Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yerinde olmuş o zaman hocam :) Bunu satıp plus alayım diyordum. En azından meraklısına gitti.

Ben t1461, f1453 ve m1453 almıştım. Kardeşlerimde diğerleri hala duruyor. M1453 kullandım fakat f serisi cidden daha güzel. Şu telefonda oldukça hızlı, şarjı uzun gitmeye başladı nedense(dün gece uğraştım bitiremedim) ses sıkıntısıda yok.

Birde yanında hediye batarya göndermişler teşekkür ederim.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Gecikme icin ozur dileriz kendimizi affettirelim dedik gule gule kullanin saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum,
    çalışmayınca kardeşim geri götürdüğü için deneyememiştim ama şimdi denedim sorunsuz çalıştı.
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kulaklik girisi oldugu icin yada bazi kablosuz olanlarda buton sorunu oluyor. BU program genelde cozuyor sorunu. Ama stock kamera programlari sorun cikartiyor

• soyken kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. Quatro kullananlar alışkın böyle jestlere 😊

• Tüm ümmeti Muhammed in Ramazan bayramı mübarek olsun... Bayram nedeniyle uzun yola çıkacağım şu powerbank ı bi kullanayım dedim ancak ne şarj oluyor nede şarj ediyor!? İlk telefonu aldığımda bi denemiştim çalışmıştı ancak şimdi hiç bişey yok mavi ışık bi yarım dk kadar yanıyor sonra sönüyor hiç yanmıyor şarj da olmuyor. Bunun sorunu nedir arkadaşlar? Yardımcı olabilecek var mı?

• Bayramımız kutlu olsun Quatro ailesi. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim.

• Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar bende quatro telefonlarından birini alıp kullanmak istiyorum aslında fakat daha güçlü bir modelini bekliyorum malesef hala çıkmadı oyüzden şu an aklımda lenovo p70 modeli var daha iyi özelliklerde ve uygun fiyatlı, büyük ihtimal alacağım fakat quatro yu sırf buradaki yetkililerin ilgi ve alakaları için alıp kullanmak istiyorum acaba daha iyi bataryalı ve daha iyi teknik özelliklerdeki telefonunuz ne zaman çıkacak bekleme aşamasındayım hala saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokeharun -- 18 Temmuz 2015; 13:44:10 >
  • Arkadaşlar öncelikle tüm Quatro Mobile ailesinin bayramını kutlarım.
    ve haksız yere yaptığımı anladığım bir eleştirimi düzeltmek istiyorum.
    10 Temmuz 2015 tarihli son mesajımda M1453'ün kamerasının beni hayal kırıklığına uğrattığını ve çok iyi olmadığından bahsetmiştim
    ancak dün bir arkadaşımın m1453 model telefonunu ayrıntılı olarak inceledim ve daha önce nt mağazasında ayak üstü bakmış olduğum telefonun kamerası ile arasında dünyalar kadar fark olduğunu gördüm.
    Sanıyorum ki benim nt mağazasında incelemiş olduğum telefonun kamera ayarları yapılmamış olmalı.
    Telefonun kamerası konusunda yapmış olduğum haksız eleştirimi geri alıyor ve tüm Quatro ailesinde özür diliyorum.
    İyi akşamlar@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe4 -- 18 Temmuz 2015; 23:36:31 >
  • Akraba aldırmış olduğum m1453 telefonunun USB yerindeki plastik kısım çıktı takamadik olmuyor yardiminizi bekliyorum telefonda batarya sorunuda var

• Arkadaşlar Quatro Mobile Teknik Servis adresini bilen varmı?

• mch26 kullanıcısına yanıt
    http://quatromobile.com/iletisim

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Bundan sonraki cihazlarda bu ay icerisinde belli olucak burdan bilgilendirme yapacagim saygilar

Hocam iyi günler f1453+ ne durumda birde yeni modeli bu ay söyleyeceğiz demiştiniz o ne durumda saygılar benkimim50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 22 Temmuz 2015; 16:49:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sessizlik sakinlik çöktü buralara.. Plus gelse de şenlense..
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    f1453+ lar toplanıyormuş hocam toplama bitince btk süreci başlar umarım hızlı olur yaz tatili modundan gecikme olmazsa...
  • F1453+'ı bekliyorum. Acaba fiyatı ne olacak. Antutu'dan 30bin üstü puan alması güzel, kötü yanı bu pahalılığında habercisi mi?
    Telefon 700tl altında mı olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazlar muhtemelen 1-2 hafta içinde piyasada olacak. Ana konuyu şimdilik açtım. Maksat yerimiz belli olsun. Benimde beklentim rakipleriyle baş edebilmesi adına telefonun fiyatının makul olması gerektiği yönünde bakalım görecez nasıl bir fiyatla çıkacak nasıl bir kutu içeriği olacak. Teknik özellikleri ne durumda olacak.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108300565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 22 Temmuz 2015; 18:19:04 >
  • Almak istersek nereden alıyoruz telefonları direk satıcı linki bulamadım ?
  • EngineerBaris E kullanıcısına yanıt
    hangi telefondan bahsediyorsunuz ? plus modeli ise henüz çıkmadı diğer ürünleri telefonal.com, hizlial.com, hepsiburada.com, nt mağazalarından temin edebilirsiniz.
  • s1453 bayarya ve ses problemi vardi. ayin 6 si gibi servise gomderdim. ayin 14 dunde batarya gelecek dendi gelmemis..ay sonunu bekliycekmisim. sansizliga bak. umarim yeni bataryalarin kapasitesi daha iyi olarak gelir. tesellim o olur insallah. plus icin agustos sonuna kadar bekliycem. olmadi zenfoneye bakacam artik. baya oldu bekledik. ben zenfone alirim plus telefon gelir ben yine kafayi yerim sanirim. :(

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.