Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben garantili istiyorum Quatronun hangi modelini tavsiye edersiniz garantili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    Sifir alacaginiz tum telefonlar 2yil garantili olacaktir. Telefon ihtiyacinizi karsilayacak telefonu secip alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1453 siparis verdim bakalim nasil bise cikcak

• .
     QUATRO M1453 ANA KONU

• Kardeşim de NT den almıştı bu telefonu. Çok memnun fakat şöyle bi sıkıntısı var. Şarj göstergesi yanlış. Kendi kendine 40 tan 60 a çıkıyor sonra çok hızlı düşüyor. Yazılımsal bi sorun. Dolayısıyla garantiye vermemiz lazim. İstanbul da yeriniz nerededir yada direk NT ye mi versin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    7/14 gunu gecmediyse satin aldiginiz nt magazasindan iade / degisim yapabilirsiniz.Yada Firmanin Teknik servisi bursada. Mng kargo ile anlasmasi var. 0224 273 33 33 arayip bilgi alabilirsiniz. En fazla 1 hafta icinde geri gnderirler telefonu

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Evet o benimde dikkatimi çekti. %48 dem %60 a çıkıyor sonra hızlı hızlı eski haline dönüyor.
  • Tecrubeli arkadaslar bu galeride resimlerin hepsi gorunmese olmazmi gizleyemiyormuyuz bazi resimleri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: salihli7

Tecrubeli arkadaslar bu galeride resimlerin hepsi gorunmese olmazmi gizleyemiyormuyuz bazi resimleri ?

Bir uygulama var onu indir istersen. Hd Smth
     QUATRO M1453 ANA KONU

• Telefonu almayı düşünüyorum memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hado1907

Telefonu almayı düşünüyorum memnun musunuz?

F1453 veya f1453 plus(daha çıkmadı) almanı öneririm.

• Arkadaşlar titreşim hiç hissettiriyor kendini. Telefonu disardayken zor duyuyorum. Çözüm yolu yok mu bunun.?

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

F1453ü nerde bulabilirim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

F1453ü nerde bulabilirim ?

Bulunduğun bölgede NT mağazası varsa oradan Alabilirsiniz eğer yok ise internetten n11, gitti gidiyor,hızlıal dan alabilirsiniz

Not: elini sıkı tut. Çünkü ürün bitti bitecek. Bir çok yerde stok yok.

• Ben cihazi siparisi verdim pazartesi alicam telefonda ilk neye dikkat etmeliyim birdehemen sarza takmalimiyim

• ben telefondan fazlasıyla memnunum için rahat olsun bu konuda. bence bu telefonda sadece şarj belki biraz sorun edebilir . o yüzden de 2600mAh powerbank gönderiyorlar.

NOT:Telefon beklentimin kat kat üstünde çıktı.
  • telefonu ilk aldığında %70 civarında şarjı oluyor zaten alır almaz 2 tane güncelleme var . güncellemeden sonra şarjını %10-15 e kadar indir sonra şarja tak 5-6 saat şarjda kalsın.(telefon kapalı şekilde)
  • üst konsolu indirmede hayli sıkıntı yaşıyorum var mı çözümü?

bir de bildirim sesi ile zil sesi ayrımı yok sanırım. ben bildirim sesini kısık zil sesini yüksek istiyorum ama bu mümkün değil ikisi için ayrı bi seçenek yok. google play uygulamalarıyla da bu sorun çözülmüyor mesela oradan indirdiğim widgetlarda ikisinin ayrı seviye ayarı olsa bile birini artırdığında diğeri de artıyor. bu çok sinir bozucu hakikaten büyük bir problem benim için yok mu bir çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: asisyan35

üst konsolu indirmede hayli sıkıntı yaşıyorum var mı çözümü?

bir de bildirim sesi ile zil sesi ayrımı yok sanırım. ben bildirim sesini kısık zil sesini yüksek istiyorum ama bu mümkün değil ikisi için ayrı bi seçenek yok. google play uygulamalarıyla da bu sorun çözülmüyor mesela oradan indirdiğim widgetlarda ikisinin ayrı seviye ayarı olsa bile birini artırdığında diğeri de artıyor. bu çok sinir bozucu hakikaten büyük bir problem benim için yok mu bir çözümü

Ayni sorunu bende sordum buraya ama malesef çözümü yokmuş

• Merhaba 2 adet bu telefondan aldım bende izlenimlerimi aktarmaya çalışayım.

1.Telefonun ekranı büyük ve geniş bana göre büyük başkasına göre normal olabilir fakat ekranın geniş olmazı telefonun ebatlarını genişletmiş.Daha dar olabilirdi.Bu sebep ile tek elle kullanılamıyor...Bu kötü.

2.Telefon ses seviyesi biraz düşük geldi.Program indirip biraz yükselttim fakat fazla açınca hoparlör patlamış gibi arada ses geliyor.Hoparlör kalitesini beğenmedim.Daha kaliteli hoparlör kullanılabilirdi..

3.Bildirim durum çubuğunu aşağı çekmek için en az 3 hamle yapmanız gerekiyor.Bu kadar saçma bir bildirim çubuğu aşağı çekme durumu görmedim. Kapasitif ekran ama bildirim çubuğunu aşağı çekmek için epey deneme yapmak gerekiyor.Sanırım donanımsal bir şey tam olarak ekran parmağı hissetmiyor.Çok can sıkıcı bir durum belki kullandıkça alışır insan fakat 300-400 tl lik telefonlarda bile bu gibi saçma durum görmedim.

4.Ekran tepkimesi bana biraz yavaş geldi.yukarı aşağı ve ya sağa sola kaydırmalar da milisaniye yavaşlık söz konusu ekran tepkimesini açıkcası beğenmedim.Bazen sağa salo çekerken birden ekrandaki bir uygulama açılıyor.Buda tepkimede sorun olduğunu kanıtlıyor zaten.

5.Ekran parlaklığı ve renkleri güzel ekranının görüntüsünü sevdim.

6.Pil durumu biraz ürpertici geldi.Bu sabah tam şarj ettim.09:00 çıkardım.Biraz kurcaladım.3G kapalı WİFİ açık şekilde 10 dakika oyun biraz batarya testi biraz konuşma şu anda saat 12:26 pil durumu %58 bataryanın 2100 oluşundan şüpheliyim.Çünkü bende başka marka bir telefon var jiayu g2f bataryası 2200 fakat cihazı ne kadar kurcalarsam kurcalıyayım bu kadar fazla pil yemez.Bir kaç güne pilin ne olduğu ortaya çıkar.

7.Telefon özelliklerinde akıllı telefon olarak geçmesine rağmen bildirim ışığı yok.Bu bildirim ışığını hangi akıllı telefona koymayan varsa o mühendis bana göre aptalın tekidir.Bu durumu çözmek için lg led notification programının indirdim.Çok güzel iş görüyor.Ya benim dokunmatik kapasitif tuşlarım ışıksız olsaydı nasıl çözecektim..?Bu soruyu bu telefonu türkiyeye getiren Quatro temsilcilerine soruyorum..

8.Telefonun Wİ-Fİ çekimi berbat başka telefon ile aynı noktadan yapılan test sonucunda m1453 3 diş çekerken diğer telefon olan jiayu g2f full olarak çekmektedir.600-700 tl telefon satacaksınız bu telefon 200-250 TL fiyatı olan telefondan daha kötü Wİ-Fİ çekim kalitesi olacak.Sayın yetkililer burası türkiye herkes herşeyi araştırıyor.Eğer hizmetinizin ve satışlarınızın devamlılığını istiyorsanız kullanıcıların yorumlarına kulak verin.

Genelleme:

Telefon gelen olarak iyi görünse de telefonun yukarıda benim gördüğüm bana göre sorun başkasına göre sorun olmayan durumları vardır.Bu telefon bana göre yukarıdaki sorunları ile birlikte 450 tl den yukarı etmez.Fakat eğer ki bu saydığım sorunlar olmasa 600 tl sonuna kadar hak ediyor...Fakat bu sorunların olduğunu farzedersek kesinlikle 600 TL vermem.Ben bu cihaz çift hat kullanmak için aldım.Bu gibi sorunlarını olduğunu bilsem yurt dışından jiayu F2 telefonu alacaktım.Cihazın fiyatı 335 tl pasaport kayıt 135 tl toplam 330+135 = 465 TL

Sonuç olarak cihazın ekran genişliğini beğenmedim.Tek el ile kullanılamıyor.

ve yukarıdaki sorunlar düzelmedikçe kimsenin almasını tavsiye etmem fakat sonuçlar herkesin kendi kararıdır.Saygı duyarım.Fakat 200-250 tl fiyatı olan bir telefonda olmayan sorunlar bu telefonda varsa kusura bakmayında bu telefonuda savunacak bir yanı yoktur.

Şimdi size buraya 2 telefon arasındaki Wİ-Fİ fark fotolarını koyacağım.Bakın bakalım nasıl sonuçlar çıkmış.

QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 14 Haziran 2015; 12:52:56 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.