Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera Yazılımlar ile Nasıl 16 oluyor ? (interpolasyon deniyor galiba)
  • fulsteger F kullanıcısına yanıt
    Enterpolasyon (interpolation) nedir ?

Fotoğrafın megapiksel bazında çözünürlüğünü, lojik olarak artıran sistemdir. Esasında daha düşük bir elektronik/optik çözünürlüğe sahip kameraların, görüntüyü kaydederken bazı algoritmalar kullanarak, onu daha yüksek çözünürlükmüş gibi kaydetmesi...

Telefonda normalde 13mpx kamera mevcuttur.

M1453 ile çekilmiş resimlere buradan ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104635044
  • En son olarak Telefonun bütün özelliklerini ortaya koyarsa Alınabilecek bir Telefonmu ?
  • fulsteger F kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans olarak değerlendirecek olursanız Özelliklede servisi olarak bakacak olursanız piyasada alınacak 3 telefon saysanız 3ün içine girer.

Telefonun eksikleri yok değil. Ama performans ve stabilite olarak sıkıntısız bir telefon.
    Kamerası sizi tatmin ettiyse rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca internette satış yapan sitelerin kampanyaları ile telefonu 500 lira civarına almak ve bu fiyata bu performansta bir tel bulmak zor.
    Telefonun bana göre bataryası 3,5 4 saatte doluyor onun dışında bir sorun kullandığım sürece yaşamadım.
    Sorun yaşamazsınız garantisi veremem ama bir sorununuz olduğunda buradaki tüm quatro kullanıcıları ve teknik servisi ellerinden geleni yapıyorlar.

kendi izlenimlerimi paylaştığım videoyuda izleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=dLb5Bi7BDsM
    https://www.youtube.com/watch?v=7z4cxtGWZi0

• Arkadaşlar, Quatro M1453 kargo bizden ve hızlı kargo olmak üzere sadece 599 TL, detaylı bilgi için özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kesenizindostu.com/quatro-mobile-m1453-gold-edition-cep-telefonu-distributor-garantili.html

Edit: 2600 mAh Powerbank hediyelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Haziran 2015; 9:59:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal dan alıp bir önceki sayfada yazdığım problemlerden dolayı iade ettiğim telefonu hızlıal dün sıfırıyla değiştirip tekrar gönderdi. Ben iade yapılacak sandım değiştirmişler. Şuan kullanıyoruz bakalım sorum yaşayacak mıyız? Firma yetkilileri şu ucuz kırılmaz plastik film yerine daha kaliteli bir cam filmi koysalar bence daha makbule geçer. Kırılmaz film sert olması telefona yapışınca bir daha çıkmaması lazım. GM Discovery için almıştım üzerine bırakınca kendisi yapıştı. Bunda geçen evde kendimiz yaptık olmadı. Firmaya yaptığım ziyarette teknik servisteki arkadaş yaptı eve gelene kadar o da çıktı. Piyasa da satılan bir ürün olsa alayım diyorum ama satıldığına da şahit olmadım.

Merak ettim çekiçle vursam bir şey olur mu? (korkuyorum vurmaya)

Son olarak f1453 ile m1453 arasında ram farkı mı var sadece? F1453 sayfası 100 küsür m1453 sadece 5 sayfa. yukarıda bir arkadaş m1453 iade edip f1453 istemiş ondan sordum.

• @sL@N kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104635044 burada m1453 hakkinda mesajimda karsilastirma yaptim okuyabilirsiniz.

• Evet öyle diyebiliriz. 1 GB RAM için birçok özellik silinmiş örnek olarak nfc, otg, gorilla glass 2, vs. Gibi özellikler m1453 te yok iade etmek istememin nedeni ise otg'sinin olmaması, Sarjın 3.5-4 saatte dolması ve bir vidasının eksik olması ( garanti de sorun çıkarır diye). Ptt de hesap açtım. Kartın gelmesini bekliyorum. Geldiğinde telefonu paketleyip firmaya yollayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 4 Haziran 2015; 12:40:05 >
  • Gm 4g ile bunun arasında gidip geliyorum m1453 ün 3.5 saat dolum süresi düşündürüyor beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iki telefonda alınası telefonlar. Tamamen size kalmış bir durum. Artısı eksisini düşünerek karar kılın. Hangi telefonu alırsanız alın sağlıklı günlerde güzel haberler alıp verirken kullanmak nasip olsun ;)
  • Ya bu nasıl olabilir.Akıllı bir telefonda bildirim ışığı olmaz mı..?Bu hangi akılla koyulmamış.Arkadaşlar bu cihazda bildirim ışının olmaması doğru mu .?
  • Ayrıca 3g üzerinden direk herhangi bir uygulama kullanmadan görüntülü görüşülebiliyor mu.?
  • serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Serzenişte bulunmanı anlayabiliyorum ama bu piyasada ekmek peynir gibi satılan General mobile discover I modelinde de bildirim ışığı yok. Daha sonrada ite kaka kapasitif tuşları bildirim ledi olarak yapmaya çalıştılar o da stabil değil. Ama bildirim ledi M modelinde yok. T1461 modelinde mevcut o da sadece kırmızı.
  • 1-) bildirim ışığı hakkında duyduklarım doğru. Bildirim ışığı yok.
    2-)hiçbir uygulama kullanmadan görüntülü konuşma var.

• hat üzerinden 3g görüşmesini kullandığım sürece m1453 modelinde kullandım herhangi bir sorun yok.

QUATRO M1453 ANA KONU

QUATRO M1453 ANA KONU

• Cevaplar için teşekkürler.Bu bildirim ışığının konulmamasını hangi mühendis söylemiş o mühendisi çok merak ediyorum... :)
  • Forumda aktifiz ya biri bizle kafami buluyor dedim megersem gittigidiyormus :)

QUATRO M1453 ANA KONU

• telefonun üst kısmındaki çıtalardan biri kırıldı. kırılan parçanın resmi altta. kayseride bu telefonun parçasını bulabilirmiyim yoksa servisemi göndermeliyim.

QUATRO M1453 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talha44 -- 4 Haziran 2015; 17:44:07 >
  • Talha44 kullanıcısına yanıt
    Kendiniz takabileceginizi dusnuyorsaniz teknik servisi arayin yada quatromobile kullanicisina pm atin onlar size yardimci olur, takamazsaniz yine teknik servisi arayin onlar sizi yonlendirecektir. 0224 273 33 33

• Bu parça bu kadar dandik midir.?Bir iki mesaj okudum bu parça ile ilgili öyle nasıl hemen kırılıyor yada kırılacak bir yer mi ki ben çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.