Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belli ki telefonla ilgili olarak skntilar yasamissiniz ve beklediginiz gibi cikmamis. Tuketiciyi koruma kanununa gore yasal sure icindeyseniz iade yaparak yurt disindan belirtiginiz telefonu almaniz yada baska bir telefon tercih etmeniz icinize sinmesi bakmindan dogru olacak diye dusunuyorum. Yazdiklarinizla ilgili olarakta benim sahsi fikirlerim

1- telefon 5inc kendim tek elle kullanmada sorun yasamadim. Belirttiginiz gibi el yapisi baskasina normal gelebilir. Asus zenfone5 bndan daha genis tek el kullanimi sknti mesela.
    2-telefon ses duzeyi klasik mtk sorunsaliyla beraber belki daha guclu hoparlor kullanilabilirdi. Buda goreceli bir durm.
    3. Bildirim cubugu ilk bende sorunlu oldugunu yazmistim. Firma baska bir arkadasa bu konuda fabrika ayarlarina donmeyi onermisti ve sorun duzelmisti sanirim
    4.ekran tepkimesi sizin kadar bilgim be tecrubem yok animasyon gecislerini vs kapattigim icinde cok bi beni rahatsiz eden bi durum yasamadim.
    5. Ekran dediginix gibi canli
    6. Pil durumu gun icinde 3g yada wifi full acik 4saat ekran suresi veeiyor. Sayet wifi ve 3g kapali ise yuzde dusmuyor kolay kolay.
    7.bildirim ledi benimde telefonlarda cok aradigim bir ozellik ozellikle peynir ekmek gibi satan discovery 1 de olmamasi gibi bunda da yok.
    8.wifi dediginiz gibi 1 tik falan daha az cekiyor.

Genelleme ile 550 lira bu telefon icin bence cok degil. Yurt disinda tl bazinda 350 lira + 135 485 yapiyor. Kutu icerigide eklediginizde normal sayilabilecek bir fiyat.

Sonzuc olarak siz kendi fikirlerinizi yazdiniz bnde kendi fikirlerimi yazdim alacak olan arkadaslar iki yorumuda dikkate alip karar versinler. Sonucta para veriyoruz ve herkes verdigi paranin karsiliginda guzel bir tel, guzel bir hizmet istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Belli ki telefonla ilgili olarak skntilar yasamissiniz ve beklediginiz gibi cikmamis. Tuketiciyi koruma kanununa gore yasal sure icindeyseniz iade yaparak yurt disindan belirtiginiz telefonu almaniz yada baska bir telefon tercih etmeniz icinize sinmesi bakmindan dogru olacak diye dusunuyorum. Yazdiklarinizla ilgili olarakta benim sahsi fikirlerim

1- telefon 5inc kendim tek elle kullanmada sorun yasamadim. Belirttiginiz gibi el yapisi baskasina normal gelebilir. Asus zenfone5 bndan daha genis tek el kullanimi sknti mesela.
    2-telefon ses duzeyi klasik mtk sorunsaliyla beraber belki daha guclu hoparlor kullanilabilirdi. Buda goreceli bir durm.
    3. Bildirim cubugu ilk bende sorunlu oldugunu yazmistim. Firma baska bir arkadasa bu konuda fabrika ayarlarina donmeyi onermisti ve sorun duzelmisti sanirim
    4.ekran tepkimesi sizin kadar bilgim be tecrubem yok animasyon gecislerini vs kapattigim icinde cok bi beni rahatsiz eden bi durum yasamadim.
    5. Ekran dediginix gibi canli
    6. Pil durumu gun icinde 3g yada wifi full acik 4saat ekran suresi veeiyor. Sayet wifi ve 3g kapali ise yuzde dusmuyor kolay kolay.
    7.bildirim ledi benimde telefonlarda cok aradigim bir ozellik ozellikle peynir ekmek gibi satan discovery 1 de olmamasi gibi bunda da yok.
    8.wifi dediginiz gibi 1 tik falan daha az cekiyor.

Genelleme ile 550 lira bu telefon icin bence cok degil. Yurt disinda tl bazinda 350 lira + 135 485 yapiyor. Kutu icerigide eklediginizde normal sayilabilecek bir fiyat.

Sonzuc olarak siz kendi fikirlerinizi yazdiniz bnde kendi fikirlerimi yazdim alacak olan arkadaslar iki yorumuda dikkate alip karar versinler. Sonucta para veriyoruz ve herkes verdigi paranin karsiliginda guzel bir tel, guzel bir hizmet istiyor.

Tabi ki herkesin görüşüne saygılıyım.Bu sadece benim düşüncelerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 14 Haziran 2015; 17:24:42 >

• serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki burada herkesin yorumuna saygimiz var. Bir sorun yasamissiniz ki yazmissiniz kendi fikirlerinizi bu en dogal hakkiniz. Yasadiginiz sorunlarla ilgili olarak teknik servislik bir durum soz konusu ise forumdan quatromobile kullanicisi ile yada 0224/273/33/33 nolu numara ile irtibata gecebilirsiniz. Size yardimci olacaklardir.

• ben de kullanıyorum fakat size katılmıyorum. bana göre;
    -wifi çekim gücü iyi fakat internetiniz ne olursa olsun indirme hızı yavaş (bağlantıdan kaynaklanıyor bence)
    -şarjı çok çok iyi değil ama iş görüyor işte

ben bunların dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım fiyatına göre mükemmel bir telefon tavsiye ederim

benim telefonda bildirim çubuğunu indirmekte hiçbir sıkıntı yaşamadım (bence garantiye gönderin)

Teknoloji şans işidir unutmayın..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hct80 -- 15 Haziran 2015; 0:31:11 >

• merhaba cihazı bugun aldım ilk izlenimlerim güzel bi sıkıntı yok sadece alttaki şerit gibi parca düşüyo onun için ne yapmalıyım yapıştırsam bi sorun olurmu acaba
  • Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    Normalde trnakli bir parcadir iyi takilmadiysa yada tirnaklarda sorun varolup farkedilmediyse ondan olabilir. İsterseniz teknik servisle irtibata gecebilirsiniz yapistirmadan once 0224 273 33 33

• m1453 başka renk kılıf varmıdır nerden bulurum yoksa hangi marka telefonun kılıfı en yakın uyuyor
  • Cihazda titreşim adına hiçbirşey yok. Hiç hissettirmiyor. Sizde nasıl? Sanırım aynıdır. Telefonu ince yapacaz diye motorun ucundaki parçayı küçük yapmışlar sanırım.
  • Selam Arkadaşlar

Bildirim led'i için yukarıda mesajı bulunan serseri26 adlı Arkadaşın belirttiği lg touch led notification programını indirip kurduğunuzda aktifleştirin, sms veya arandığınızda alt bölümde bulunan bildirim led'lerinin fasılalı bir şekilde yanıp söndüğünü görebilirsiniz.
  • Evet arkadaslar kilif nerden bulabilirm baska marka telofonlarin uyan varmi kilif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamac80

Evet arkadaslar kilif nerden bulabilirm baska marka telofonlarin uyan varmi kilif

Servisten iste ücretsiz olarak yolluyorlar.

• Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    Pmden iletisim bilgilerinizi yollarsaniz size gonderirim saygilar

• quatrochina yurt disinda oldugu icin mesajlariniza cevap veremeyebilir sizden ricam bana mesaj atmanizdir saygilar

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Guzel haberler ve guncelleme ile falan donse guzel olur :))

• lg led notifications için root şart mı, alternatif çözüm mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishadami -- 18 Haziran 2015; 19:46:51 >
  • root edip, izin verdiğim halde led bildirimleri alamıyorum, sorunun ne olabileceiği hakkında fikri olan var mı ?
  • ishadami kullanıcısına yanıt
    buradaki videodan ayarlarını bir deneyin belki yardımcı olur.
    https://youtu.be/fXMauNdXZLA?t=3m50s
  • teşekkürler, ben de benzer ayarları kullanmıştım zaten. uygulamayı kaldırıp tekrar kurunca sorun çözüldü gibi. ben root etmeden önce kurmuştum uygulamayı.
  • BİLGİLENDİRME:SAYİN MUSTERİLERİMİZ CİHAZLARİ YASAL SURE İCERİSİNDE İADE HAKLARİNİZ VAR YALNİZ BİZ ERKAYASAN OLARAK CİHAZ SATİSİMİZ YOK O YUZDEN CİHAZLARİ ALDİGİNİZ YERLE GORUSMELİSİNİZ SİZLER CİHAZİ SATİN ALDİGİNİZ YERE CİHAZİN PARASİNİ ODUYORSUNUZ ERKAYASAN SİRKETİNE DEGİL O YUZDEN PARASİNİ BASKA FİRMA TAHSİL EDİYOR BİZ DEGİL DOGAL OLARAK PARANİZİ ALDİGİNİZ YERDEN İSTEMELİSİNİZ SAYGİLAR

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Zaten daha oncede erkayasanin satis yapmadigini forumda dile getirdik/getirdiniz. Zaten alinan her urunun tuketiciyi koruna yasasina gore yasal sure icinde orjinal kutusu ile birlikte satin alinan yere iade etme hakki var. N11.com, gittigidiyor, hepsiburada vs farketmez. İade islemi onaylandiginda kartinizdan cekilen tutar belli bir is gunu sonrasinda geri yatirilir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.