Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanirim yeni baslamis olabilir. Eskiden sanirim gokhan bey teknik serviste gorevli arkadas telefonlara cikiyordu. Dogal olarakta her cihazdan haberi oluyordur. Zamanla yeni arkadasta isi iyice ogrenecektir. Bu ara pluslar cikana kadar servis yogun bir mesai harcadi yeni modelin yorgunlugudur diyelim ;) umarim daha yeni modeller ile cin melez onyarginizi kirarlar ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba f1453 plus modeli , m1453 deki gibi forum üyelerine indirimli satış yapılacaksa beni de listeye ekleyin :))
  • akvarist54 A kullanıcısına yanıt
    Ellerinde kalmamış ki indirimli satabilsinler :)
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Bizizm için kötü ama firma için iyi bir durum bu :D Sonuçta burada M modelindeki gibi 100 tane tek tek kişi ile uğraşmak yerine bir yada iki firmaya topluca binlerce telefonu elden çıkarmış oluyor :D
  • Bir yakınıma telefon alacağım.

Bugün vodafone smart6 yı gördüm, geçiş yapanlara 679,00 TL yazmışlar.

Smart 6 mı? f1453 + mı?

Objektif yorumlarınız benim için önemli hatta hayati.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Smart 6 nin teknik servisini bilmiyorum ama o fiyata teknik ozellik olarak f plustan daha iyi. Buyuk bir ekran isteyen icin 5.5 inc ekrani 3000 yada 3100mah batarya full hd ekran android 5 ve snapdragon 615 var. Uat segmente oynayan zte imalati bir telefon. Turkcell t60dan cok bir farkida yok

• bu son cıkan plus olmamış yine ya arkadaşım şu kenarları neden komle alumınyum çevirme yapmazsınız anlamıyorum altı ve üst tarafı plastık o bölgede kenarları gibi alumınyum olsa 10 üzerinden 9 alırdı birde sesi az çalıyor umarım plustan sonraki yeni modelde cıkar bu tarz olur o zaman almak isterim saygılar
  • m1453 telefonumun telefonunmun ahize sinden cızırtılı ses geliyordu servise yolladım hoparlorunde demir tozu bulunmuş masa başında calısmama ragmen nerden geldiğini bilmiyorum kullanıcı hatası denerek 20 tl talep edildi. büyük bi rakam değil allahdan ama kullanıcı hatasının bu denli olması canımı sıktı.
    diğer bir problem alt üst cıtaların kurdan gibi kırılıyor olması benim kardeşimin ve kocasınınki hepsi kırıldı kardeşiminki dün servisden geldi ücretsiz tamir etmişler.
    bizimkinin yan cıtaları demir onlarda ezilmiş takılmaya engel teşkil ettiği için onlarında değişmesi için ayrıca 20 tl istendi.
    telefon ucuz oldugu için alıp ilerde kalitesinden ötürü bu tur problemlerin ortaya cıkacagını değerlendirmeye almak gerekiyor.
    eski telefonum xperia neo v hala tas gibi yedek olarak kullanıyoruz. hayırlı işler.
  • isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    bu tarz basit seylerin kullanici hatasi sayilmasini yadirgiyorum. m modelinde cita yanindaki altin varak cercevenin ezilmesini anlayabilirim. sayabilirler. darbe ile olusmustur. ama hoparloru anlayamiyorum.kimse benim gibi merakli degilse acip kurcalamaz :) sarj soketini anlarim saglam yapmisindir ama sarjdan cekerken sarjda telefonla konusurken bozmustur anlarim. burada parantez acim general mobiledekini kabul etmem. ceosu bile ilk gelen partilerde iki tirnak kullandik onlari degistirdik daha sonra diye acikladigi halde soketten para aldilar. neyse en azindan insallah fazla serviste yatmamis hemen gelmistir telefon.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Salı günü verdim en erken pazartesi diye ümit ediyorum.

• Up
  • Benim telefonumda serviste.sensor arizasi,ekranin sag ust kosesinin yariya kadar kalkmasi,alt mikrofonun ordan plastik kasanin catlamasi,mini usb jack yuvasinin gevsek calismasi ve en onemlisi telefonun en ufak bir kasintida (cebime koydugumda) telefonun kapanmasi elimde tasiyinca sorun yok elle az kastirinca telefonun kapanmasi ki buyuk ihtimal anakart problemi gozukuyor telefon tamirde gecen hafta persembe isleme alindi.daha cikmadi ayrica kulakliginda da demir tozu cikmis hala serviste daha cikmadi oyle gozukuyorki yeni telefon alicam cunku bicok isimi telefondan.surduyodum havale+takip+mail gibi.

• Terkedilmis koye donmus burasi. Firma yetkililerine ne oldu?

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Girip bakıyorlardır. Kendilerinin müdahil olması gereken konularda da yazıyorlar zaten. Yada kendileri etiketlendiyse cevaplıyorlar.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    QUATRO HEY CANI BİTTİ GALİBA SERVİS ESKİ SERVİS DEĞİL.İLK QUATRO F1453 ÇIKTIĞINDA ESER BEY VE EKİBİNDE İŞ AŞKI VARDI AMA ŞİMDİ ONU GÖREMİYORUM.
    DİĞER FİRMALAR BÖYLE DAVRANDIĞI İÇİN QUATRO TERCİH ETTİK BUNU İYİ BİLMELERİ GEREKİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Terkedilmis koye donmus burasi. Firma yetkililerine ne oldu?

terk edilmiş köymü :)
  • Gecende telefonumun ekrani kirildi servise gonderdim ucuncu gun cihaz elime ulasti bi problem yasamadim,bu hafta plus modelinden aldim bitane btk cihaz kapatilacak msji geldi ama pek dikkate almadim imei ler kaydedilmedi galiba plus modellerin...

• chefiso kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108959819

Cevabınız burada mevcut. Tekrar kontrol edin. Üsteki mesaj aynı zamanda F Plus modelinin ana konusudur. ;)
  • chefiso kullanıcısına yanıt
    Bugün kaydedilmiş hocam.

• Oukitel K10000 5,5 inç'lik 720p ekrana sahip.
    K10000'in diğer önemli özellikleri arasında 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı var.

Bu cihazda getilmesi istenen ürünler listesine girebilir.

http://www.chip.com.tr/haber/10-000mah-pilli-oukitel-k10000-ortaya-cikiyor_56659.html
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.