Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon rootlu ise güncellemeyi görür ama hata verir yuklemez. Ama güncelleme yuklerken şarjı az ise kesintiye ugramış olabilir sistem. İsterseniz flashtools ile yeniden fabrika yazılımı yüklemeyi deneyin. Tüm verilerinizin kaybolacağını unutmayın yalnız. Ondanda çözüme ulaşamazsanız telefonu teknik servise gönderiniz.
  • Agasu06 kullanıcısına yanıt
    Telefonda bir kaç sensör mevcut, Söylediğiniz sensörde yakınlık sensörü ve kulaktan telefonu ayırdığınızda ekranın yanmasını tekrar kulağa geldiğinde sönmesini sağlaması lazım.
  • Değerli Quatro Ailesi, Rabbim mübarek berat kandilini bizler ve ailelerimiz için hayırlı kılsın. Elif gibi dimdik ve dosdoğru rabbin yolunda olanlardan eylesin.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Bende aynı dilekler ile kandilinizi kutlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Cümleten hayırlı kandiller...

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Allah (C.C) kandilimizi hayırlara vesile eylesin.
  • Amin cumlenin kandilini

• Yahu yine bir guncellme var yuklsemmi acaba

• sanırım f1453 plus modelini artık beklemek manasız. yaklaşık 3 aydır bekliyorum ismi var kendi yok. soruyorum kimse cevapta
    vermiyor( firma yetkilileri dahil) yapacak bişey yok. an itibariyle bu cevapsızlık nedeniyle başka bir firmanın telefonuna yönleneceğim
    sanırım. emanet telefonla ancak 1 ay idare edebildim. sizleri iyi forumlar diliyorum. Hayırlı kandiller..
  • kem5844 K kullanıcısına yanıt
    sanırım bu ayın ortasına kaldı plus modeli. 15-20 haziran. tabiki beklemek sıkıcı bir durum. Çıkmasını bekleyen çok fazla kullanıcı var. Şartlar yada testler sürecin uzamasına neden oldu diye düşünüyorum. Sizin içinde hayırlısı neyse o olsun. Tabii başka telfonları tercih etmek en doğal hakkınız ;)
  • Herkeze hayırlı kandiller f1453 plus la alakalı kesen bi tarih bugün vereceğim insallah

• F 1453 model telefonumun sensörü sola dönüyor oyun oynarken fark ettim güncelleme yaparken yanlışlıkla mühenfislik moduna girdim acaba oradan cıkmaya çalışırken mi oldu yoksa teli düşürmüştüm ondanmı oldu bu hata düzelirmi bilmiyorum yoksa yine mi servis yolu göründü onuda bilmiyorum

• Merhaba;
    S1453 modeli icin batarya problemi nezaman cozulecek.su an yarim gunu zor cikariyor.
    2.sorum bu modele guncelleme gelmeyecekmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Herkeze hayırlı kandiller f1453 plus la alakalı kesen bi tarih bugün vereceğim insallah

Dört gözle beklemedeyiz
  • quote:

Herkeze hayırlı kandiller f1453 plus la alakalı kesen bi tarih bugün vereceğim insallah

Beklemedeyim

• arkadaşlar güncellemede herhangi bir iyileşme görebilen var mı çok merak ettim. benim fark ettiğim tek şey çalışan uygulamaları tel tuşla kapatma özelliği. onun dışında herşey daha kötü sanki. telefon yine durmadan wifi ye bağlı olduğu halde ekran açılıp mobil veri bilgisi veriyor. ekran kendi kendine sessizce açıp kapanmaya devam ediyor. en önemlisi de ben launcher kullanıyorum. güncellemeyi yapmadan önce hiçbir donma kasma olmuyodu launcherde. fakat şimdi çok sık kasma olaylarıyla karşılaşıyorum. bir türlü anlam veremedim.
  • quote:

Hocam kesin tarihi bekliyoruz

• 51yusuf 5 kullanıcısına yanıt
    Dün forumda halil beyi yakalayın M Ana konusunda yazıştık. Gelecek hafta parçalar geliyormuş muhtemelen haziranın 3.çeyreği en kötü ay sonu çıkar diye düşünüyorum.
    Birde güncellemeler ile ilgili bir soru sordum. Özellikle Android 5 ile alakalı

quote:

:) hosbulduk bu ay gelecek Allahın izniyle önümüzdeki hafta parçalar bizde olur

quote:

Bizim muhendis ve yönetimden de iki kişi orda bende bastiriyorum ama su an itibariyle bize de MTK kodlari vermedi daha diyorlar bu ay sonu bende gideceğim plus ların gelmesini bekliyorum bi gideyim halledecegim insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 8 Haziran 2015; 14:58:14 >

• F1453+ çıkana kadar Sunny bile SS70 modeliyle F1453+ ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olan telefon çıkardı. Daha ne diyeyim

• f1453 plus için beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem5844 -- 3 Haziran 2015; 14:11:05 >
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.