Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    takıp çıkarılabilecek bir şekilde yapmışlar hemen düşüyor
  • M1453 Mü ? F1453 mü ? Hangisi daha kullanışlı ?
  • fulsteger F kullanıcısına yanıt
    Bana göre resim sizin için önemliyse F, oyun için 2gblık ram avantjıyla M. derim. Şahsi görüşüm F modeli markanın amiral gemisi.
  • MErhaba
    dün aldığım telefon bu gün elime geçti.
    Telefonda şarj sorunu mu var bana mı öyle geldi?

Telefon ilk olarak kullanılmadan full şarj edildi.
    Ardından bazen 3G açık bazen wifi açık 1 saat süreyle kullandım.
    Şarj %85 e indi.

Telefonu kurcalamayı bıraktım ihtiyaç olduğunda konustum(bu süre zarfında 3G aktif) şu anda şarjdan çıkaralı 4 saat oldu şarj %70 de.

Bu şarj performansı nasıl? İade mi etmeliyim , servisle irtibata geçip oluyorsa pil mi değiştirmeliyim yoksa bu durum normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai -- 5 Haziran 2015; 23:45:46 >
  • corsai kullanıcısına yanıt
    Pili 4-5 gun tam dolum, tam bosaltim yaparak kullanin pil kalibre olsun. Daha sonrasinda halen daha sorunlu oldugunu dusunuyorsaniz teknik servisle irtibata geciniz. Telefon ortalama kullanima gore 3,5 / 4 saat ekrn suresi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro mobil yetkililerinin nicklerini bilen bana ulastirabilir mi? Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batublood kullanıcısına yanıt
    Quatromobile, quatro china, guatromobile_IT

• Merhaba arkadaslar bu telefondan bende aldim genel olarak memnunum ancak kamera sadece 3gp kaydi yapiyor ve ekranda ust tarafta bulunan google sesli aramayi kaldiramadim cozumu bilen varmi acaba..

• zaforza Z kullanıcısına yanıt
    Kamera ayarlarinda farkli bir format maalesef yok. Googleda 3.parti yazilimlara sd karta yazma ismi vermedigi icin baska kamera uygulamasindanda yararlanamazsiniz. Root etmedikten sonra.

Sesli arama dediginiz sanirim ana ekrandaki google arama kutusu. Bunu ayarlar / uygulamalar / tumu kismindan simgesini bulup tiklayin ardindan durmaya zorls ve devre disi birak deyin telefonu yeniden baslatin kaybolmus olur

• M 1453 gold edition modelini eşime doğum günü hediyesi olarak aldım. tabi bende cihazı bolca kurcaladım.İlk olarak cihaz oldukça şık görünümlü ikinci olarak menü geçişleri ve interne bağlatısı çok hızlı hiç bi şekilde takılma vs yok.Kamerasıda beni tatmin etti açıkçası.eşimde cihazı oldukça beğendi. Fakat bende önceki mesajlarda belirtilen alt çıta sorunu yaşadık. pili takmak için arka kapağı çıkartmaya çalışırken telin at çıtasıda elimde kalıverdi.. çıkan parça yerine bir türlü sağlam şekilde oturmuyordu ve bir kaç gün sonra parça düşerek kayboldu.Bu çıta sorununu halledebilirsek telin başka bi sorunu olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Abi hoş geldin. Henüz 24 saatin dolmadı :D ama Pluslarla ilgili açıklaman var mı ?

plus derken inew v8 plusumu kast ediyorsun dostum?
  • Morenno M kullanıcısına yanıt
    v3 plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morenno

quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Abi hoş geldin. Henüz 24 saatin dolmadı :D ama Pluslarla ilgili açıklaman var mı ?

plus derken inew v8 plusumu kast ediyorsun dostum?

İnternette baktığımda v3 plusun özellikleriyle m 1453 aynı gibi görünüyor. Kaçırdığım yada atladığım bir noktamı var?
  • Morenno M kullanıcısına yanıt
    inew v3 plusta 8 çekirdek mtk 6592 octa core işlemci mevcut, kamerası daha iyi m modelinden. ayrıca daha ince. ekranda gorilla glass 2 var.

daha çok telefon inew v3 ün geliştirilmiş hali. yani quatro f1453 'ün
  • garanti bitimine 2 ay kalan huawei p1 i verip üzerine 300 lira koyup bu cihazı aldım bugün. iki yıl daha götürür beni sanıyorum.

amatörce izlenimlerim
    - cihazın malzeme kalitesi 1000+ tl cihazlara göre vasat, ama kabul edilebilir düzeyde, çok da dandik değil.
    - kamera benim için önemli değildi, beklentim yoktu ama ben beğendim, bunun ötesine ihtiyaç duyan gidip fotoğraf makinesi almalı bence
    - performans sanırım en iyi oyunlarda belli oluyor, ben oyun oynamadığım için genel performansını söyleyim, çok iyi. rehberde bir anlık bile gecikme yok. menüler çok hızlı, program açılış kapanış hariküleyt.
    - şarj gerçekten çok uzun sürüyor :)
    - arayüzünü sevmedim, ancak hiçbir markanın arayüzünü sevmiyorum, nova luncher rulaz..
    ilerleyen günlerde fikrim değişirse mesajı düzenlerim.
  • mesajım bulunsun :) beklemedeyim...
  • merhabalar uzun uzun dusunmelerdeyım acaba diyorum.. ilgi alaka harıka yazıları okuyorum ama ekranı kımse konusmamıs ekran olayı nasıl ne makıne ıle kıyaslayabılırız ondan ıyı ondan kotu gibi saygılar
  • cihaz elime bu gün geçti. şık ele oturan yan tarafları metal olması iyi ancak arka kapak çok aşırı sert . Çıkartırken çatır çutur ediyor korkuyorum tırnakları kırılacak diye. Hediyeler güzel kırılmaz cam jelatini uyguladım. ;Direk uyarı geldi güncelleme için oyun yapıyorum şuanda sd kart mı dahili bellek mi diye sorması güzel normalde taşıma yok ama bunda var galiba.

Bundan iyisi can sağlığı hayırlısı ile kullanalım bakalım.

EDİT: güncelleme içeriğinde radyo falan diyorda ben radyo falan göremedim. Güncelleme kontrolü tekrar yapınca 2-3 mb arası yeni bir uyarı geliyor çin yazıları ile.

olduki rom yükleme ihtiyacı oluştu nereden bulup yükleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 8 Haziran 2015; 12:50:54 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldığınızda v1.0.6 ile geliyor. Yazılımı güncellediğnizde 1.0.7 oluyor oluyor. tekrar güncellediğinizde 1.1.0 oluyor. Bu sürümde radyo geliyor.

Rom konusuna gelince needrom da inew v7 için rom varsa deneyebilirsiniz. Yada diğer forumlardaki romlardan yararlanabilirsiniz.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    1,1,0 yeni bir güncelleme demek . Bende geri dönüş yapıyor diye güncelleme yapmadım.

Anladım rom için sıkıntı yok inşallah ihtiyaç duymam.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.