Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F1453 Plusun kamerası 16 MP mi ? Ön kamerada ise UltraPiksel sensör mü var ? 2K video çekebiliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala plus'ı bekliyoruz, bari fiyatını açıklasalar alıp almayacağımıza karar veririz, biraz daha beklersek vazgeçeceğiz bikaç arkadaş
  • ben vazgeçmek istemiyorum, beyefendiler gerçekten ilgililer zaten bu yüzden telefonlarını almak istiyorum. fakat benim tarihi eser Nokia 7250i telefonum benden vazgeçeli epey oldu cesedini kullanıyorum :) inşallah biranönce çıkar 2 hafta daha uğraşacağım benim emektarla ama sürekli kapanıyor :) buarada bukadar beklemeye foruma özel indirim olursa sanırım yaklaşık 3 aylık beklememin karşılığını alırım diye düşünüyorum. hayırlı çalışmalar.
  • bu arada 7 mesajım var diye yeni üye sanmayın yaklaşık 4 yıldır forumdayım belki daha fazla. ama kayda değer bulduğum iki yere yazdım şuana kadar ilgili olan satıcı takdiri hak eder benim nazarımda. forumdan görebildiğim kadarıyla birisi bu arkadaşlar. birde bursakartuş isimli bir firma vardı burada eskiden belki halada vardır. o beyefendide çok ilgiliydi. iyi olan kazanır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem5844 -- 4 Haziran 2015; 0:36:44 >
  • kem5844 K kullanıcısına yanıt
    ilgi alaka kısmına sonuna kadar katılıyorum. yeri geldiğinde forumda olsun yada başka ortamlarda işlerinden dolayı bir memnuniyetsizlik karşısında özür dileyecek kadarda alçak gönüllü buluyorum. Etrafımdaki insanlara da her zaman söylüyorum. Teknik servis olarak on numara. Ürünleride teknik özellikleri ve fiyatı oalrak göz önüne alındığında türkiye şartlarında iyi. geçendende a101 de samsungun bir telefonu vardı t1461 modeline denk. telefon neredeyse 200 lira fazlaydı quatrodan. Ne gereği var ? Markaya okadar para verilir mi ben vermem bundan önce vermedim yine vermem.
  • arkadaşlar javascript:void(AddText(''))en son yazılımı yükledim 3-4 gundur kullanıyorum ama sensor sorunu hala devam ediyor varmı başka bu sorunu yasayan
  • sunguralp68 S kullanıcısına yanıt
    kullanımınıza sıkıntı çıkartıyor ise ana merkeze gönderiniz telefonu. Firma ilgilenecektir konu ile ilgili. PM de de yazmıştım. 1.0.9 dan sonra ortaya çıkan bir sensör sorunu var gibiydi ve son gelen 1.1.0 sürümü ile giderilmiş gözüküyordu. Elimde F modeli olmadığı için şuan bir şey diyemiyorum kesin olarak ama dediğim gibi servise gönderebilirsiniz. Bilgi almak için 0224 273 33 33.
  • telofon kafasına göre parmağım gecınce bile ekran kapanıyor herzaman yapmıyor bunu bakalım gönderim herhalde canı ıstediği zaman yapıyor
  • sunguralp68 S kullanıcısına yanıt
    :) Hocam bilemiyorum. Siz isterseniz firmanın teknik servisi ile irtibata geçin onlar sizi doğru bir şekilde yönlendirecektir.
  • Son güncelleme ile aynı sorunu ben de yaşamaya başladım. Herhangi bir görüşme yokken yakınlık sensörünün önünden herhangi birşey geçerse ekran kapanıyor. Sanki sensör sürekli aktif kalıyor. Telefonu kapayıp açınca düzeliyor.
  • O zaman hocam buradan halil bey'i etiketliyorum. O sesimize cevap ve aksiyon verecektir.
  • f1453 plus ne zaman geleceksen gel artık. bekliyoruz.
  • Quatro F1453+ bu şekilde gelsin ;

1) İşlemcisini 2.0 Ghz çıkartın.Zor bişi değil.Yazılım ekibi kernele ayar çekip overclock yapabilir.

2) Hızlı sarj destekli adaptörle gelsin.Telefon hızlı sarjı desteklesin

3) Kamerada iyileştirme yapılsın.İnew V3 Plusta 16 MP arka 5 MP ön her ikiside sony kamera var.Bu şekilde gelsin.Tanıtımınızda 13MP yazıyor.Öyle olmasın

4) Corning Gorilla Glass 2 teknoloji bakımından eski.Yeni jenerasyon 3. veya 4. nesil koruma camı kullanın

5) Kutudan çıkan Temperli ekran koruyucu fabrikadan cihazın üstüne uygulanmış şekilde gelsin.Sonrada yapıştırmakla uğraşmayalım.Koruyucu yapışık sekilde kutudan çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 5 Haziran 2015; 16:47:09 >
  • Abi aylardir bu forumu takip ediyorum envai çeşit istekde bulundu insanlar en son bi arkadaş yazmiş ekran jelatinini de yapistirin diye :) merak etmekteyim biri de kalkip ben tatmin olmuyorum farkli isteklerim var diyecek mi diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn456

Abi aylardir bu forumu takip ediyorum envai çeşit istekde bulundu insanlar en son bi arkadaş yazmiş ekran jelatinini de yapistirin diye :) merak etmekteyim biri de kalkip ben tatmin olmuyorum farkli isteklerim var diyecek mi diye :)

Çinli cihazların çoğunda ekran koruyucu yapışık geliyor.Yapıştırmak zor bişi olmasa gerek.Ülkemizde General Mobile hatta koruyucunun üstüne markasının ismini basmış.Önde General Mobile yazıyor.Fakat koruyucu çıkarınca gidiyor tabi.Böyle şeyler yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 5 Haziran 2015; 21:01:05 >
  • Şu anda itibariyle t1461 modelini babama aldım inş. bir sorun çıkmaz Kendim f1453 kullanıyorum ve su anda çok memnunum T1461 modelinin renkli kapaklarını nereden bulabilirim aldığım yerde siyah ve beyaz seçenekleri vardı sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit42 -- 6 Haziran 2015; 17:25:17 >
  • f1453 ve m1453 modellerini beraber görme fırsatım oldu merak eden vardır diye bir kaç kare fotograf çektim cihazların görünümleri nasıl diye buyurun fotografalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Herkeze hayırlı kandiller f1453 plus la alakalı kesen bi tarih bugün vereceğim insallah

02/06/2015 tarihinde f1453 plus ile alakalı kesin bir tarih verileceği söylenmişti ancak bu zamana kadar her hangi bir bilgi ve tarih verilmedi.
    F1453 plusların piyasaya sürülmesinde beklenmedik bir sorun filan mı çıktı? Bizlere artık belirli bir tarih verirseniz bizde ona göre bekleyelim (15 gün yada 1 ay sonra gibi) En azından hergün forma girip her hangi bir açıklama varmı diye bakmaktan kurtuluruz. Bu konu ile ilgili bir bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum.
  • efe4 kullanıcısına yanıt
    Dün forumda halil beyi yakalayın M Ana konusunda yazıştık. Gelecek hafta parçalar geliyormuş muhtemelen haziranın 3.çeyreği en kötü ay sonu çıkar diye düşünüyorum.
    Birde güncellemeler ile ilgili bir soru sordum. Özellikle Android 5 ile alakalı.

quote:

:) hosbulduk bu ay gelecek Allahın izniyle önümüzdeki hafta parçalar bizde olur

quote:

Bizim muhendis ve yönetimden de iki kişi orda bende bastiriyorum ama su an itibariyle bize de MTK kodlari vermedi daha diyorlar bu ay sonu bende gideceğim plus ların gelmesini bekliyorum bi gideyim halledecegim insallah

• İyi gunler oncelikle ben f1453 modelini 10 gun once aldim batarya bazen cok hizli sarj oluyor ve aniden bitiyor bide ses problemi var karsidaki insanin sesi cok az geliyor bu problemi nasil asacaz genel anlamda tlf cok iyi ve memnunum yardimci olursaniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.