Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayın yetkili öncelikle ilginiz için size ve servisteki arkadaşlara teşekkür ederim.. Telefonu gönderdim.. Sağ üst köşeden dışarıya doğru taşan ekran yapıştırıldı ve hızlı bir şekilde bana gönderildi.. fakat birkaç gün sonra tekrar eskisi gibi oldu.. Ekran dışarıya taştı ve sabit değil oynama yapıyor.. Bu durum yandaki volume tuşunu da etkiliyor.. Tuş randumanlı çalışmıyor.. Ve kulaklık sesi servisten geldikten sonra çok az çıkıyor..servise gönderince kargo süreci vs uzun sürüyor telefonsuz kalıyorum..Tekrar servise gönderdiğimde ekran yapıştırılıp gönderilir mi yoksa bu sorunu kalıcı olarak çözebilir miyiz.. Yardımcı olursanız sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczk M kullanıcısına yanıt
    Mesai saatleri icerisinde sizin ile irtibata gecilecektir saygilar

• Bu telefonun sarj adaptörü kaç amper ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Sarj cihazlari 5v/2A

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Sarj cihazlari 5v/2A

Ooo çok iyi.Demek hızlı sarj ;)

• AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Quatro telefonlarda kutudan cikan adaptorler 5v/2A olmasina karsin sarj sureleri 3.5 saat vs suruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 1 Temmuz 2015; 23:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Quatro telefonlarda kutudan cikan adaptorler 5v/2A olmasina karsin sarj sureleri 3.5 saat vs suruyor.

Yazılımı belki prizden az voltaj çekmeye ayarlıdır

• Bazen 3.5-4.5 saate doluyor. 1.5 -2 saatte dolsaydı iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Bazen 3.5-4.5 saate doluyor. 1.5 -2 saatte dolsaydı iyiydi.

Yav he he

• arkadaşlar telefonu servise göndereceğim , yedekleme programı tavsiyeniz varmı . bütün telefonu komple yedekleyip (7 GB kadar) , sonra servisten geldiğinde kolayca geri kurulumunu yapabileceğim bir program varmı ?

atu denen ergen velet sen cevap verme .
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Ben super backup programını kullanıyorum hocam. Herşeyi tek tek (arama kayıtları mesajlar kişiler programlar yerimleri vs..) yedekleyip sonra o yedekten geri yüklüyorum. Yedeğide pc ye aktarıyorum başına birşey gelmiyor.
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    telefon rootluysa ben şahsen CWM den yedek alıyorum.

aşağıdaki konu belki işinize yarar. Rootlu ve Rootsuz yedek almaktan bahsetmişler.

Rootlu Rootsuz Yedek anlatım -1

Rootlu Rootsuz Yedek anlatım -2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 3 Temmuz 2015; 13:12:56 >

• Quatro tablet nezaman çıkacak şöyle 9 inç 2gbrem 16gbrom 5mp ön 2mp arka kamera 1.5ghz bide android 5.0 olsa şimdi sipariş geçmiştim

• Arkadaslar birader selfie cubugu getirmis
    Kumandasi bluetoothla eslestiriliyor
    Klavye olarak goruyor
    Ama bizm trlefonu calistirmiyor samsung ve iphoneu calistiriyoboyle bir sorun yasayan varmi
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    hocam google kendi kamera uygulaması sorun çıkartabiliyor. Kabloluda da kablosuzda da yaşadım. Şu programı yukleyerek ben arkadaşlarımın 3 tanesinin sorununu çözdüm

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.selfishop.camera&hl=tr

Bluetooth ile eşleştirin. Bu programı açın. Çubuktaki butona basın.

Mavi yada kırmızı bir kum saati olur. Sonra normal galeriye girin telefondan çekmiş olması lazım.
  • Quatro f1453 umu satiyorum 3 aylik son gelen partilerden sikintisi yok 425liraya istanbuldayim ilgilenen olursa tel nom 5555663673 iyi aksamlar

• @merhaba arkadaşlar
    f1453 telefonumda ses problemi yaşamaya başladım. konuştuğum kişinin sesi çok çok az geliyor. dışarıda olduğum zaman hiç birşey anlamıyorum. başına gelen arkadaş var mı başka. mobileuncle programı ile arttırmıştım sesini çok iyi sesi vardı. birkaç gündür sesler anlaşılmıyor. şarja takılı konuşurken ses yüksek geliyor ama diğer zamanlar bişey anlaşılmıyor. arayanlarla kavga edip duruyoruz deli olacam. Bir sürü uygulama var fabrika ayarlarıyla uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurekten -- 11 Temmuz 2015; 16:48:45 >

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti için tekrar teşekkür ediyorum, Allah yolunuzu açık etsin.
  • Aklıma takıldı belki yetkililer ya da bilen biri cevap olabilir. Doogee DG700 telefon da MTK6582 çipsetli ve Şubat ayında lollipop 5.0 çıktı bu telefon için. MTK kaynak kodlarını yayınlamadıysa Doogee nasıl başarabiliyor bu işi? Bu arada 5 ay kadar önce MTK'nın kaynak kodlarını da dağıttığı yazıyor bazı yabancı forumlarda...
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Firmaya aynı soruyu bende sordum. Kendileri inew firmasına özellikle sorduklarını onların kaynak kodların yayınlanmadığını söylediğini dile getirdiler. Bende doogee üzerinden sordum. Ancak şöyle bir gerçek var ki Android L bu telefonlara gelirse batarya olarak telefonlar daha sıkıntılı olur gibime geliyor. Çünkü android L daha fazla şarj götürüyor diye nette bir çok şikayet söz konusu.
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.