Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hali hazırda GMD I 16gb sıfırı 700 den satılıyor. 2012den sonra çıkmış olan bir telefon olmasına karşın.ama F modeli ve M modeli üzerindeki kitkat sürümü ile bence stabiller. Çoğu kitkat sürümünde ART modu çalışmazken bunlarda çalışırlığını kullanarak test ettim. Hep Discovery üzerinden konuşuyorum ama bunun nedeni ise Türk firması olarak en çok adetli satışa sahip olması. Discovery I ler kitkatda kasılıyor. ama quatronun f t ve m modellerinde ben yaşamadım. ve telefonu 550 liraya alabiliyoruz. Ayrıca Plus modeli 699 diyorsun. bana görede 650i geçmeyecek. Belki daha da uygun gelecek. t1461 330 liraya satış fiyatı ile bana göre firmanın zarar ettiği bir model. Orjinali bluboo x1 4gblık versiyonu 95$ bunu resmi yollardan getirmeye bireysel olarak kalkın ne kadar zarar ettiğini görürsünüz. T1461 modeli Android 4.2 den 4.4'e güncellenmiş ve Bluboo tarafından güncelleme miadı dolmuştur. F ve M modellerinde ise halen daha güncelleme çalışmaları sistem iyileştirilmeleri yapılmaktadır. Android 5 Güncellemesi inew tarafından verildiği takdirde firma onuda getirtecektir ama inew firması MTK firmasından kaynak kodların alınamadığını beyan ediyor. Ayrıca android 5'e güncellemesi sonrası telefonun aynı stabilitede ve özellikle pil konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağıda göz önüne alınmalı. Güncelleme konusunda kaş yapayım derken göz çıkartılacaksa bence stabil olan sürümde kalınmalı. Ayrıca telefonla haşır neşir olmayan insanların sürümden bihaber olduklarını unutmamak lazım. Hala android Gingerbrea, froya vb. sürümlerle kulalnılan telefonlar var. eleştirilerde vuralım ama öldürmeyelim.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Daha fazla uzatmak istemiyorum.Alanlara hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Konuma beklerim.İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 26 Temmuz 2015; 19:53:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1453 kullanıcısı ve Quatro Mobileyi seven birisiyim. Gerek ilgi gerekse ürünler açısından. Genel anlamda yapıcı bir eleştiri yapmak istiyorum. F1453+ modeli için geç kalındığını düşünüyorum. Hem firma adını duyurmak için hemde ürün çıkarmak geç kalındı bence. F1453+ modelin yılın başlarında çıkması hem satış adeti hemde rakiplerine nazaran daha çok tutulmasını sağlardı. Şimdiyse rakip arttı. f/p ürünler çoğaldı bir çok yeni firma girdi sektöre. Telefonu bekleyenler başka ürünlere yöneldi. Bence F1453+ üzerine yeni bir telefon getirilmeli. Arayı çok açmadan 2016 yılının başlarında. Uygun fiyata bataryası, Rami, işlemcisi iyi bir ürün getirilmeli. Helede Quatro ilgisi de üzerine eklenirse büyük bir patlama olur.
  • kestelli1316 K kullanıcısına yanıt
    Plus modelinde geç kalindiginin bence firmada farkinda. Bana kalsa m1453 yerine f pluslar gelseydi. Bu zamanda da yeni cipsetli telefonlar. Ama quatronun genelde satış politikasi musteri memnuniyeti uzerine oldugu icin bundan yana bir sknti ilgisi ve alakasi devam ettigi surece firmanin olmayacaktir. Ama guzel haberler gelecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Zaten Quatro ilgi ve alakası tartışılmaz. Telefonu sattım haydi ne haliniz varsa görün yerine sıcak ve samimi bir yaklaşımla sorunlara destek oluyorlar olmayada devam edeceklerine inanıyorum.
  • kestelli1316 K kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin hocam firma sahipleri de farkında fakat geçtiğimiz süreçte çok şey oldu piyasada. Birden fırlayan döviz kuru buna bağlı olarak bıçak gibi kesilen satış adetleri vs.. Ama son konuştuğum zamanda da vizyonlarından birşey kaybetmediklerini görmek beni oldukça mutlu etti. Kısa orta vadede çok büyük bombaları peşpeşe patlatırlarsa şaşırmayın 😋 Umarım bu müşteri odaklı politikalarından hiçbir zaman vazgeçmezler bizde hep arkalarında dururuz. İyi forumlar.

• Merhaba,

Eşime 1 adet f1453 almıştım, dün şarjda iken şarj aleti yanmış ve sigortayı attırmış. Neyseki telefona bir zarar gelmemiş.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Bence hem şarj cihazınızı hem telefonunuzu servise yollayın nedenini detaylıca incelesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

F1453 pil konusu:arkaslar yeni piller yapiliyor gelince herkeze ucretsiz yolluyacagiz bilginiz olsun

merhaba bende bu ürünü alalı 4 ay kadar oluyor 1 ay önce ses probleminden servise gönderdim oldu dediler geldiğinde gayet güzel düzelmiş dedim amma yine aynı sorun oluştu bildirim sesleri hoparlör sesi hepsi kısıldı telefon ettim gönder bakalım diyorlar da bu üründe kronik bir rahatsızlık olduğunu sanıyorum bakalım yine göndericez mecburen amma bu defa değişim talep edicem inşe allah bu defa kesin sonuç alırız aldığımdan beri hiç zevk vermedi bu cihaz saygılar
  • motoxteknik M kullanıcısına yanıt
    Ses ile ilgili daha doğrusu herhangi bir konuda kronik problem bulunmuyor telefonda. Çözülemeyecek ya da tekrar edecek bir durum varsa firma gerekeni yapacaktır.
  • İyi akşamlar dostlar Miband almayı düşünüyorum ama bluetooth 2.0 dan sıkıntı olacak sanırım bunun çözümü varmıdır ne yapmam lazım Miband kullanmam için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTBoYtr

Ses ile ilgili daha doğrusu herhangi bir konuda kronik problem bulunmuyor telefonda. Çözülemeyecek ya da tekrar edecek bir durum varsa firma gerekeni yapacaktır.

iyide hocam bir ayda aynı olayı ikinci kez yaşamam sizce normal mi tamam belki servis yine hallettim deyip gönderecek benim merak ettiğim bu olayın sebebi nedir bunu bilmek istiyorum sebep yoksa o zaman sorun var demektir ki ben ayda bir bu ürünü servise göndermek zorunda mıyım sitelerde o kadar methedilen bir ürünün bu şekilde sorun yaşatması bence hoş değil
  • elbetteki hoş değil, firma gerekeni yapacaktır derken ben de bunu kastettim. zira telefonda donanımsal bir durum varsa değişime gideceklerdir. forumda okumuşsunuzdur ellerinde f1453 anakartı olmadığı için f1453+ kartı ile bile değişim yapacak kadar özverililer. bunun dışında MTK tools ile siz de birkaç müdahalede bulunabilirsiniz.
  • Telefonun tek güzel özelliği servis hızıydı ama iş hacmi artınca o da ortadan kalmış görünüyor.

telefon bi gün kendiliğinden kapandı ve hiç açılmamaya başladı, ptesi günü servise gönderdim. servisteki bayan telefon bizim elimize ulaşmıştır ama biz göremiyoruz diyor :D şaka gibi.

dün aradığımda da cuma günü telefonunuzu gönderdik dedi, dedim ki ben telefonu ptesi gönderdim zaten cuma günü nasıl geri gönderiyorsunuz.

10 gün içersinde dönüş yapacaklarmış. :D :D

özetle bi daha tövbe :) inş yaparlar hiç umudum yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencbeyin

Telefonun tek güzel özelliği servis hızıydı ama iş hacmi artınca o da ortadan kalmış görünüyor.

telefon bi gün kendiliğinden kapandı ve hiç açılmamaya başladı, ptesi günü servise gönderdim. servisteki bayan telefon bizim elimize ulaşmıştır ama biz göremiyoruz diyor :D şaka gibi.

dün aradığımda da cuma günü telefonunuzu gönderdik dedi, dedim ki ben telefonu ptesi gönderdim zaten cuma günü nasıl geri gönderiyorsunuz.

10 gün içersinde dönüş yapacaklarmış. :D :D

özetle bi daha tövbe :) inş yaparlar hiç umudum yok ama.

eğer hocam olay böyle ise acayip bir servis zaafiyeti var ortada umarım en kısa zamanda düzelir sorununuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay önce yaşadığım problemde servis bana yedek cihaz dahi gönderdi benim telefonumu onlara gönderip tamir edilip geri gelmesi kargolar dahil 3 gün sürdü. Siz telefonunuzu Erkayasan'a gönderdiğinize emin misiniz?
  • Bundan sonra rayina girecektir sanirim. Plus modelinin cikma surecinde teknik serviste aksakliklar oldu bencede. Firma telafi edecektir.

• FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    1 ay önce ekranı çatlattım aynı gün geri göndermişlerdi değiştirip, o zaman aradığımda teknik servisten biriyle görüşüyodum. anında telefonu bilip değiştirip gönderdik demişti.

şu an sekreter koymuşlar ama ya iş bilmiyor, ya yoğunluk arttı. zaten telefonun ikinci kendi kendine bozuluşu. bi daha çin, melez telefon düşünmüyorum. markalı olsun benim olsun.
  • F1453+ n11 de daimateknoloji adlı satıcıda satışa sunulmuş. Başka yerde satılmıyor. Doğrumudur?
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/quatro-f1453-plus-cep-telefonu-P71723806
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

F1453+ n11 de daimateknoloji adlı satıcıda satışa sunulmuş. Başka yerde satılmıyor. Doğrumudur?
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/quatro-f1453-plus-cep-telefonu-P71723806

Şuanda gittigiddiyorda da var hocam başka yerde görmedim diğer modeller hepsiburadaya,hızlıal gibi sitelere gelmişti herjalde bu modelide satarlar .

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.