Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bydublor

Firmaya aynı soruyu bende sordum. Kendileri inew firmasına özellikle sorduklarını onların kaynak kodların yayınlanmadığını söylediğini dile getirdiler. Bende doogee üzerinden sordum. Ancak şöyle bir gerçek var ki Android L bu telefonlara gelirse batarya olarak telefonlar daha sıkıntılı olur gibime geliyor. Çünkü android L daha fazla şarj götürüyor diye nette bir çok şikayet söz konusu.

hocam o sorunun android 5.1 ile çözüldüğü söyleniyor şarj sıkıntısı ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Ramazanlar.Arkadaşlar elinde Quatro F1453 telefona ait Anakart olanlar bana pm'den ulaşabilirmi.

• mch26 kullanıcısına yanıt
    Biz yardimci olmaya calisalim probleminize isterseniz pmden iletisime gecebilirsiniz saygilar

• Arkadaşlar Telefonun sensörüne el, parmak, kapak v.s. bir şey 3-4 cm yaklaştığından ekran kapanıyor ve oyun oynarken özellikle rahatsız edici oluyor, çözümü varmıdır?

F1453
  • Yakınlık sensöründen kaynaklanıyor sanırım. Sensörü komple kapatma yolları var ama bu seferde arama falan yaptığınızda telefonu kulağınıza götürdüğünüzde telefon ekranı açık kalır halen.

Benim için farketmez derseniz ve telefon rootlu ise

1-Öncelikle telefonunuz rootlu olmalı
    2-BuildProp Editor programını indirin (Marketten ücretsiz)
    3-Root izinlerini verdikten sonra ortadaki + simgesine tıklayın Add Property penceresine gelin
    4-PROPERTY NAME kısmına gsm.proximity.enable yazın
    5-PROPERTY VALUE kısmına false yazın add ile kaydedin
    6-Telefonunuzu yeniden başlatın. Artık yakınlık sensörünüz çalışmayacak ve bu gibi sorunla karşılaşmayacaksınız

bu yöntemi deneyebilirsiniz. alıntıdır.
  • Telefon rootlu değil, root vs işlerden anlamam zaten.
  • Playstoreda sensorle ilgili uygulama varsa bakmak lazım

• Yazılım güncellemesi sonrası bu problemi yaşamaya başladıysanız fabrika ayarlarına dönerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar çok uzun zamandır konuyu takip ediyorum, özellikle son 2 - 2,5 aydır F1453 pluslardan haber varmıdır diye hergün forma girip baktım.
    Ama artık pes ettim. Bugün öğle arasında gidip kendime başkabir telefon alacağım.
    Bu kararımda; fazla beklememden ziyade M1453'ün kamerasının beni hayal kırıklığına uğratması ile malzeme kalitesinin iyi olmaması oldu. M1453'ün formundan takip ettiğim kadarı ile malzeme kalitesi de çok iyi değil deniyor. ( Ki Hatay nt magazasında inceleme imkanı bulduğum M1453'ün de alt tarafı kırıktı) Ayrıca telefonun 4 saatte şarj olmasıda cansıkıcı bir konu. Ben telefonu günün dört saatinde şarj edeceğim sonra telefondan 4 saat ekran süresi alacağım.. Yani ben sabah mesaiye geldiğim zaman öğleye kadar telefonu şarj edeceğim - öğleden sonra telefonu kullanacağım.. Bu çokta istediğim tarzda değil.
    Tüm bu olumsuzluklardan sonra artık Guatro firmasına olan güvenim sarsıldı. Yarın birgün F1453 plus çıktığı zaman onun kamerasına ve malzeme kalitesine nasıl güveneyim.. Sonuçta bu telefonu internetten sipariş vereceğim ve inceleme fırsatı da bulamayacağım.
    Bu yazımdaki amacım kimseyi kırmak ve incitmek değildi. Ben Guatro 'nun ürünlerinden neden vazgeçtiğimi kendimce anlatmaya çalıştım ki insanlar her eleştiride eksik yanlarını görür ve kendilerini geliştirirler. Eğer istemeyerek sizleri kırdım ise özür dilerim.
    Herkese iyi forumlar diliyor ve 2014 yılının 8. ayından bu yana takip ettiğim formu takip etmeyi bırakıyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTBoYtr

Yazılım güncellemesi sonrası bu problemi yaşamaya başladıysanız fabrika ayarlarına dönerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz.

Evet, yazılım güncellemesi yaptıktan bir süre sonra başladı. Fabrika ayarlarına dönüp deneyeym o zaman, sonuçtan haberdar ederim, saygılar...
  • Yazılımı güncelledikten sonra fabrika ayarlarına döndüğünüzde üzerindeki o versiyonda dönmesi lazım. Bir şey değişmeyecektir diye düşünüyorum. şayet Sürüm hakkında kısmında versiyon aynı kalıyorsa. Böyle bir durum söz konusu olursa needromdaki romu flashtool ile yuklemek gerekir. Verilerde silineceği için yedek alınmalı.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi servis önermişti bana. Genelde yazılım yüklemelerinden sonra fabrika ayarlarına dönmek gerekmese de zaman zaman bazı fonksiyonlar sapıtabiliyor. Önceki cihazlarımda custom rom kullanırken çokça başıma gelen bir durumdu..
  • Bilgilendirme:Quatro F1453 Plus bugun itibari ile uretime girmistir bilgilerinize saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Bilgilendirme:Quatro F1453 Plus bugun itibari ile uretime girmistir bilgilerinize saygilar.

hocam daha önce söylemiştniz piyasaya çıkış tarihini ama bu gelişmeyle tam söylediğiniz tarihte mi çıkacak yoksa gecikecek mi.

• Değerli quatro yetkililerine teşekkürler diyerek başlıyorum mesajıma.Telefonunun donanımla alakalı sıkıntılarının sonuçlarını bildireceğimi yazmıştım ama bir türlü fırsat bulamadım.Hiçbir problem ve maduriyet yaşamadan telefonun tertemiz elime ulaştı ve hemde,kısa bir süre içerisinde.Üstelik hiçbir firmanın yapmadığını yaparak.Daha ben telefonumu göndermeden servis telefonu geldi ve ben iletişimine devam ettim ve quatronun t modelini de yakından tanıdım fiyatına göre o da güzel bir telefon ama resim kalitesi yönünden m1453,çünkü benim için resim çok önemli.Artık sorunu da hallolduğuna göre quatro m1453 ü tereddüt etmeden isteyen herkesin almasını tavsiye ederim.Aynı özelliklere iki katı para vermek yerine quatro diyorum.Bu arada uzaktan yakından quatro yetkilileri ile hiçbir tanışıklığım yoktur bilginize.Teşekkürler quatro yetkilileri,yolunuz açık ve aydın olsun,yerli malı yurdun malı her türk onu kullanmalı diyorum.

• Agustos ayi icerisinde satista olucak kesin tarihtir saygilar

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda firmanin dusuncesi belli midir ?

Foruma ozel kampanya olacak mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Agustos ayi icerisinde satista olucak kesin tarihtir saygilar

peki hocam biraz ileri giden bir soru gibi olacak belki ama plus tan sonra ki cihaz nasıl bir cihaz olmasını düşünüyorsunuz?
  • geçen bir konuda yazmışlar inew L4 gelsin diye neden v3 plusta ısrar anlamıyorum

• bence güzel bir model olacakmış gibi bir şey var içimde :D Hai geldiğinde bu olmuş diyeceğiz gibi bişi.
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.