Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m1453 te önceki sorularda şebeke sorunu var dediler. benim de aklıma takıldı . bana göre şu an tek sorun şebeke .

NOT: Avea kullanıyorum
  • hct80 H kullanıcısına yanıt
    telefonla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bundan önce Gmd1,2, Avea intouch arkadaşlarım iphone 4 vs kullanırken Avea hattımızla belirli bölgelerden geçtiğimiz zaman avea hattında sıkıntı oluyor çekmiyor yada az çekiyor. Bu aveanın muhteşem alt yapısı ile alakalı. E5 üzerinde haliç köprüsünde mesela avea çekmez. Yine sahil transitte oteller bölgesi civarında avea sorunludur.
  • teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.(istanbul da hiç bulunmadım ama yine de az çok anladım ) bana göre dediğim gibi şebeke sorun yapmaz inşallah bazıları şebeke çekmiyor dediği için aklıma takıldı . gerçi avea her yerde full çekmiyor ama bazı yerlerde de az çok hiç olmasa telefon edilecek kadar çeker inşallah

• Merhaba bugün 2 adet m1453 telefon aldım ve geldi.Cihazın birini açtım testlerini yaptım cihaz gayet güzel fakat ölü piksel testi yaparken cihazın siyah ekranda sol alt köşesinde ışık sızmasımı desem darbe almışta içten ekran hasar mı görmüş desem bu fotosunu eklediğim görüntü var.Normal kullanımda beyaz ekranda belli değil.Sadece ekran siyah olduğu zaman bariz belli oluyor.Bu durum başına gelen var mı?Şimdi ne yapmam gerekiyor.Bu konuda yardımlarınız bekliyorum.
     QUATRO M1453 ANA KONU

• serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Aldığınız yer ile irtibata geçip iade / değişim yapabilirsiniz. Yada teknik servise (0224 273 33 33) gönderebilirsiniz. Yada kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Lolipop gelecek mi ? Ön kamerası nasıl teşekkürler
  • Resim örnekleri içinhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104635044

lollipop kısımı sıkıntılı muhtemelen gelmeyecek gibi ama çinliler orjial, olan inew v7 ye verirlerse quatroda verecektir. Firma yekilisi Halil bey çinlilerle konuşuyoruz onlar da MTK nın kodları vermediğini söylüyorlar dedi. Ama ne sonuç çıkar belirsiz.
  • teknoloji biraz şans işidir hele de telefonda
  • Telefonu aldım bence çok güzel bir telefon kasma donma yok ayrıca gerçekten müşteri hizmetleri çok ilgili anında cevaplıyorlar soruları bu konuda rahat olmak bile yeter
  • acaba uygulamaları sd karta kuramıyor muyuz bu telefonda. ve sd karta nasıl format atacağımızı bulamadım. kartım eloğlu gibi kaldı.
  • asisyan35 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar / depolama / kayıt yeri / sd kart. (sd kartlı kullanmadım. kitkatlarda sd karta uygulama taşıma sorunu var ama sd karta uygulama kuruyordu sanırımç)
    format için Ayarlar / depolama / en altta sd kartı biçimlendir var.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    kardeşim sd kart seçili ama yine de telefon hafızasına kuruyor bikaç kere denedim kart hala boş. sd karta taşı diye bir seçenek de yok daha önce discovery kullanıyordum onda daha kolaydı. hem direk karta kurabiliyor hem de istediğin zaman taşıyabiliyordun bunda bi türlü beceremedim.

format konusunda da orada sd kartı sil diyor biçimlendirmekle aynı şeyse tamam. teşekkürler.
    Discoveryde 4.2.2 vardı. Daha sonra yapılan kitkat saf kitkat değil. Modifiye edildiği için Sd karta taşıma yada uygulama yukleme yapıyodu.

Quatro m1453 te saf android kitkat var. Google kitkat sürümünde 3.parti yazılımların Sd karta kurulmasına ve taşınmasına root olmadıktan sonra izin vermiyor. Bu yüzdende uygulamalar Sd karta taşınamıyor ve kurulamıyor. Buna karşın üzerindeki kamera uygulaması sd karta kaydeder. Onda sorun yok. Ama başka bir kamera uygulaması ile sd karta kayıt yine yapmaz.

Sd kartı sil ile biçimlendir aynı.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    çok saçma bir uygulama bu kimin aklına geldiyse. teşekkürler
    Yanlis bilgi vermek istemem ama bir yerde sunu okumustum sanirim. Google kitkati cikardiginda nexus telefonlarda sd kart destegi yokmus sanirim ona gore yazilimi ayarlamislar. Ama yanlis bilgi vermis olmakta istemem. Ortada bir gercek var saf android isletim sisteminde kitkatta google tarafinda sd karta yazma izni verilmemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar dün telefon elime ulaştı. Aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefona arkadaşımdan bakarak almıştım çok beğendim. Hızlı seri bir telefon ekran müthiş...Sormak isteğim bir konu var. Telefonun güç tuşuna basınca ekran açılıyor veya ekran kapanıyor bunun akabinde bir ses çıkıyor. Bu sesi kısmak istiyorum fakat aynı anda telefonun zil sesi de kısılıyor ben böyle olmasını istemiyorum. Bu kapatma sesi çok yüksek olunca rahatsız ediyor.. Samsung telefonumda böyle birşey yoktu. Ses kısma bölümleri ayrı ayrı idi. Bu telefonda birleşik yapmışlar. Belki benim bilmediğim başka birşey vardır. Yardımlarınızı bekliyorum. Buradan teknik servis takip ediyorsa onlara da duyurmak istiyorum.
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Kisamazsiniz ekran kilidi sesini. Ekran klidi sesini kaldirabilirsiniz ama. Ayarlar / ses profilleri / Genel/ ekran sesi kutucugundaki isareti kaldirin. Oyunlarda, videolarda ki sesi kismak icin ise oyun veya videoya girdiginizde ses kisma yada acma yaparsaniz normal tel sesinden ayri cikacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 11 Haziran 2015; 13:44:08 >
  • Hayirlisiyla aldim m1453 gold edti. 4 gundur kullaniyorum simdilik pilden baska bir dey kafama takilan

• Merhaba inew v3 plusu nerden alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamac80

Merhaba inew v3 plusu nerden alabilirim

Resmi ve garantili olarak satın alacaksanız distribütörü olan Quatro'nun getirmesini bekleyeceksiniz. Eğer garanti önemli değil derseniz Çin fiyatının üstüne 40 dolar civarı ekleyip forumdaki X-seller'dan satın alabilirsiniz.

149 dolar fiyatı. Üzerine 40 dolar civarı koyun ve X-seller'dan isteyin.

http://www.inewmobile.com/inew-v3-plus-octa-core-mtk6592-ram-2gb-android-4-4-smart-phone-black.html

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.