Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun yanında verilen sert silikon kılıflar yerine yumuşak silikon kılıf verilirse daha iyi olur . çünkü sert kılıflar çok çabuk kırılıyor. ( f1453 ün yanında verilen silikon kılıf gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 12 Haziran 2015; 22:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro F1453+ Plus NFC destekli bir cihaz.Kutuya NFC Tag'de koyulup,hediye edilebilir.Böylece kullanıcılarda aksesuar desteği bakımından eksiksiz(yok yok) izlenimi uyandırırsınız ve en zengin kutu iceriği ünvanınıda sahip olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V 1.0.3 kullanmaya devam etmemin anlık mesajlaşma programlarımda veya wifi bağlantım uzun süre açık kaldığında bağlantıda duraklama veya donma etkisi yapması mümkün mü acaba ? Model f1453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_t -- 12 Haziran 2015; 22:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Quatro F1453+ Plus NFC destekli bir cihaz.Kutuya NFC Tag'de koyulup,hediye edilebilir.Böylece kullanıcılarda aksesuar desteği bakımından eksiksiz(yok yok) izlenimi uyandırırsınız ve en zengin kutu iceriği ünvanınıda sahip olursunuz.

İnew v3 plus ta NFC yok muhtemelen Quatro f1453 plus te de NFC olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Quatro F1453+ Plus NFC destekli bir cihaz.Kutuya NFC Tag'de koyulup,hediye edilebilir.Böylece kullanıcılarda aksesuar desteği bakımından eksiksiz(yok yok) izlenimi uyandırırsınız ve en zengin kutu iceriği ünvanınıda sahip olursunuz.

İnew v3 plus ta NFC yok muhtemelen Quatro f1453 plus te de NFC olmaz.

NFC var.

• bay_t B kullanıcısına yanıt
    Gelen guncellemelerde sistem optimizasyonu vs yapilmistir. Wifi agi ile ilgili sorununuz wifi gelismis ayarlarinda pil kullanimi tasarrufu ile alakalida olabilir. Ama her zaman guncel sistemde olmaniz tavsiye edilir. İmkan buldugunuzda telefonunuzu pc uzerinden 1.0.6 versiyonuna daha sonrasinda da yeni guncellemelere telefon uzerinden gecerek sorununuzun devam edip etmedigini kontrol edebilirsiniz. Pc ile fazla hasir nesir degil yada flashtools kullaniminda sorun yasarsaniz teknik servis ile iletisime gecip telefonunuzu yollayabilir ve sizin yerinize onlar guncellemeleri yaparak geri gonderebilirler.

• Arkadaslar Merhaba
    Quatro M1453 ve Quatro T1461 isimli cihazlari merak edenler. Aksu Carsi magazalarinda inceleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktulgar

Arkadaslar Merhaba
    Quatro M1453 ve Quatro T1461 isimli cihazlari merak edenler. Aksu Carsi magazalarinda inceleyebilir.

Kayseri de varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: goyathla

Frekans aralığı dediğim şey bandwith'dir zaten arkadaşım. 4g'de hem bandwith artacak hem de bu bandwith daha efektif kullanılabilecek. Kimse kullanıcı sınırsız olacak demedi zaten. Sıkıntılarınız operatorden kaynaklı diyorsunuz, ben size full çekim orneklerinden bahsettim ki herkes karşılaşmıştır böyle şeylerle. Saniyedeki data miktarı artarsa şebeke 1sn bana hizmet etmek yerine atıyorum 5ms hizmet edecek ve diğer kulanıcıya geçecek. Herkes anlasın diye böyle yazıyorum. Ben de ihtiyaç olmayan teknolojiye para verilmesine karşıyım bu yüzden bu başlıktayız. Satış yapan birinin insanları bilgilendirmesine karşı değilim ama hucresel haberleşmenin ana konularını tekrarlayarak "ihtiyaç yok, uzun sure de olmayacak 3g bile tam kapasite değil" diye hiç alakası olmayan bir sonuç çıkarmaya gerek yok. Plus modeli 4gli olmasa da almaya değer bir model zaten merak etmeyin.

Bir de 4g nin operatorun hizmet edeceği kişi sayısına bi etkisi olduğunu nerden çıkarıyorsunuz demişsiniz. Susuyorum sadece.

1. Ben arkadaşınız değilim.

2. Mesajda bahsedilen frekans mobil cihaz ile baz istasyonu arasındaki protokol iletişim frekansı. Baz istayonu çıkış bant genişliğinin desteklediği frekans aralığı değil. Önce okuduğunuzu anlayarak cevaplayın;
    herhangi birşeyden bahsederken spesifik olun. kimse ne düşündüğünüzü bilemez.

3. Elinizde 4G bir telefon olduğunda baz istasyonu çıkış bandwith'i artmayacak. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.Siz belki 10 yıl sonra gerçekleşecek "ideal" durumdan bahsediyorsunuz.. Şu an artacak olan bandwith telefonunuzun desteklediği bandwith.. Burada bahsedilen baz istasyonunun çıkış bandwith'i. Okuduğunuzu anlamadan yorum yapmayın. Şu an bir baz istasyonunun çıkış bandwith'i ortalama 1 gigabittir.. Sizin 100 gigabit destekli telefonunuz olsa bile hiç bir şey değişmez.

4. "4g'nin en ilkel hali bile daha fazla kullanıcıya hizmet verdiğinden"... bu sizin bir önceki mesajınızdan alıntıdır.. Yazdıklarınızın ne anlama geldiğini düşününüz. Susmayınız; düşününüz..

5. Aynı şeylerin tekrarlanmasının nedeni sizin gibi anlamamakta yada yanlış anlamakta ısrar edenler sebebi ile.

6. Ben şu model almaya değer; bu model alınmaz gibi bir yorumda bulunmadım. Ayrıca konu hakkındaki "kişisel" görüşlerim olduğunuda belirttim. Satış kaygısı ile mesaj yazmıyorum; bilgi veriyorum.

7. "4G altyapısı yok; 3G nin kapasitesini kullanamıyoruz; altyapı yetersiz" demenin 4G ile ilgili bir mesajda söylenmesini "alakasız" olarak değerlendirmenizde ilginç..

8. İlk mesajdan itibaren doğru anlayarak cevap veriniz. Ben 4G operatör tam destek verdiğinde bile işe yaramaz demedim. Pratikte altyapı 3G için bile acınacak durumda dedim. İşin mobil cihaz tarafından bahsediyoruz.
    Altyapı değişmeden bu teknolojiye sahip olmanın bir anlamı yok dedim. Siz belki 10 yıl sonra gerçekleşecek "ideal" durumdan bahsediyorsunuz.. Tam destek geldiğinde elbetteki 4G 3G den daha iyi olacak.

Kullanamayacağınız bir özelliğe ısrarla sahip olmak istemeniz beni ilgilendirmez. Ancak cevap verirken daha düzeyli; teknik konulardan bahsederken ise spesifik ve doğru bilgi veriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QM2 -- 13 Haziran 2015; 14:22:44 >

• quote:

Quatro F1453+ Plus modelinde size bir kaç tane nacizane önerim var.

- Kutudan telefonun ekranına , fabrikadan ekran koruyucu jelatin film yapıştırılmış sekilde çıksın.Ayrıyeten yedekde konsun uygulanmış sekilde de çıksın.Hele temperli koruyucu yapıştırılırsa on numara olur.

- Sarj adaptörü hızlı sarj destekli olsun.Telefon hızlı sarjı desteklesin.

- F1453'deki bütün aksesuarlar aynı şekilde yerini korusun.Özellikle kulaklık çok iyiydi.Lütfen değiştirmeyin.Malzemeden kısmayın yani.Birde arka slikon kapak ve kapaklı kılıfta olsun.

- Cihazda kullanılan IPS ekran kaliteli olsun.Herhangi bi görüş açısında renkler bozulmasın.Işık sızması gibi sorunlar olmasın.

- Telefonun dokunmatik ekranı 5 parmağa kadar destek veriyor.Mümkünse bunu 10 parmak algılayacak sekilde yazılımı ayarlansın.

- 1850 mAh yerine 2100 mAh pille gelsin.

Lütfen söylediklerimi düşünün.Hicbiri yapılamayacak kadar zor bişi değil.Kullanıcılara yönelik çalışmalar.

Meraktan soruyorum... Dokunmaktik ekran 10 parmagi desteklediginde 10 parmak mi kullanacaksin hadi kullandin telefonu tutmak icin 3. Bir elinin olmalı senin ? Yanlis mi anladim.

• Quatro F1453 telefonum yere düşme sonucu ekran camı kırıldı. İç ekran sağlam fakat doknumatik çalışmıyor. Tamiri ne kadar tutar ?
  • Quatromobile kullanicisina pmden ulasmayi deneyin. Ayrica bugun icinde geri donusum olmaz ise yarin 0224 273 33 33 teknik servis ile irtibata gecebilirsiniz. Gecmis olsun.

• hsynsglmz kullanıcısına yanıt
    Hassasiyet bakımından diğer telefonlara fark atmış olur.Fruit Ninja gibi oyunlarda işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 14 Haziran 2015; 18:50:39 >
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Giresun, Erzurum, Erzincan, Sivas, Adapazari, Ve İstanbul Avrupa yakasinda subeler mevcut.

• Yöneticilerden bahadır ses cikmiyor ?

• Quatro F1453+ Plusta çift ton led flaş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: QM2

quote:

Orijinalden alıntı: goyathla

Frekans aralığı dediğim şey bandwith'dir zaten arkadaşım. 4g'de hem bandwith artacak hem de bu bandwith daha efektif kullanılabilecek. Kimse kullanıcı sınırsız olacak demedi zaten. Sıkıntılarınız operatorden kaynaklı diyorsunuz, ben size full çekim orneklerinden bahsettim ki herkes karşılaşmıştır böyle şeylerle. Saniyedeki data miktarı artarsa şebeke 1sn bana hizmet etmek yerine atıyorum 5ms hizmet edecek ve diğer kulanıcıya geçecek. Herkes anlasın diye böyle yazıyorum. Ben de ihtiyaç olmayan teknolojiye para verilmesine karşıyım bu yüzden bu başlıktayız. Satış yapan birinin insanları bilgilendirmesine karşı değilim ama hucresel haberleşmenin ana konularını tekrarlayarak "ihtiyaç yok, uzun sure de olmayacak 3g bile tam kapasite değil" diye hiç alakası olmayan bir sonuç çıkarmaya gerek yok. Plus modeli 4gli olmasa da almaya değer bir model zaten merak etmeyin.

Bir de 4g nin operatorun hizmet edeceği kişi sayısına bi etkisi olduğunu nerden çıkarıyorsunuz demişsiniz. Susuyorum sadece.

1. Ben arkadaşınız değilim.

2. Mesajda bahsedilen frekans mobil cihaz ile baz istasyonu arasındaki protokol iletişim frekansı. Baz istayonu çıkış bant genişliğinin desteklediği frekans aralığı değil. Önce okuduğunuzu anlayarak cevaplayın;
    herhangi birşeyden bahsederken spesifik olun. kimse ne düşündüğünüzü bilemez.

3. Elinizde 4G bir telefon olduğunda baz istasyonu çıkış bandwith'i artmayacak. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.Siz belki 10 yıl sonra gerçekleşecek "ideal" durumdan bahsediyorsunuz.. Şu an artacak olan bandwith telefonunuzun desteklediği bandwith.. Burada bahsedilen baz istasyonunun çıkış bandwith'i. Okuduğunuzu anlamadan yorum yapmayın. Şu an bir baz istasyonunun çıkış bandwith'i ortalama 1 gigabittir.. Sizin 100 gigabit destekli telefonunuz olsa bile hiç bir şey değişmez.

4. "4g'nin en ilkel hali bile daha fazla kullanıcıya hizmet verdiğinden"... bu sizin bir önceki mesajınızdan alıntıdır.. Yazdıklarınızın ne anlama geldiğini düşününüz. Susmayınız; düşününüz..

5. Aynı şeylerin tekrarlanmasının nedeni sizin gibi anlamamakta yada yanlış anlamakta ısrar edenler sebebi ile.

6. Ben şu model almaya değer; bu model alınmaz gibi bir yorumda bulunmadım. Ayrıca konu hakkındaki "kişisel" görüşlerim olduğunuda belirttim. Satış kaygısı ile mesaj yazmıyorum; bilgi veriyorum.

7. "4G altyapısı yok; 3G nin kapasitesini kullanamıyoruz; altyapı yetersiz" demenin 4G ile ilgili bir mesajda söylenmesini "alakasız" olarak değerlendirmenizde ilginç..

8. İlk mesajdan itibaren doğru anlayarak cevap veriniz. Ben 4G operatör tam destek verdiğinde bile işe yaramaz demedim. Pratikte altyapı 3G için bile acınacak durumda dedim. İşin mobil cihaz tarafından bahsediyoruz.
    Altyapı değişmeden bu teknolojiye sahip olmanın bir anlamı yok dedim. Siz belki 10 yıl sonra gerçekleşecek "ideal" durumdan bahsediyorsunuz.. Tam destek geldiğinde elbetteki 4G 3G den daha iyi olacak.

Kullanamayacağınız bir özelliğe ısrarla sahip olmak istemeniz beni ilgilendirmez. Ancak cevap verirken daha düzeyli; teknik konulardan bahsederken ise spesifik ve doğru bilgi veriniz.

"1. Ben arkadaşınız değilim." den sonrasını okumadım. biz yardımlaşmak için forumdayız. Satış kaygısıyla değil.

• goyathla G kullanıcısına yanıt
    Bütün probleminiz okumamak zaten... Ne kadar ironik olmuş. bknz 6. madde.

Söyleyecek birşey kalmayınca okumamakta bir seçenek olabilir, anlayış ile karşılıyorum.

Yardımlaşmanın arkadaşlıkla yada "frekans dediğim bandwithtir zaten arkadaşım!" türü hitap şekilleri ile hiç ilgisi yoktur.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QM2 -- 14 Haziran 2015; 23:20:12 >
  • Ürünün parçaları gelmiş bu saatten sonra şu olsun bu olsun demenin faydası yok.

• Geçen can sıkıntısı uğraşırken şöyle bişi geldi aklıma :)

Quatro Mobile F1453 Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 15 Haziran 2015; 0:04:47 >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.