Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temmuz sonu en kotu ihtimal agustos basi satista olur bu suracte btk surecini biraz tahmin etmek zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirme için teşekkür ederim. hayırlı iftarlar hepinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Temmuz sonu en kotu ihtimal agustos basi satista olur bu suracte btk surecini biraz tahmin etmek zor

F1453+ Plus modelinize, fabrikadan cihazın üzerine ekran koruyucu film uygulaması yapabilirmisiniz? Cidden yapıştırmayı beceremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Martta ya da nisanda satışa çıkacağını söylemiştiniz sürecin bu kadar uzamasının sebebi nedir?

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    4G ihalesi bizi biraz şaşirtti

• babama almayı düşünüyorum.

Öncelikle ayarlardan yazı tipi boyutunu en fazla ne kadar büyütebiliyoruz? En büyük haliyle ekran görüntüsü atabilecek var mı?

Bir de okuduğum yorumlarda mikrofonun kalitesiz olduğunu bundan dolayı karşı tarafa az ses iletildiğini ve ahizeden az ses geldiğini yazanlar olmuş.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    t1461 modelinde istediğiniz yazı fontu en büyük seçildiğinde bu şekilde oluyor. diğer modellerdede kitkat 4.4 olduğu için muhtemelen aynı büyüklükte olacaktır.

Ses sorunu tüm MTK chipsetli tüm marka ve modellerde mevcut. Forumda mikrofon ve hoparlör sesinin nasıl yükseltilebileceği ( mobileunche tools programı ile) anlatıldı. Babanız için düşünüyorsanız kamera çok önemli değilse uygun olan t1461i öneririm. Ses çıkışı diğer modellere göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.

ayrıca google play storedahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.bfont&hl=tr bu tarz programlar ile yazı fontunu büyültebilirsiniz. yanlız root yetkisi istiyormu bilmiyorum.

Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 27 Haziran 2015; 1:32:03 >

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    T1461 modeli daha mantıklı dediğiniz gibi.

mobileunche tools programı ile ses yükseltme konusunu paylaşabilir misiniz? Cihazı aldığımda hemen uygulayayım.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Not T1461 modeli için bunu yapmanıza gerek kalmayacak. şayet yetersiz kalırsa yapaiblirsiniz. T1461 modelini önerme nedenim babanızın çok fazla akıllı telefonla haşır neşir olmadığını düşünmemden arada neredeyse 200 lira fark var.

Google Market ten Ücretsiz olan Mobileuncle tools indirin
    ProgRamı açın
    Engineer Moda girin
    Engineer Mode MTK ya girin
    Üst menüden (sürükleyerek) Hardware Testing e gelin
    Audio yu seçin
    Normal Mode u seçin
    Type Kısmından SPH seçin
    alttaki level dereceleri Ses derecesi en yüksek ses ayarı için level 6 yı seçin
    Alt kısımda bulunan Value is ... Kısmındaki değeri 160 yapın [ses çok gelirse kısarsınız]
    Set diyerek kaydedin.
    Telefonu yeniden başlatın. Ses sorunu çözülecektir.

Eğer giden ses kısık derlerse onun içinde type= mic value=160 yapmanız gerekiyor.

dediğiniz gerçekten çok doğru. Ben n11 de direk bu modeli gördüğüm için alt veya üst modelini hiç araştırmamıştım.

T1461 modeli kafama daha çok yattı. N11 kuponuyla birazdan sipariş vereceğim.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • Selamun Aleykum hayırlı günler. Benim F1453 cihazımda hiçbir sorun yoktu ancak yaklaşık 1 buçuk 2 saattir şarjdaydı. Şarjdan çıkarttım telefon açılıyod pin kodunu giriyorum sonra tekrardan başlatıyor kendini. Bataryayı çıkartıp takınca düzeldi ancak ilk açtığımda şarjı %90 iken şimdi %83'e düştü. Bu neden kaynaklandı bir bilgisi olan var mı? Şimdi normal halinde telefonum.
  • Agasu06 kullanıcısına yanıt
    Telefonu ne zamandan beri kullanıyorsunuz bilmiyorum ? En son yüklediğiniz bir programdan kaynaklanabileceği gibi donanımla alakalı da olabilir (batarya vs.) isterseniz bir süre daha bu şekilde kullanıma devam edin. aynı sorunu yaşarsanız yedeklerinizi alarak fabrika ayarlarına dönüş yapın. Pilde de bu süre içinde hızlı şarj tüketimini gözleyin çabuk bitiyorsa falan teknik servisle irtibata geçin size yardımcı olacaklardır. Teknik servis numarası 0224 273 33 33
    Sağol hocam telefonu ilk partiden almıştım muhtemelen çünkü OTA güncellemesi için root falan uğraşmıştık hatırlarsanız. Şimdi açıldı tekrar ederse servisle iletişime geçeceğim :)
  • Agasu06 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma, o kadar çok pm de quatro ile ilgili soru, yardım vs oldu ki o süreçte bir an çıkaramadım :) Bi süre kullanmaya devam edin. Dediğim gibi tekrarlarsa servisle iletişime geçersiniz.
  • Arkadaşlar telefonu yaklaşık 4 aydir kullanıyorum. Yaklaşık iki haftadır telefonun rehber menusune her basışımda yükleniyor diyor ama rehber gelmiyor. Sonra telefonu yeniden başlatıyom veya batarya çıkarıp takıp başlatıyom o zaman düzeliyor. Sorunun nerden kaynaklandıgına anlam veremedim. Yardımlarınızı beklerim

• sony61 kullanıcısına yanıt
    Rehberdeki kişiler Sim kartta mı kayıtlı ? Yoksa Telefon hafızasında mı ? Yoksa her ikisinde birden mi ? Rehberi Tek bir yerde bulundurmayı deneyin.

Kendiniz ekstra rehber uygulaması yuklediniz mi ? Yada son iki haftada yuklediğiniz ve bu soruna neden olabilecek bir program var mı ? Var ise programları silin.

Bunlarla ilgili bir sorun yoksa, yedeklerinizi alarak fabrika ayarlarına geri dönün, sorunun tekrar etmesi yada devam etmesi durumunda servisle iletişime geçiniz.
  • telefona needrom'dan inew rom'u yükledim telefonun imeileri silindi, nasıl geri getirebilirim?
  • sony61 kullanıcısına yanıt
    Telefonda igo yuklu mu?

• Siz her ne kadar orjinal IMEI numaranızı girecek olsanız da yapılacak işlem genel olarak illegal olduğundan burada paylaşamıyorum ancak internette bununla ilgili çokça kaynak bulabilirsiniz. Geri getirebileceğinizi düşünmüyorum ancak kasadan veya kutudan okuyacağınız orjinal IMEI numaralarınızı çeşitli programlarla (başta mobileuncle tools) tekrar yazabilirsiniz telefona.
  • imei yazma ile ilgili birşeyler buldum ama imei yazma ve imei geri getirme farklı işlemler, bana geri getirme lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.