Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerium007

bu telefonun plus versiyonu çıkmış ve bence çok güzel.burdan almayı düşünüyorum.

http://www.mixreyon.com/asp/product/35319/Quatro-Mobile-F1453-Plus-Beyaz-Cep-Telefonu

acaba bu telefonda güncellemeler, şarj vb. konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

hocam n11 den çek ti puandı eşantiyondu derken daha ucuza alabilrsiniz isterseniz orayada bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fenerium007 F kullanıcısına yanıt
    ana konusundam fikir edinebilirsiniz belki
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108300565

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Biz sizi kazanalim bize yeter...

merhaba sizin prensibinizi beğendim ve takdire şayan davranış bu yalnız benim bir maruzatım var bu telefonla ilgili bu ürünü gitti gittigidiyor dan aldım 23-03-2015 tarihli fatura tarihli 2 defadır aynı arıza sesi kısılıyor bir defa geçen ay gönderdim oldu deyip gönderdiler geldiğinde sesi normale dönmüştü fakat bu ayın 5 i gibi aynı olayı yaptı sesi azaldı servise gönderdim sağolsunlar 10 günde anca yapılıp geri geldi fakat 20 tl ödeme istiyorlar garanti ne işe yarıyor dedim kullanım hatasıymış aynı arızadan 2 defa gelmesi hata nedir dedim metal tozu almış içine pekiyi bu benim hatam mı bu cihazı metal işleri vede tozlu ortamda çalışanlar kullan mıyacaklar mı eğerki böyle bir hassasiyeti varsa bunu satarken bilgi notu düşülmesi gerekmezmi ne olacak şimdi ben bu ürünü kullanamıyacak sambu saatten sonra mesleğimi de değiştiremem bunu geri iade etmem gerekecek sanırım

• F1453'ünü satmak isteyen Ankara'dan arkadaşlar mesaj atabilirler. Telefoncular boşuna yazmasın. kozmetik açıdan iyi kondüsyon tercihtir. imei kopyalanmış cihazları satmaya çalışmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motoxteknik

quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Biz sizi kazanalim bize yeter...

merhaba sizin prensibinizi beğendim ve takdire şayan davranış bu yalnız benim bir maruzatım var bu telefonla ilgili bu ürünü gitti gittigidiyor dan aldım 23-03-2015 tarihli fatura tarihli 2 defadır aynı arıza sesi kısılıyor bir defa geçen ay gönderdim oldu deyip gönderdiler geldiğinde sesi normale dönmüştü fakat bu ayın 5 i gibi aynı olayı yaptı sesi azaldı servise gönderdim sağolsunlar 10 günde anca yapılıp geri geldi fakat 20 tl ödeme istiyorlar garanti ne işe yarıyor dedim kullanım hatasıymış aynı arızadan 2 defa gelmesi hata nedir dedim metal tozu almış içine pekiyi bu benim hatam mı bu cihazı metal işleri vede tozlu ortamda çalışanlar kullan mıyacaklar mı eğerki böyle bir hassasiyeti varsa bunu satarken bilgi notu düşülmesi gerekmezmi ne olacak şimdi ben bu ürünü kullanamıyacak sambu saatten sonra mesleğimi de değiştiremem bunu geri iade etmem gerekecek sanırım

Bizim hoparlörden de demir tozu bulaşması sonucu 20 tl aldılar ki ne demir nede toz işi ile uğraşmıyorum masa başında çalışıyorum cebimize koyduğunuzdam olmuştur inşallah daha kaliteli toz tutmayacak bi hoparlör takmışlardir yoksa 3 ayda bi 20 lira vermek hiç de hoş bişey değil.

• Demir tozu olayi benimde basima geldi dahada geldigi yok telefonun. Telefon 5 arizadan dolayi servise gitti bitaneside anakart problemi.

Degisim istedim kabul Etmediler. Kulakliktada demir tozu bulgularina rastlanmis 20.oo tl talep ettiler.

• Quatroyu da kaybetmeye basladik demek ki...

• 20Tl'ye tenezzül edeceklerini sanmıyorum ama son 1 haftadır da F modellerinde bir hoparlör demir tozu muhabbetidir gidiyor. GMD 1 in 50liraya şarj soketi değiştirdiği peynir ekmek gibi aşikarken bir yerde 20 lira bir şey olmasa da servis kalitesi ile forumda kendine yer edinen quatronun garanti kapsamının sorgulanmasına neden açtığı dikkate alınmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Quatroyu da kaybetmeye basladik demek ki...

benim için zaaten çoktan bitti ve kullandığım için gören arkadaşlar devamlı soruyor nasıl bir cihaz diye ilk aldığımda gayet olumlu izlenimler veriyordum ve bir arkadaşta aynı olaydan muzdarip oldu ona karşıda mahçup oldum yani bu hoparlör ses demir tozu muhabbeti bence qutronun sonu olacak acilen bir çözüm bulmaz salar ben daha öncede yazdım yine vurgulıyacam bir cihazı 5 yıldır aynı ortamda dahada dikkatsizce kullanmama rağmen böyle bir olayla karşılaşmadım halada kullanıyorum amma bu quatro yu yani aldığım için o kadar da koruyorum fakat bu olay biz tüketiciler olarak hiç hoş değil bu kadar korumasız bir cihaz mı olur adam nehre düşürüyor telefonu 3 saat sonra çıkarıyor cihaz hala çalışıyor artık millet bırak tozu su geçirmez cihaz üretme peşinde

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

20Tl'ye tenezzül edeceklerini sanmıyorum ama son 1 haftadır da F modellerinde bir hoparlör demir tozu muhabbetidir gidiyor. GMD 1 in 50liraya şarj soketi değiştirdiği peynir ekmek gibi aşikarken bir yerde 20 lira bir şey olmasa da servis kalitesi ile forumda kendine yer edinen quatronun garanti kapsamının sorgulanmasına neden açtığı dikkate alınmalı bence.

Herkeze tekrardan saygilar sevgiler bahsedilen konuyla ilgileniyorum gerekli bilgilendirmeyi yapacagim

• M1453 te de bir çıkta sorunu var. Çözüldü ama bu üst ve alt çıkaları tutan yan çıtalar hasar görmüş diye bir çok kişide 20 tl isteniyor. Bu yan çıtaların fabrikasyon olarak hasarlı geliyor olabilir. Ama bir çok kullanıcıya siz hasar vermişsiniz deniyor. Buna da bir çözüm bulmanızı öneririm.

• A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    alt ve ust cita bir ihtimal fabrikasyon sikintisi olabilir o da zaten ucretsiz degistiriliyor. yandakiler cita degil cerceve yada cita degilim fabrikasyon hatasi olsa ezik olur vuruk olur facebook hesabinda remzi bey atmisti.

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    abi hosgeldin. seni forumda goren cennetlik :) umarim daha cok goruruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

abi hosgeldin. seni forumda goren cennetlik :) umarim daha cok goruruz.

Eskisi gibi burdayim artik:)

Abi 3ay once bir pm atmistim onu es gecebilirsin bir eksilsin isin :)

• Öncelikle foruma geri dönüp, eskisi gibi burada olacağınız için teşekkür ederim. F1453+ dan sonra çıkacak olan model belli oldu mu? Test aşamasındaki modelleri paylaşma imkanınız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Öncelikle foruma geri dönüp, eskisi gibi burada olacağınız için teşekkür ederim. F1453+ dan sonra çıkacak olan model belli oldu mu? Test aşamasındaki modelleri paylaşma imkanınız var mı?

Testler devam ediyor ama bi tanesi buyuk bi ihtimal kingzone n5 olacak ust modellerde testler devam ediyor

Ben yazmayayım netleşmeden demiştim demekki netleşti durum. Hayırlı uğurlu olsun güzel cihaz.
    Cihaz kağıt üstünde güzel görünüyor. Sizde gerekli testleri yapmışsınızdır zaten. Aklıma takılan kısım işlemci oldu. M1453 modelindeki işlemciye nazaran 6735p nin performansı nasıl biraz bilgi verebilir misiniz?
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    m1453 teki islemci mt6582 32bit ve eski chipset. Ben 6735p nin yeni cipsetler oldugundan 64bit oldugunu dusunursek ve android 5 64bitle geleceginden teknikte daha iyi olacagini dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.