Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonun bataryasini 4,5 defa am dolum tam bosaltim yapin.ses icin ise,

Google Market ten Ücretsiz olan Mobileuncle tools indirin
    ProgRamı açın
    Engineer Moda girin
    Engineer Mode MTK ya girin
    Üst menüden (sürükleyerek) Hardware Testing e gelin
    Audio yu seçin
    Normal Mode u seçin
    Type Kısmından SPH seçin
    alttaki level dereceleri Ses derecesi en yüksek ses ayarı için level 6 yı seçin
    Alt kısımda bulunan Value is ... Kısmındaki değeri 160 yapın [ses çok gelirse kısarsınız]
    Set diyerek kaydedin.
    Telefonu yeniden başlatın. Ses sorunu çözülecektir.

Eğer giden ses kısık derlerse onun içinde type= mic value=160 yapmanız gerekiyor.

Ses ve batarya sorununuz halen devam ederse teknik servisle konuşun 0224 273 33 33

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam supersin manyak ses geliyor artik cok tesekkurler

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Cok teskler cok supersin hocam

• Vatan2185 V kullanıcısına yanıt
    telefonunuzu Güle güle güzel haberler alıp verdiğiniz sağlıklı günlerde kullanınız inş.
  • Yaklasik 8 aydir kullandigim telefonumdan oldukca memnunum ama telefonumun silikon kapagi sapsari oldu aklli kapadak simsiyah net den baktim satan tek biyer var ondada silikon kapak yok aklli kapaga 50 tl demisler oda stokda yok yaziyor aksesuarlara nasil ulasabilirim @quatromobile

• Arkadaşlar satmayı düşünenler varsa t1461 arıyorum.Bana ulaşabilirsiniz satacak olanlar. Sıfır fiyatı şu an 329 lira ona göre fiyat verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uygun fiyatlı ikinci el s f yada t modeli lazim satan arkadaş PM lutfen

• irfanaktaş İ kullanıcısına yanıt
    Bana pmden ulasabilirseniz sevinirim

• artık inev v3+ ın getirilmesinin bir mantığı yok. eğer piyasada pay sahibi olunmak isteniyorsa ki şüphesiz böyledir o halde 4g uyumlu ve üst seviyeli özellikli bir cihaz getirilmeli. rakipler aldı başını gidiyor quatro ise 1 sene geriden geliyor....öyle değil mi arkadaşlar????
  • Eksileyin beyler eksileyin egolarınız rahatlasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 51yusuf

artık inev v3+ ın getirilmesinin bir mantığı yok. eğer piyasada pay sahibi olunmak isteniyorsa ki şüphesiz böyledir o halde 4g uyumlu ve üst seviyeli özellikli bir cihaz getirilmeli. rakipler aldı başını gidiyor quatro ise 1 sene geriden geliyor....öyle değil mi arkadaşlar????

Katılıyorum,
    Keşke Elephone P7000 veya dengi bir telefon getirilmiş olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Turko_67

Arkadaşlar satmayı düşünenler varsa t1461 arıyorum.Bana ulaşabilirsiniz satacak olanlar. Sıfır fiyatı şu an 329 lira ona göre fiyat verin.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 10 Haziran 2015; 11:53:18 >
  • plus'ta 4g yoksa hakikaten o iş yatar, satıcılar için söylüyorum, işiniz çok zor. nokia lumia serisinin 3 yıl önceki telefonlarında bile 4g mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

quote:

Orijinalden alıntı: 51yusuf

artık inev v3+ ın getirilmesinin bir mantığı yok. eğer piyasada pay sahibi olunmak isteniyorsa ki şüphesiz böyledir o halde 4g uyumlu ve üst seviyeli özellikli bir cihaz getirilmeli. rakipler aldı başını gidiyor quatro ise 1 sene geriden geliyor....öyle değil mi arkadaşlar????

Katılıyorum,
    Keşke Elephone P7000 veya dengi bir telefon getirilmiş olsa...

M modeli cikmadan once soyledigim gibi. piyasada o donem 4gli, bataryasi 2500mah ustu, android l ve kamerasi tatmin edici orta segment bir telefon ihtiyaci oldugunu. Gerci 4g ne zaman tam olarak stabil kullanilir hala daha 3gyi duzgun veremedikleri cok yer var. M modeli yerine plus gelseydi plus yerinede benim dedigim ozellikte bir telefon quatro icin daha guzel gunler yakin olurdu diye dusunuyorum.

• quatro markası nasıl ?
    T1461 modelınde 512 mb ram mı var ?
    400 tl cıvarı daha ıyı alınabılıcek urun varmı ?
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    T1461 modelinde 1gb ram var. 4 cekirdek 1.3 ghz mtk6582 islemci.5inc ghd ekran 8gb dahili hafiza. Kitkat 4.4.2 var. Kameradan beklentiniz yoksa suan hizli al.comda 325liraya satiliyor. 400lira altina alinabilecek en iyi ozellik ve teknik servise sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

T1461 modelinde 1gb ram var. 4 cekirdek 1.3 ghz mtk6582 islemci.5inc ghd ekran 8gb dahili hafiza. Kitkat 4.4.2 var. Kameradan beklentiniz yoksa suan hizli al.comda 325liraya satiliyor. 400lira altina alinabilecek en iyi ozellik ve teknik servise sahip

512 mb gerçek 512mb sanalmıs sanırım,
    339-30 tl bıde kart ındırımı ıle 259 tl ye gelıyor, bır akrabama alacam teknolojıyı bılmeyen kesımdeler, sanırım telefonun bataryası sorunluymus daha sonra yenı batarya getırtmıs fırma, o durumlar hakkında bılgın varmı ? telefonun kamerası harıc donma kasılma, uygulama açmama vb sorun yaşadınız mı ?
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    Bataryada bir sorun yok. Soylediginiz f1453 modeli icindi.
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

• f1453 plus modelinde 4g yok mu???? ben 4g sanıyordum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

512 mb gerçek 512mb sanalmıs sanırım,
    339-30 tl bıde kart ındırımı ıle 259 tl ye gelıyor, bır akrabama alacam teknolojıyı bılmeyen kesımdeler, sanırım telefonun bataryası sorunluymus daha sonra yenı batarya getırtmıs fırma, o durumlar hakkında bılgın varmı ? telefonun kamerası harıc donma kasılma, uygulama açmama vb sorun yaşadınız mı ?

hocam o olay bu makina da değil türkiyede satılan viatech andromeda x6 adında bir cihaz yapıyor o işi swaplama ile yapıyor 512mb normal ram.diğer kısım ise normal hafızadan alıp swaplama ile 1gb oluyor ama 512mb normal ram kullanılıp hafızadaki swaplandımı acayip yavaşlar makina.ama sorduğunuz makina olan t1461 ise gerçek 1gb ramli bir makina.

Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.