Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam pek sevmiyorum selfie ama yinede tipsiz gene çektiğim bir kaç fotoyu teli yurt dışına göndermeden harici diske atmışım. Buraya ekliyeyim. 2mp ayarında çekilmiş olmalı diye hatırlıyorum. 550 liralık bir telefon için teknik özellik ve performans olarak alınası bir telefon. Ayrıca teknik servis kısmı için herkes fazlasıyla memnun.

Görüntü kirliliği için kusura bakmayın :)

QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 29 Mayıs 2015; 14:03:11 >

• fena görünmüyor ama dediğiniz gibi g2,s5 kalitesindede değil fiyatına göre gayet beğendim. ilginiz için teşekkür ederim
  • Xabi Alonso kullanıcısına yanıt
    zaten değerlendirmeyi fiyatına göre yapacak olursanız tatmin edici olması normal. Çünkü bahsettiğimiz telefonlar kendi markalarının amiral gemileri.
  • yukarıdaki mesajımda yazmıştım bi daha yazayım, 2 gün önce servisi aradım batarya %20den sonra çabuk düşüyo hemen kapanıyo dedim, servisteki arkadaş hemen adresimi istedi ve bi tane batarya yolluyorum dedi, batarya bugün kargo ile geldi arkadaşlar. Gerçekten iyi bir servismiş, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak istiyolar. Servisi ile ilgili çekinceleri olanlara duyurulur.
  • S.A. Arkadaşlar,

Telefonda resim çekerken nasıl zoom yapacağız, ben bir türlü çözemedim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Asparuhan kullanıcısına yanıt
    iki parmaginizi kamera acikken ekran ustunde uzaklastirin asagidaki resimdeki c secenegi olmasi lazim.

QUATRO M1453 ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal hesabıma 500 TL için 50 TL indirim çeki tanımlamış. Fiyat 569 TL. İndirim çekini kullanınca 519 TL'ye düşüyor. 50 TL'de world puan veriyor, world puan da düşünce 469 TL'ye geliyor. Kargo da ücretsiz. Albaraka World kartta dahil olduğu için bir tane alıp almama konusunda gidip geliyorum.
  • ripo kullanıcısına yanıt
    uygun fiyata dusuyor valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

uygun fiyata dusuyor valla.

Uygun gerçekten.

Bu arada hızlı al tüm müşterilerine ayrım yapmadan 25 TL hediye çeki tanımladı. Alışveriş sırasında kullanılabiliyor.
  • Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar telefondan memnunmusunuz.
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    telefonla ilgili izlenimlerim bu mesajda

http://forum.donanimhaber.com/m_104144268/f_//tm.htm#104635044
  • Bende sipariş verdim hayırlı olsun inşALLAH.
  • Telefonun hızlıal.com dan 569-50-50=469 a maledenlerdenim. Uyguna aldım diye düşünürken telefonun üst ve altında bulunan çıtalar canımı çok sıktı. Ne akla hizmet böylebirşey yapılmış anlayamadım. Üstteki çıtanın tırnakları kırıldığından yerinden düşüyordu. Geçtiğimiz hafta bursa da bulunduğumdan aradım yerlerini telefonla bana tarif vererek merkezlerine gitme şansı buldum. Üst çıta olayını anlattım değiştirelim dediler değiştirdiler. Çıkarken baktım yine arada boşluk var oynamakta. firma sahibi oradaydı birşey olmaz dedi tamam dedim çıktım. Ayrıca cam filmi de kırılmaz cam filmi denmesine rağmen ince ve cam şeklinde değil. sanki kırılmaz plastik şeklinde. cam filmi üstüne oturmadı. Üst çıta eve gelene kadar tekrar çıktı bir daha ne firmayı aradım ne de başka birşey. Cuma akşamı gittiğimiz bir düğünde 3. katta herkesin hattı çekmesine rağmen bizim telefon çekmedi. Ürünü cumartesi paketleyip hızlıala gönderdim. Güzel telefondu ama quatro olayı bu şekilde bitti benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

Telefonun hızlıal.com dan 569-50-50=469 a maledenlerdenim. Uyguna aldım diye düşünürken telefonun üst ve altında bulunan çıtalar canımı çok sıktı. Ne akla hizmet böylebirşey yapılmış anlayamadım. Üstteki çıtanın tırnakları kırıldığından yerinden düşüyordu. Geçtiğimiz hafta bursa da bulunduğumdan aradım yerlerini telefonla bana tarif vererek merkezlerine gitme şansı buldum. Üst çıta olayını anlattım değiştirelim dediler değiştirdiler. Çıkarken baktım yine arada boşluk var oynamakta. firma sahibi oradaydı birşey olmaz dedi tamam dedim çıktım. Ayrıca cam filmi de kırılmaz cam filmi denmesine rağmen ince ve cam şeklinde değil. sanki kırılmaz plastik şeklinde. cam filmi üstüne oturmadı. Üst çıta eve gelene kadar tekrar çıktı bir daha ne firmayı aradım ne de başka birşey. Cuma akşamı gittiğimiz bir düğünde 3. katta herkesin hattı çekmesine rağmen bizim telefon çekmedi. Ürünü cumartesi paketleyip hızlıala gönderdim. Güzel telefondu ama quatro olayı bu şekilde bitti benim için.

Bilgi için teşekkürler. Kasa biraz sıkıntılı evet. Telefonu parasını göre değerlendirirsek alınabilecek telefon ama GM 4G'de fiyat inerse quatro artık satamaz.

• @sL@N kullanıcısına yanıt
    Hangi firma sahibi idi o arkadaşım adını biliyormusunuz acaba merak ettim? Hiç böyle birşey duymadım da merak ettim. İsmini hatırlıyorsanız bizzat arayıp soracağım.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum biz halil bey ile beraber istanbuldaydik belki yanlis anlasma olmustur

• @sL@N kullanıcısına yanıt
    Yasadiginiz olumsuzluklar icin ozur dileriz tabiki iade etme hakkiniz var ama biz firma sahipleri olarak istanbuldaydik siz ile kim ilgilendi ise onun adina ben ozur dilerim saygilar

• Valla Halil Bey miydi bilmiyorum onun yanında 15-20 dakika oturduk. Hatta bugün iş dönüşü kendisini kabataş ta Budo iskelesinde gördüm telefonla biriyle görüşüyordu. İçimden dedim dünya ne kadar küçük...

Firmadaki arkadaşlar ilgili davrandılar telefonlar 5-6 defa aradım bana tarifi verdiler. Girişte 15-20 dk oturduk. İçeriden bir arkadaşı çağırdılar genç zayıf biri bizimle ilgilendi. Ama cam filmi tam yerine oturmadığından eve gelene kadar kendisi kalktı.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 1 Haziran 2015; 22:10:08 >
  • Telefon elime ulaşınca yorum yapacam inşAllah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekk001 -- 2 Haziran 2015; 15:17:13 >
  • Arkadaslar telefon elime geldi.Ahize sesi son olmasina ragmen karsi tarafin sesi cok az geliyor.Ayrica arka hopõrlerde oyle cok aman aman ses cikmiyor.Acaba benim cihazimdami sorun var.Tamaminda ses sona ayarladim.Ama yok olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekk001 -- 2 Haziran 2015; 18:19:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.