Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet evet satış kaygısı yok, kesinlikle haklısınız. bunları yazmak için yeni hesap açmaya gerek yoktu. burda yüzlerce satıcı var ve nerdeyse hepsinin mottosu "insanları bilgilendirme" . bari bu konuda samimi olun da dediğinize inanalım. "insanlar istediğini alır ama bakın 3g bile çalışmıyor 4g nasıl tam kapasite çalışacak, benim telefonum 4g olsun takıntısıyla boşa para vermeyin, vermek isteyen yine verir ben sadece bilgilendiriyorum" diyince samimi olunmuyor.

"arkadaşım" ifadesinden rahatsız olan bi satıcı iyi satıcı değildir zaten. "zaaa bak bişey diyemedi" tavrı da arkadaşım dediklerime yakışan birşey değil o yüzden özür dileyerek "arkadaşım" lafımı geri alıyorum. işin teknik detayını çorbaya çevirmişsiniz, insanları bilgilendirmek gibi bir derdinizin olduğunu da düşünmüyorum. "bandwith'in efektif kullanımı artacak", bu kadar basit birşeyi karmaşık birşeymiş gibi anlatıyorsunuz. "oo anlamadık çok bilgili demek ki doğru söylüyor" algısına oynuyorsunuz, çoğu ifadeniz tekrardan başka bişey değil.

Neyse sonuç olarak plus piyasaya çıktığında 4g de hizmete girerse bi inew L1 getirtir deneyini yaparız. 20 dolar fark var arasında, hatta burdan erkayasan'a seslenelim L1'i de opsiyon olarak getirtsin de siz de rahat edin.

not: forumu işgal etmemek için yazarsanız okuyacağım ama yazmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Ürünün parçaları gelmiş bu saatten sonra şu olsun bu olsun demenin faydası yok.

Çift ton led flaş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goyathla G kullanıcısına yanıt
    Tersine konuyu sizden başka çorbaya çeviren olmadığı gibi; her mesajınıza gerekli cevabı aldıktan sonra kendi yazdıklarını unutarak yepyeni bir polemik yaratan da sizsiniz...

Benim samimiyetimi sorgulayacak ya da değerlendirecek kişi siz değilsiniz.

Satış ile ilgili hiçbir yorumum olmadığı halde; adeta halüsinasyon görür gibi durmadan satıştan bahsedende sizsiniz...

Satış departmanında olmadığım gibi; fazla mesajımı da göremezsiniz. Bilgim ya da yetkim olmayan konularda yorum yapmam.

Son çıkan tüm teknolojileri içeren modellerden, istediğiniz markaya ait bir telefonu alabilirsiniz. Hatta 2-3 bin fiyat bandında modellerden bende size tavsiyede bulunabilirim arzu ederseniz?

...

Sizin gibi okumadan / anlamadan cevap vermeye kalkan olmadığı için tekrarlar sadece size geliyor. Bu yüzden genel bir sorun varmış havasına sokmayın. Sorun sizle ilgili. Egonuzu biraz törpülemelisiniz.

Ne dediğimide hala anlamamış olduğunuzu üzülerek görüyorum. "4G altyapısı yok; 10 yıl olmayacak, şu an 4G telefon alsakta bu özelliğinden yararlamayız" ın neresi bu kadar anlaşılmaz ve komplike geliyor anlayamadım.

Karmaşık olan hiçbirşey yok. ilk mesajım yeterince basit ve anlaşılabilirdi. Zaten sizden başka (okumayarak, anlamayarak) kaba yorum yapanda olmadı.

An itibari ile; bu tür forum konularında yüzeysel ve yetersiz teknik bilgiyle; tabiri caiz ise "atıp tutarak" kafa karışıklığı yaratan; çok "bilgili" edası yaratmaya çalışarak egosunu tatmin etmeye çalışan sizsiniz.

Bunu yaparak bir risk aldığınızı; birinin çıkıp doğru bilgi vereceğini hesaba katmalısınız.

Ayrıca extra hesap ta açmadım. Amacım yanlış bilgilendirmeleri önlemek.

Bunu kabul eder yada etmezsiniz; sizin bileceğiniz iştir.

Ayrıca forumu bu şekilde işgal etmeme kararınızı kutluyor ve destekliyorum. Rica ederim yeni bir polemik yaratmayın.

İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QM2 -- 15 Haziran 2015; 3:05:20 >

• up
    mesaj atılmayali 3 gün olmuş :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • f1453 plus özellikleri nelerdir. ne zaman piyasaya çıkıyor.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Caynizi cok icmek isterim. Ama konyadayim. F 1453 model telefonu alali tam 8 ay oldu hergun iyiki almisim diyorum. Yanliz bu surede telefonum aklli kapagi ve silikon kilifi simsiyah oldu netten baktim alıyım diye satan bir yer bulamadim bu aksesuarlara nasil ulasabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanaktaş

Caynizi cok icmek isterim. Ama konyadayim. F 1453 model telefonu alali tam 8 ay oldu hergun iyiki almisim diyorum. Yanliz bu surede telefonum aklli kapagi ve silikon kilifi simsiyah oldu netten baktim alıyım diye satan bir yer bulamadim bu aksesuarlara nasil ulasabilirim

Pmden quatromobile kullanicisi ile iletisime gecin. Size yardimci olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 18 Haziran 2015; 14:42:19 >
  • Kimki Ramazan geldiğine sevinir ve 10 kişinin ramazanını kutlarsa Allah onu cehennem ateşinden korur buyuruyor peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hadisi şerif.
    ✏ALLAH'IM
    💥Tüm müslümanların
    💥Dertlilerine deva Borçlularına eda
    💥Hastalarına şifa Gözlerine nur
    💥Geçmişlerine rahmet Evlerine bereket ver.
    ✏ALLAH'IM şu saatte
    💥Af olmayan kul
    💥Kabul olmayan dua
    💥Def edilmeyen bela
    💥Şifa bulmayan hasta
    💥Huzur bulmayan kalp
    💥Allah demeyen dil kalmasın
    ✏ALLAH'IM
    💥Bizlere sarsılmaz bir ahlak
    💥Şükredici bir beden
    💥Zikredici bir dil
    💥Hayırlı ve sağlıklı ömür
    💥Salih ve saliha evlatlar
    💥Dünya ve ahiret güzellikleri
    İhsan et.
    ✏ALLAH'IM
    💥Ruhumuzu daraltma
    💥Kalbimizi karartma
    💥Darda koyup aratma
    💥Hak yolundan saptırma
    💥Bizi Senden başkasına yalvartma ALLAH'IM
    💥 Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

Kimki Ramazan geldiğine sevinir ve 10 kişinin ramazanını kutlarsa Allah onu cehennem ateşinden korur buyuruyor peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hadisi şerif.
    ✏ALLAH'IM
    💥Tüm müslümanların
    ✏ALLAH'IM şu saatte
    💥Af olmayan kul
    💥Kabul olmayan dua
    💥Def edilmeyen bela
    💥Şifa bulmayan hasta
    💥Huzur bulmayan kalp
    ✏ALLAH'IM
    💥Şükredici bir beden
    💥Zikredici bir dil
    İhsan et.
    ✏ALLAH'IM
    💥Ruhumuzu daraltma
    💥Kalbimizi karartma
    💥Darda koyup aratma
    💥Hak yolundan saptırma
    💥 Amin

Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

Kimki Ramazan geldiğine sevinir ve 10 kişinin ramazanını kutlarsa Allah onu cehennem ateşinden korur buyuruyor peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hadisi şerif.
    ✏ALLAH'IM
    💥Tüm müslümanların
    ✏ALLAH'IM şu saatte
    💥Af olmayan kul
    💥Kabul olmayan dua
    💥Def edilmeyen bela
    💥Şifa bulmayan hasta
    💥Huzur bulmayan kalp
    ✏ALLAH'IM
    💥Şükredici bir beden
    💥Zikredici bir dil
    İhsan et.
    ✏ALLAH'IM
    💥Ruhumuzu daraltma
    💥Kalbimizi karartma
    💥Darda koyup aratma
    💥Hak yolundan saptırma
    💥 Amin

Amin Amin Amin...Bu güzel duanız için çok teşekkürler hocam Ramazan-ı Şerifiniz mübarek ola..

• Sayın yetkililer benim f1453den çok memnunumdum . ama son iki aydır maalesef luncher 3 durduruldu uyarısı alıyorum hatta son günlerde görüşme esnasında bile bu uyarıyı almaya başladım.Telefon donmaya hareketleri anormalleşmeye başladı.ses açma kapama düğmeleri çok zor çalışıyor.orjinal şarj aleti telefonumu şarj etmiyor.. Oğlumun şarjiyla idare ediyorum aldığımdan beri.. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczk -- 20 Haziran 2015; 12:23:45 >
  • mczk M kullanıcısına yanıt
    Servis ile iletisime gecebilirsiniz

• Değerli quatro yetkilileri,ben telefonu internetten gördüm ve çok beğendim.Birçok kişi bana adını bilmediğin telefonu ne yapacaksın dedi.Ben öğrencilerime yerli malı yurdun malı,her Türk onu kullanmalı derken,kendimde samimi bir davranış gösterip öyle yapmalıyım dedim ve bu isim duyulmamışsa onu da biz duyurmalıyız dedim.Telefonu internetten gold firmasından getirttim.M1453 gold modeli.Telefonu kutudan çıkarttım,en alt bölümündeki parça kutunun içindeydi ve takılı bile değildi,taktım ama durmayıp düşüyordu,telefonu öyle görünce canım sıkıldı.bu arada aldığım tarih 04.05.2015 fatura tarihi, iki gün sonra bana ulaştı.gold firmasına götürdüm ve tırnağı kırık dediler telefon açtım hemen yenisini gönderdiniz ama maalesef o da durmadı,takıyordum düşüyordu,bir ara acaba japon yapıstırıcısı ile mi yapıştırsam diye komik bir düşünceye bile girdim,telefona zarar verebilir diye vazgeçtim.ve nerede düşürdü isem kayboldu gitti.Hadi ona da neyse dedim.37 günlük bu telefonum şimdi de o kapağın olmamasından mı kaynaklı bilmiyorum sarz yerinde problem var.problem temassızlık,gece yatarken taktım sabah bir baktım, %32, dolmamıs ve hala sarzda,elimle aşağı itince doluyor.kapaklı kılıfım kirlendi,ben normalde kapak kullanmam,diger telefonumu öyle kullandım ama buna birgün kapak takmadım,arka kapak hemen deforme olmuş.bizim bunları edineceğimiz satın alabileceğimiz yerde yok diye biliyorum.ben telefonu kargo ucreti ile 610 tl ye getirttim,telefonu gercekten cok sevdim tam benlik bir telefon,resim çekmeyi seven biri olarak çekimi gayet güzel,benim kutumdan powerbank çıkmadı ama sarzı bir gün gidiyordu, temas problemi olana kadar,hafıza problemi yaşamıyorum,telefonun tipi de güzel çok severek kullanıyorum ama bu dış donanımı beni üzüyor.simdi cevremde beni eleştirenlere cevap verememek beni üzüyor,ben herkese tavsiye edip herkesin elinde türk malı görmek isterim,ama ben 1 ay içinde sorun yaşayınca üzüldüm açıkçası.

• Ben bu messjı size yazalı çok oldu ama bana cevap gelmedi...

• Zeynep hanim, nereden quatro firmaskna ulastiniz bilmiyorum ama forumda quatromobile, quatro china kullanicilarina pm (ozel mesaj) atarak yada 0224 273 33 33 nolu telefondan ana merkez servisi arayarak bilgi alabilirsiniz. Muhtemelen telefonu gondermenizi isteyip, tirnakli parca ve sarj soketi sorununuzu cozeceklerini dusunuyorum. Yasadiginiz bu talihsizligi giderecektirler. Ben konudan haberdar olabilmeleri icinde firma yetkililerini mesajima etiketliyorum.

• zeynepp1987 Z kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bir problem ile karsilastiginiz icin firmam adina sizden ozur dileriz pmden iletisim bilgilerinizi gonderirseniz probleminiz ile sahsen ilgilenicem saygilar

• TÜM OKUYUCULARA selamaleyküm ve hayırlı ramazanlar dilerim bir sorum olcaktı yeni telefon modeliniz hangisi ve özellklerini ve fiyatını yazabilir misiniz ona göre bekleyip alcam ne zamn satışa çıkacak bu ay sonunda mı bilgilendirirseniz sevinirim daha önce f1453 ve m1453 kullanıcısı olarak yeni gelecek modeli beklemekteyim geniş şekilde tarih fiyat özellik bilgisi verilirse herkes için bilgilendirici olcaktır..
  • Mesajı yazalı çok oldu cevap gelmedi yazmıştım ama anladım ki benim mesaj gönderdiğim kişi yurt dışındaymış.Sağolsun "bydublor bey"bu konuya açıklık getirdi.Quatromobile yetkilisi,bizzat burada yazdığı gibi telefonumun sıkıntısıyla ilgili görüştü.Görünüşe bakılırsa benim telefonun sıkıntısı çözülecek.Benim sıkıntılandığım konu karşımda bir muhatap olmaması idi ama bende gidip yurtdışındaki kişiye mesaj atmışım.Yoksa kul yapısı olduğu için bazı aksaklıklar olabilir,benim bundan önce aldığım çok bilindik yabancı bir marka telefonda,kamera görünürde vardı ama yazılım yüklenmemişti.O yuzden baska bir marka almak zorunda kalmıştım.Sorun olabilir,çözüm sunuluyorsa sıkıntı yok.Madem bu foruma birseyler yazdık,sonucunu da yazmak gerek çünkü ben buradaki yorumları okuyup almıştım telefonumu,çamur at izi kalsın istemem,telefonum gidip gelince tekrar yazarım inşallah.

• zeynepp1987 Z kullanıcısına yanıt
    Bu forumda telefonu teknik servis gorup sorunu halolmayan yoktur sanirim. Umarim sizde diger kullanicilar gibi telefonunuzu sorunsuz guzel gunlerde kullanmaya devam edersiniz.

• Iyi forumlar bemimbenim sikintim suşu telefonu servise yolladim on kamera degiatideğişti ekran degisti ulaklik degisti üst cita degisti titresim degisti her sey guzel ama ust cita tam oturmamis ve bunun yaninda alt cita da oturmamis ve kapak tam oturmuyor twlefonun icindeki bir parca kapagin altında o da vidasi tam similmamis oynuyir ben telefonun degisimini talep ediyorum yetkilikerden servis ilgili baya ilgileniyorlar ama bu olay benim canimi sikti

Ayrica arka kamerayi fark ettim fotoğraf cekimi yapacagim sirada 2 3 saniyede bir odaklama yapiyor servise gitmeden once boyle bir sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adiyok_ozgur -- 24 Haziran 2015; 7:04:21 >
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.