için değil oyuncuyu devirmek için varlar , haliyle böyle olunca adam bir hareket yapacakken haşırt diye kafa göz uçan tekme dalıyorlar , tabi oyuncununda hem şevki kırılıyor hemde sinirleniyor
    3e 4e gerek yok sanırım
    ronaldo'da gelse q7'den fazlasını yapamaz
  • Quaresma bu takimin kurtaricisi degildir anlayin artik.Mac 0-1 ken Q7 tutup maci cevirmez , yanindaki oyunculara gore oynar.Simao,Fernandes,Guti maci cevirebilcek adamlar ama Q7 oyuna yaraticilik katicak bi oyuncudur.Ha hic mac cevirmedi mi ? Tabiiki cevirdi , ama o bu nitelikte bi oyuncu degil.

Bu adamin iyi oynamasi icin arkasindaki bekin iyi olmasi lazim.Gecen sene iyi oynadigi maclarda arkasinda formda bi Hilbert vardi ya simdi ? Takin Eskisehir macini izleyin Toraman bi kere yardima gelmis mi ? Bide gecen seneki Eskisehir macini izleyin , Ridvan'la sag kanatta harikalar yaratti.Besiktas bolumune bakabilirsiniz videosunu koymustum.
  • Q7'nin benim gözümde sonsuz kredisi var. Beşiktaşta oynadığı için değil, portoda oynarken de takip ederdim, böyle bir oyuncunun asla bizde olmayacağını düşünürdüm. Resmen taraftarın istemesiyle alınan bir yıldız. Ben kimsenin de o na küfür ettiğini görmedim, duymadım. Takımımızda olsun yeter, ölüsü iş yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.