Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon ve adres almış iseler, muhtemelen kargoya vermişlerdir. Haftasonu araya girdiği içinde bu hafta başında elinizde olur diye düşünüyorum. Ama yine bilgi almak isterseniz teknik servise ulaşın. pazar olduğu için kimse olmayabilir yalnız.
  • Servis telefonu geldi cok tesekkurler Quatro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilhassa bydublor arkadaşın teşvikleri ve n11 gibi sitelerde kullanıcıların yorumları sebebiyle yönümü m1453'ten f 1453'e çevirdim. şu şarj girişi, bilmem hoparlörde demir tozu gibi birkaç mide bulandıran sorunu da kafamda bitirirsem 1-2 gün içinde sipariş vereceğim.
    genel manada herkesin ithalatçı firma olan teknik servisten memnun olması, ilgili olmaları da beni cezbediyor.
    hayırılısı bakalım f1453 kervanına biz de katılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih2643

bilhassa bydublor arkadaşın teşvikleri ve n11 gibi sitelerde kullanıcıların yorumları sebebiyle yönümü m1453'ten f 1453'e çevirdim. şu şarj girişi, bilmem hoparlörde demir tozu gibi birkaç mide bulandıran sorunu da kafamda bitirirsem 1-2 gün içinde sipariş vereceğim.
    genel manada herkesin ithalatçı firma olan teknik servisten memnun olması, ilgili olmaları da beni cezbediyor.

F1453 üretilmiyor artık hocam tek tük satılan yerlerde de elde kalan ürünler genelde bence şu konumda alacaksanız bir quatro telefon f1453+ almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

bilhassa bydublor arkadaşın teşvikleri ve n11 gibi sitelerde kullanıcıların yorumları sebebiyle yönümü m1453'ten f 1453'e çevirdim. şu şarj girişi, bilmem hoparlörde demir tozu gibi birkaç mide bulandıran sorunu da kafamda bitirirsem 1-2 gün içinde sipariş vereceğim.

F1453 üretilmiyor artık hocam tek tük satılan yerlerde de elde kalan ürünler genelde bence şu konumda alacaksanız bir quatro telefon f1453+ almanızı tavsiye ederim.

+ koymayı unutmuşum, kastım f1453 plustı, ayrıca bu telefonun kendi kutusunda kılıf, kapak, yedek güç deposu, kulaklık vs var mı, yoksa satıcılar kendilerimi ekliyorlar eşantıyon manasında.
    baktığım sitede o eşantiyonlar görünmüyor

http://www.esalisveris.com/quatro-f1453-plus-beyaz-cep-telefonu-distributor-garantili.html

son olarak; samsung s3 kullanıyorum, genişlik olarak s3ler 4.8 inç bu ise 5 inç, arada genişlik olarak çok fark var mı, ebat olarak cebe girmeyecek kadar rahatsız edici mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih2643 -- 3 Eylül 2015; 10:47:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

+ koymayı unutmuşum, kastım f1453 plustı, ayrıca bu telefonun kendi kutusunda kılıf, kapak, yedek güç deposu, kulaklık vs var mı, yoksa satıcılar kendilerimi ekliyorlar eşantıyon manasında.
    baktığım sitede o eşantiyonlar görünmüyor

http://www.esalisveris.com/quatro-f1453-plus-beyaz-cep-telefonu-distributor-garantili.html

son olarak; samsung s3 kullanıyorum, genişlik olarak s3ler 4.8 inç bu ise 5 inç, arada genişlik olarak çok fark var mı, ebat olarak cebe girmeyecek kadar rahatsız edici mi?

Kutu içeriği
    F1453 Plus Cep telefonu : Var
    1x Kapaklı kılıf : Var
    1x Silikon kılıf : Var
    1x Kırılmaz Ekran Koruyucu : Var
    1x Şeffaf Ekran Koruyucu : Var
    1x 2600 mah Power Bank (Taşınabilir Şarz) : Var
    1x Kulaklık : Var
    1x Data Kablosu : Var
    1x Şarz Başlığı : Var
    Garanti Belgesi : Var
    Kullanım Kılavuzu

Hocam kutu içeriği böyle bunların hepsini firma veriyor kendisi satıcıyla alakası yok kutu içeriğinin

Ve şu videoda da görebilirsiniz kutu içeriğini
    http://m.youtube.com/watch?v=d748vuEH9ug

• semih2643 S kullanıcısına yanıt
    Vermiş olduğunuz sitede ürün kutu içeriği ile ilgili olarak bir şey yazılmamış olmasına karşın kutu içeriğinin eksik geleceğini düşünmüyorum.
    Quatro firması toptancılara ürün satışı yaparken eksiksiz kutu teslimatı yapmaktadır.
    benkimimki50 ( busefer adını böyle yazmak istedim hocam :) ) arkadaşımızın dediği gibi kutu içeriği zengin ve belirttiği ekipmanlardan oluşmaktadır.

1 adet akıllı filip cover
    1 adet yarı saydam şeffaf alt kılıf
    1 adet temperli ekran koruma jelatini
    1 adet normal ekran koruma jelatini
    1 adet kulaklık
    1 adet Usb kablosu + adaptörü
    1 adet powerbank
    Garanti belgesi ve kullanma klavuzu.

Telefonu alırsanız şayet Pil için yine forumdan marque arkadaşımızın t1461 modelinde verdiği pil klaibrasyonunu yapın ;)

Pilden nasıl daha iyi randıman alabilirim ? Kalibre etmem için ne yapmam gerek ?

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Pil kalibrasyonu konusunda problemi olan arkadaşlar Pil Kalibrasyonunu deneyebilir.Hiçbir uygulama gerekmiyor.

- Pil kalibrasyonu için hiçbir uygulama kullanmayın.

- Cihazı 100% e kadar sarj edin. 99% takılsa bile 100% olana kadar bekleyin.

- 100% olduğunda cihazı şarjdan çıkarmadan kapatın ve tekrar açın.

- Kapatıp açtıktan sonra cihaz 100% olana kadar tekrar sarjda bırakın.

- Cihazı sarjdan çıkarın. 0% olup kapanana kadar cihazı kullanın.

- En az 3 defa cihazı açmayı deneyin ki şarjın tamamen bittiğinden emin olun.

- Şimdi cihazı şarja takın. 10 dakika sonra cihazı açın.

- 100% olana kadar cihazı şarjdan çıkarmayın.

- 4-5 saat sürecektir.(gece yapmanızı tavsiye ederim.)

- 100% olduğunda pil kalibrasyonu tamamdır.

• Bilgiler için çok teşekkür ederim, başınızı ağrıtacağım ama son bir iki sorum vardı;

s3 kullanıyorum 4.8 inç fakat f1453 ise 5 inç ebat olarak çok farklılık gösteriyor mu?
    Cepte falan rahatsız edici derece büyük mü kaçar?
    çok aşırı oyun falan oynamayan biri için şarjı 1 gün gider mi?
    telefon kibar cok fazlada ebat olarak buyuk degil. beni rahatsiz etmiyor :) samsung s3 boyuttu : 136.6*70.6*8.6mm
    f1453 plus boyutu : 142*70.8*6.5mm

buda cok rahatsiz etmez azcik daha uzun ekran

• Merhaba dün plus olanını aldım. Telefon güzel gayet şık kullanışlı bir cihaz. Ben şarjını kapanana kadar kullanıp şarj ettim ve 2 saatte doldu pili. Oyun oynayınca her telefon gibi biraz fazla pil tüketiyor. Ama bana günü çıkarttırıyor. Tabi herkezin kendi seçimi ben beğendim. Marka takıntınız varsa hiç almayın ama tabi. Kamerasıda bana göre yeterli gündüz çekimleri başarılı. Foruma yeni katıldım, nacizane fikirlerim bunlar. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Merhaba dün plus olanını aldım. Telefon güzel gayet şık kullanışlı bir cihaz. Ben şarjını kapanana kadar kullanıp şarj ettim ve 2 saatte doldu pili. Oyun oynayınca her telefon gibi biraz fazla pil tüketiyor. Ama bana günü çıkarttırıyor. Tabi herkezin kendi seçimi ben beğendim. Marka takıntınız varsa hiç almayın ama tabi. Kamerasıda bana göre yeterli gündüz çekimleri başarılı. Foruma yeni katıldım, nacizane fikirlerim bunlar. İyi forumlar.

hayırlı olsun telefonla alakalı ilk izlenimleriniz nasıl?
  • Arkadaşlar merhaba,
    600 TL civarı bir telefon bakarken bu markayı gördüm. Bilen arkadaşlara iki üç sorum var cevaplarlar ise sevininirim

1- Telefon gercekten 6,5 mm inceliğinde mi? Youtubda kalın görünüyor yada yanları ince orataya dogru 10 mm falan mı cıkıyor?
    2- Telefon düşmelere darbelere dayanıklı mı?
    3- Kamerası tatmin edici mi? Yani resmi bilgisayara attığınızda güzelmiş dedirtiyor mu?
    4- En uygun fiyata nereden alabilirim.
  • F1453 Plus
    bir de SAR değeri nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bampi

Arkadaşlar merhaba,
    600 TL civarı bir telefon bakarken bu markayı gördüm. Bilen arkadaşlara iki üç sorum var cevaplarlar ise sevininirim

1- Telefon gercekten 6,5 mm inceliğinde mi? Youtubda kalın görünüyor yada yanları ince orataya dogru 10 mm falan mı cıkıyor?
    2- Telefon düşmelere darbelere dayanıklı mı?
    3- Kamerası tatmin edici mi? Yani resmi bilgisayara attığınızda güzelmiş dedirtiyor mu?
    4- En uygun fiyata nereden alabilirim.

hocam cihazın esas konusu buhttp://forum.donanimhaber.com/m_108300565/tm.htm yazdığınız konu ise quatro firmasının başka bir modeli.

1)telefon 8.4mm kalınlığı 6.5mm olan ise metal çerçeve kalınlığı
    2)ekranda gorilla glass2 mevcut yani lg g2 de kullanılan ekran koruması.kasa sağlamlığına gelirsek her telefon ne kadar direnç gösterbiliyorsa bu da o kadar yani zaten piyasada kırılmayan telefonda yok darblere karşı.(özel üretim cihazlar hariç)
    3)telefonda kamera olarak 2.nesil sony kamera kullanılmış zaten size yukarda verdiğim linkte mevcut fotoğraf örnekleri var onlara bakıp siz karar verirsiniz kaliteli mi değil mi.
    4)fiyat olarak şuan fix heryerde 649tl ye bulunuyor ama n11,gittigidiyor gibi sitelerin özel indrimleriyle daha uyguna almak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bampi

F1453 Plus
    bir de SAR değeri nedir acaba

inew v3plus yani yurdışındaki versiyonunda 0.5w/kg yani f1453plus ta muhtemel bu değer aynı.
  • Teşekkürler hızlı cevabınız için !!!
    Merhaba telefon performans olarak güzel.ancak çok yüksek gb'lı oyunlar oynayacaksanız yanınızda powerbank ile gezmeniz gerekir kameraları, samsungun orta seviye telefonları kadar iyi. Oumyun performansıda yeterli. Ayrıca cihaz çok hafif elime alınca şaşırdım. Bu para alınabilecek bi cihaz her türlü uygulamayı yükledim sorun yok.tabikide herkezin zevki ayrı almak isteyen alır.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    bu pil kalibrasyonu ne işe yarıyor tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

bu pil kalibrasyonu ne işe yarıyor tam olarak

Pilin düzenli randımanlı şekilde pil telefon işbirliğinde azalması işlevine ve biraz pil performansını arttırdığı söylenen bir işlem genelde pil yüzdesinin doğru gösterilmesi için uygulanır.

• pilin şarj ve deşarjı sırasında hücrelerinin sağlıklı çalışmasını kararlı bir yapıda dolum ve boşaltımını sağlar.
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.